Pompitom da diyebilirsiniztamamöğle arasında hemen deniyorum ama eşim bana kezo der avrat der
pompili bunun yanında biraz hafif kalır
pompili işin seyrini değiştirirmi diye düşünmedim değil hani.kurtarma şansımız hiç yokmuSagol canım çok canim yandi ama geçti
bizde valide sultan var kaçma kovalama bile olamıyorrYa ben de bu kaçma kovalama gıdıklama vs vardı evde diye aşırı renkliyiz sanıyordumTa ki pompiliye kadar
Pompilim yazdım ben dun adamıma, eczaneye uğrayıp ateş dudurucu alacaktı sabah konuşmuştuk öğle arası konuşmuştuk vs.
akşam eve gelmiş " o Pompilim mi neyse 2 eczaneye sordum o krem yokmus" demez mi
Pompilim artık bizim için efsane kahkahalar sebebi
hoşgeldin. bi dene bakalım pompilimigeyik var dediler ve geldim hiç kaçırmambende olmak istiyorum o dediğinizden
gerçi eşim bana kezo der bazen o daha beter sanırım
bide avrat
Bilmiyorum inanpompili işin seyrini değiştirirmi diye düşünmedim değil hani.kurtarma şansımız hiç yokmu
kezoyu kesin kaldıramazdım bentamamöğle arasında hemen deniyorum ama eşim bana kezo der avrat der
pompili bunun yanında biraz hafif kalır
tamam deneyeceğim benim ki odun olduğu ve hiç birşey işlemediği için dur bakalım ne tepki verecek =)hoşgeldin. bi dene bakalım pompilimi
hahhaaynen canım kezbanın kısaltılmışı
millet eşine hanımım der hatunum der karıcığım der bizim kide avrat der..
bir yontamadım benim odunu
bende çok sinir oluyorum ama adam ben sinir oluyum diye inadına yapıyor yontaamdım bacım 4 yıldırkezoyu kesin kaldıramazdım ben
yok canm ismim kezban değilA aa niye kezo diyo ki? ismin kezban değilse aşkolsun pompilişko diye kezoyu bertaraf edebilirsin
Avrat bilemedim ilk kez karşılaşıyorum ama eğer hoşlanmıyorsan onu da yukarıdaki yöntemle halledebilirsinn
rezaletadam yazık eczanelere bile duyurmuş puhahah
ahahahahahahah yalnız en pompilim bu olmuşşşşşşşşPompilim yazdım ben dun adamıma, eczaneye uğrayıp ateş dudurucu alacaktı sabah konuşmuştuk öğle arası konuşmuştuk vs.
akşam eve gelmiş " o Pompilim mi neyse 2 eczaneye sordum o krem yokmus" demez mi
Pompilim artık bizim için efsane kahkahalar sebebi
bizde valide sultan var kaçma kovalama bile olamıyorr
sürekli kalması kabus gibidir ah ah ev ev üstüne olur mu benim karşı komşumda kayınvalidesi ile yaşıyordu en son kadını tırlattılar eşine rest çekti şimdi ayrı ev tuttu kurtuldu =)Valide sultan misafir mi sürekli mi kalıyor ? Sürekli kalıyorsa bence kasmanın lüzumu yokNapalım yani hayat boyu sizinle yaşıyor diye kocanla da şakalaşmayacak mısın?
Bizim valideler maksimum 1 hafta kalmaya gelir. Onda dahi benim koca yakaladığı yerde sarılır,öper. Dur diyene kadar yakalanmışlığım var misafire
çok zor durumlar yoksa arada ne bilim gurur yapıyorsanız çocukta varmışBilmiyorum inan
O da dogru sabahin 6 sindan kalkmisim oysaki :))öğlen oldu öğlen günaydını mı kaldı
Yok ne bırakıyor ne geliyorçok zor durumlar yoksa arada ne bilim gurur yapıyorsanız çocukta varmış
bi aralar bende uykusuz bir anneydim.. zombiler gibi işe gelirdimO da dogru sabahin 6 sindan kalkmisim oysaki :))