2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

rezalet adam yazık eczanelere bile duyurmuş puhahah

hahha aynen canım kezbanın kısaltılmışı
millet eşine hanımım der hatunum der karıcığım der bizim kide avrat der..
bir yontamadım benim odunu

A aa niye kezo diyo ki? ismin kezban değilse aşkolsun pompilişko diye kezoyu bertaraf edebilirsin

Avrat bilemedim ilk kez karşılaşıyorum ama eğer hoşlanmıyorsan onu da yukarıdaki yöntemle halledebilirsinn

A aa niye kezo diyo ki? ismin kezban değilse aşkolsun pompilişko diye kezoyu bertaraf edebilirsin

Avrat bilemedim ilk kez karşılaşıyorum ama eğer hoşlanmıyorsan onu da yukarıdaki yöntemle halledebilirsinn
yok canm ismim kezban değil sinir oluyorum ya ondan yapıyor
karıcğım canım cicim yapmacık mış avrat daha doğalmış içinden geliyormuş
hay senin içine dedim kendi haline bıraktım ben yontamayınca

rezalet adam yazık eczanelere bile duyurmuş puhahah
ahahahahahahah yalnız en pompilim bu olmuşşşşşşşş

bizde valide sultan var kaçma kovalama bile olamıyorr

Valide sultan misafir mi sürekli mi kalıyor ? Sürekli kalıyorsa bence kasmanın lüzumu yok Napalım yani hayat boyu sizinle yaşıyor diye kocanla da şakalaşmayacak mısın?

Bizim valideler maksimum 1 hafta kalmaya gelir. Onda dahi benim koca yakaladığı yerde sarılır,öper. Dur diyene kadar yakalanmışlığım var misafire

sürekli kalması kabus gibidir ah ah ev ev üstüne olur mu benim karşı komşumda kayınvalidesi ile yaşıyordu en son kadını tırlattılar eşine rest çekti şimdi ayrı ev tuttu kurtuldu =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…