2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

He buyuk buyuk
Camasir yikadigim legen dermisim ahahahaha
Aci sos isi zordur Allah kolaylik versin
leğen olsun da illaki bir iş görür =)
biz her sene yaptığımız için artık alıştım canm sagolsun annemde yardım eder eşimde pek sever bu işlerle uğraşmayı
salçamı turşularımı dolaba atacaklarımı hallettim sıra acı sosda isteyen varsa sıraya geçsin

canım benim ilki tedaviyle olunca korunmak aklıma gelmedi .nasıl olsa ilaçla vs. okadar ay uğraştık olmadı.bide eşimle o dönem iş icabı ayrıydık.bir gece süpriz yaptı bebekte süpriz yaptı.
oww çok ormantik olmuş ama yaa rabbim mutlululuğunuzu daim etsin canm yarın büyüdüler mi bu günlerini özlüyor insan

zor büyüyor bazıları ama büyüyor merak etme. yorucu tempoya hazırsan yap .

o zaman hemen çalışmalara başlayın kızdırmayın beni

dur kız daraltma içimizi. çekirdek getirem az çitle

Oo kışın yapılacak çok şey var avmye tıkılmayın canım:)) Ben de aksine kış mevsimini çok severim.

Oo kışın yapılacak çok şey var avmye tıkılmayın canım:)) Ben de aksine kış mevsimini çok severim.
biz ilçede yaşıyoruz cocukla pek birşey yapmak mümkün değil mi canm..
her yere gidilmiyor malum
siz neler yapıyorsunz peki
ulen güya ben molaya çıkacaktım sen yaz gelince okurum

valla ben çok istedim.zor geldi biraz .üç senenin sonunda .uğraşlarımla.kaç yıllık evliydin sen.zorluk dediğim iki çocuk çalışıyorsun onun yorgunluğu yoksa korkacak bi durum yoğğğğğ

1. Yılımı doldurdum :) Ama herkes bizden bebe bekliyorrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…