He buyuk buyuk
Camasir yikadigim legen dermisim ahahahaha
Aci sos isi zordur Allah kolaylik versin
tuvalet eğitiminde büyük zaten diyordu illa buraya diyeeeAnnem işedi ! Annem işedi !Ben de koridora işicem yihuuu diye ortalık karışır bi anda bence
oww çok ormantik olmuş ama yaacanım benim ilki tedaviyle olunca korunmak aklıma gelmedi .nasıl olsa ilaçla vs. okadar ay uğraştık olmadı.bide eşimle o dönem iş icabı ayrıydık.bir gece süpriz yaptı bebekte süpriz yaptı.
düşünmemiz lazımdeğişik geldi topik ismi. bakayım dedim .
ben de katılabilirim aranıza.
zor büyüyor bazıları ama büyüyor merak etme. yorucu tempoya hazırsan yap .Maddi olarak hazırız bir sıkıntımız yok çok şükür eşim de ben de çocukları çok seviyoruz. Hatta seneye 2. Lisansımı biririp öğretmen olucam çocukları çok sevdiğimden seçtim öğretmenliği ama insan yine de çok tırsıyorBazen ben de kızıyorum kendime neden korkuyorsun bu kadar bebek nasıl büyüyor diye
o zaman hemen çalışmalara başlayın kızdırmayın beniMaddi olarak hazırız bir sıkıntımız yok çok şükür eşim de ben de çocukları çok seviyoruz. Hatta seneye 2. Lisansımı biririp öğretmen olucam çocukları çok sevdiğimden seçtim öğretmenliği ama insan yine de çok tırsıyorBazen ben de kızıyorum kendime neden korkuyorsun bu kadar bebek nasıl büyüyor diye
dur kız daraltma içimizi. çekirdek getirem az çitleyanılmışım demek ki
kış gelmesini hiç sevmiyorum hele eylü layını
kışın çok monotona bağlıyor herşey gidecek bir avm oluyor sıkılıyorum çok sıkılıyorum
sıkılmaktan sıkıldım yine bak daraldım ruh hastasımıyım neyim
bimin bol tuzlu simbat çekirdeği olmazsa çitlememdur kız daraltma içimizi. çekirdek getirem az çitle
yanılmışım demek ki
kış gelmesini hiç sevmiyorum hele eylü layını
kışın çok monotona bağlıyor herşey gidecek bir avm oluyor sıkılıyorum çok sıkılıyorum
sıkılmaktan sıkıldım yine bak daraldım ruh hastasımıyım neyim
tamam dur gözlerini pörtletme hemen bende bugün geldim
tabi buyrud.direk dalın.kim necidir napar demedendeğişik geldi topik ismi. bakayım dedim .
ben de katılabilirim aranıza.
ben de hiç sevmem kışı. soğukla aram hiççç iyi değil .Oo kışın yapılacak çok şey var avmye tıkılmayın canım:)) Ben de aksine kış mevsimini çok severim.
biz ilçede yaşıyoruz cocukla pek birşey yapmak mümkün değil mi canm..Oo kışın yapılacak çok şey var avmye tıkılmayın canım:)) Ben de aksine kış mevsimini çok severim.
en sevdiğim üye tipi leğeniyle gelen üyee..şutarafa kusacan onuda söyleyeyimNöörüyon gız pompitom ahahahaha
Legenimlen geldim ben
valla ben çok istedim.zor geldi biraz .üç senenin sonunda .uğraşlarımla.kaç yıllık evliydin sen.zorluk dediğim iki çocuk çalışıyorsun onun yorgunluğu yoksa korkacak bi durum yoğğğğğ
Bende kış ciyimOo kışın yapılacak çok şey var avmye tıkılmayın canım:)) Ben de aksine kış mevsimini çok severim.
tamam dur gözlerini pörtletme hemen bende bugün geldim