- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
biri 3 diğeri 1,5 yaşında.haftasonları kv evine geçiyor genelde.haftasonu oldummu bir çiçek üç böceği oynuyoruz resmen.deli gibi üçü birden üstümdelerboğuşmayı çok seviyorlar..
bügünde devam ediyoruz canımHosbulduk
Aksam konusamadim bile bas agrisindan o geldigi gibi yattim
Bugun devam edicem
'pompili' ye bakar .yabana atılacak bişey değilki.illaki çıkar.hemde avangartlıBence kütük çoktan mobilya olmuştur,açığa çıkması bir tatlı söze bakar:))
sizin tam tersinizmişiz.çok eğlenceli oluyor.çocuklar bayılıyor.babaları saldırın diyo çoşuyorlarAy ne tatlı yaBiz de 3 çiçek bir böcektik babam arada kalırdı yazık Hepimizin tribini çekerdi ama çokk keyifliydi
Dur atam bi msjbügünde devam ediyoruz canımdurmak yk
Tamamdır şimdi oturdu kafamda =)allah bağışlasın evlatlarını kaç yaşında çocukların ?deli sorular kalmasın kafanda canım.çalışıyorum.iki çocuk var.onlara bakıyor .kreş dönemi gelene kadar bakacakmış kıyamadı torunlarına
şimdi gördüm yaşlarını araları çok yakınmış çalışan bir anne olarak eminim çok zor olmuştur oluyordurbiri 3 diğeri 1,5 yaşında.haftasonları kv evine geçiyor genelde.haftasonu oldummu bir çiçek üç böceği oynuyoruz resmen.deli gibi üçü birden üstümdelerboğuşmayı çok seviyorlar..
bi bakmışssın kocaman olmuşlar bile zaman çok hızlı geçiyor =)Saol cnm rabbim senin yavrunu da bagislasin
Biz daha bebeyiz :)
oylemı !!bizde valide sultan var kaçma kovalama bile olamıyorr
5 ay olacak cok mutlu ol beni unut yazmış en son
sizin tam tersinizmişiz.çok eğlenceli oluyor.çocuklar bayılıyor.babaları saldırın diyo çoşuyorlar
Dur atam bi msj
çok zor oldu tabi.ücretsiz izin falan filan derken bu yaşa geldiler.supriz yumurta oldu ikincisi bizim içinşimdi gördüm yaşlarını araları çok yakınmış çalışan bir anne olarak eminim çok zor olmuştur oluyordur
benim oğlan bana çok çektirdi ikinciyi gözüm yemiyor
Aşk olsun 3 yılda evlilik mi odunlaşır yaDuymamıs olalım Bi pompiri her şeyi çözer
Sen ümidini kesme,kütük bir kaç yeşil dal verecektir bence,dene
Bence kütük çoktan mobilya olmuştur,açığa çıkması bir tatlı söze bakar:))
yok anacim naber pompilim yazdim adam okudu geri çıktı olmaz bundan olmazzzzmobılya
'pompili' ye bakar .yabana atılacak bişey değilki.illaki çıkar.hemde avangartlı
oylemı !!
hemen pompilim yaz kv ye gönder.
kv pompilim syeseınde ilk fırsatta evınızden kaçsın. üstelik kolaylıklaaa.
pompilim sayesınde hem kayınvalıdeden kurtarır.
hemde pompılım bır kocanız olur.unutmayın pompılım yaz kv gonder.
Napiyon pompiskom dedim
yok anacim naber pompilim yazdim adam okudu geri çıktı olmaz bundan olmazzzz
Amin kuzum Rabbime biraktim artikÖyleyse gerçekten dim dik ayağa kalkma vakti. Seven kişi vaz geçmez vazgeçmiş. Vazgeçen ve sevmeyen bir kişiyle de hayat geçmez.
Hayat çok güzel. Evet sevmek sevilmek evlilik güzel şeyler ama evlenmeden önce de mutluyduk değil mi? Pek tabii yalnızken de mutlu olabilirsin. Hatta sonra kalbini birine bile açabilirsin
Şu dünyada yaşadığımız 1 dakika bile çok kıymetli,sen de çok kıymetlisin. Bu nedenle vaktini de sevgini de sana kıymet verenlere ver. Ve gerçekten mutlu ol :)
Hakkında güzel olan hayırlı olanı dile. Dur bakalım mevla neyler,neyler ise güzel eyler :) Her şey çok güzel olur inşallah.
Napiyon pompiskom dedim
Sen napiyon pampiskom yazdi
Benim kocayi da kaybettik
Öyleyse gerçekten dim dik ayağa kalkma vakti. Seven kişi vaz geçmez vazgeçmiş. Vazgeçen ve sevmeyen bir kişiyle de hayat geçmez.
Hayat çok güzel. Evet sevmek sevilmek evlilik güzel şeyler ama evlenmeden önce de mutluyduk değil mi? Pek tabii yalnızken de mutlu olabilirsin. Hatta sonra kalbini birine bile açabilirsin
Şu dünyada yaşadığımız 1 dakika bile çok kıymetli,sen de çok kıymetlisin. Bu nedenle vaktini de sevgini de sana kıymet verenlere ver. Ve gerçekten mutlu ol :)
Hakkında güzel olan hayırlı olanı dile. Dur bakalım mevla neyler,neyler ise güzel eyler :) Her şey çok güzel olur inşallah.