sıkıntı nedir ben tam anlayamadımYok ne bırakıyor ne geliyor
yok canm ismim kezban değilsinir oluyorum ya ondan yapıyor
karıcğım canım cicim yapmacık mış avrat daha doğalmış içinden geliyormuş
hay senin içine dedimkendi haline bıraktım ben yontamayınca
yok sürekli bizde bebişlere bakıyor sağolsun.ahahhaaaValide sultan misafir mi sürekli mi kalıyor ? Sürekli kalıyorsa bence kasmanın lüzumu yokNapalım yani hayat boyu sizinle yaşıyor diye kocanla da şakalaşmayacak mısın?
Bizim valideler maksimum 1 hafta kalmaya gelir. Onda dahi benim koca yakaladığı yerde sarılır,öper. Dur diyene kadar yakalanmışlığım var misafire
günaydın ponçiğim hoşgeldinGunaydin pompisler
aynen birde bu taktiği deneyelim bakalım belki işe yarar benim ruh öküzümeHahahahah benim de içimden sana pompito demek geliyor diye bir girizgahla sinir olsa da sürdürülebilir bişey çıkar buradan o zaman
nekadar süredir ayrıssınızYok ne bırakıyor ne geliyor
kv neden sizde kalıyor canm anlayamadım kigünaydın ponçiğim hoşgeldin
5 aylik bi oglum var. Cok erkenci :)bi aralar bende uykusuz bir anneydim.. zombiler gibi işe gelirdim
bu sene çok şükür oğlumun uykusu düzeldide rahat ettim..
bebelerime bakıyorum canım.kv neden sizde kalıyor canm anlayamadım ki
ay ben çok fransız kaldım
oy oy yerim onu ben allah bağışlasın5 aylik bi oglum var. Cok erkenci :)
5 ay olacak cok mutlu ol beni unut yazmış en sonnekadar süredir ayrıssınız
sana yardımcımı oluyor kv kaç tane bebeğin var canm sürekli mi kalıyor çalışıyormusunbebelerime bakıyorum canım.
Hosbuldukgünaydın ponçiğim hoşgeldin
yok sürekli bizde bebişlere bakıyor sağolsun.ahahhaaabenim koca der : aaa annem burda dur duyacak /az sıkıştırsam
Bu hatunlar çıldırmış
Pompilinin doğuş hikayesine göz attım da bizim gibi kutuklesmis evliliğe cok fazlabildigin kütüğuz yani
önüne bak kuzum ozamn.dik dur boyu eğme.Allah yardımcın olsun.5 ay olacak cok mutlu ol beni unut yazmış en son
Bence kütük çoktan mobilya olmuştur,açığa çıkması bir tatlı söze bakar:))nerden bıleceksınız bır 'pompılı'nın kutüğü yontamayacağını.deneyın bence
biri 3 diğeri 1,5 yaşında.haftasonları kv evine geçiyor genelde.haftasonu oldummu bir çiçek üç böceği oynuyoruz resmen.deli gibi üçü birden üstümdelerHahaha valide olmasa dahi bebişler de kaçma kovalamaya bi nebze engel. Ama benim annem kardeşim ve ben her pazar sabahı babamı boğuşarak uyandırma seansı düzenlerdik. Biraz büyüsünler hep beraber kudurursunuz
Benim çocuğum yok şimdilik biraz tırsıyorum sorumluluklarından
Saol cnm rabbim senin yavrunu da bagislasinoy oy yerim onu ben allah bağışlasın
benimde oğlum 2 bucuk yaşında
şimdi kendisi büyüdü güya küçük bebekleri seviyor anne ay ay bebek diye
deli sorular kalmasın kafanda canım.çalışıyorum.iki çocuk var.onlara bakıyor .kreş dönemi gelene kadar bakacakmış kıyamadı torunlarınasana yardımcımı oluyor kv kaç tane bebeğin var canm sürekli mi kalıyor çalışıyormusun
aklımda deli sorular