2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

biri 3 diğeri 1,5 yaşında.haftasonları kv evine geçiyor genelde.haftasonu oldummu bir çiçek üç böceği oynuyoruz resmen.deli gibi üçü birden üstümdeler boğuşmayı çok seviyorlar..

Ay ne tatlı ya Biz de 3 çiçek bir böcektik babam arada kalırdı yazık Hepimizin tribini çekerdi ama çokk keyifliydi

biri 3 diğeri 1,5 yaşında.haftasonları kv evine geçiyor genelde.haftasonu oldummu bir çiçek üç böceği oynuyoruz resmen.deli gibi üçü birden üstümdeler boğuşmayı çok seviyorlar..
şimdi gördüm yaşlarını araları çok yakınmış çalışan bir anne olarak eminim çok zor olmuştur oluyordur
benim oğlan bana çok çektirdi ikinciyi gözüm yemiyor

bizde valide sultan var kaçma kovalama bile olamıyorr
oylemı !!
hemen pompilim yaz kv ye gönder.
kv pompilim syeseınde ilk fırsatta evınızden kaçsın. üstelik kolaylıklaaa.
pompilim sayesınde hem kayınvalıdeden kurtarır.
hemde pompılım bır kocanız olur.unutmayın pompılım yaz kv gonder.

5 ay olacak cok mutlu ol beni unut yazmış en son

Öyleyse gerçekten dim dik ayağa kalkma vakti. Seven kişi vaz geçmez vazgeçmiş. Vazgeçen ve sevmeyen bir kişiyle de hayat geçmez.

Hayat çok güzel. Evet sevmek sevilmek evlilik güzel şeyler ama evlenmeden önce de mutluyduk değil mi? Pek tabii yalnızken de mutlu olabilirsin. Hatta sonra kalbini birine bile açabilirsin

Şu dünyada yaşadığımız 1 dakika bile çok kıymetli,sen de çok kıymetlisin. Bu nedenle vaktini de sevgini de sana kıymet verenlere ver. Ve gerçekten mutlu ol :)

Hakkında güzel olan hayırlı olanı dile. Dur bakalım mevla neyler,neyler ise güzel eyler :) Her şey çok güzel olur inşallah.

sizin tam tersinizmişiz.çok eğlenceli oluyor.çocuklar bayılıyor.babaları saldırın diyo çoşuyorlar

Şu açıdan kötü olabilir babam hepimizden güçlüydü. Bu boğuşmaya son vermek istediğinde annemi beni ve kardeşimi zapdedebiliyordu ama sen mesela çok acil tuvalete gitmek üzereyken bu çeteye yakalansan kurtulamazsın bile

şimdi gördüm yaşlarını araları çok yakınmış çalışan bir anne olarak eminim çok zor olmuştur oluyordur
benim oğlan bana çok çektirdi ikinciyi gözüm yemiyor
çok zor oldu tabi.ücretsiz izin falan filan derken bu yaşa geldiler.supriz yumurta oldu ikincisi bizim için

Aşk olsun 3 yılda evlilik mi odunlaşır ya Duymamıs olalım Bi pompiri her şeyi çözer

Sen ümidini kesme,kütük bir kaç yeşil dal verecektir bence,dene

Bence kütük çoktan mobilya olmuştur,açığa çıkması bir tatlı söze bakar:))

mobılya

'pompili' ye bakar .yabana atılacak bişey değilki.illaki çıkar.hemde avangartlı
yok anacim naber pompilim yazdim adam okudu geri çıktı olmaz bundan olmazzzz

her türlü gideri var diyorsun

Amin kuzum Rabbime biraktim artik

ayakta alkışlıyorum

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…