2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Şu açıdan kötü olabilir babam hepimizden güçlüydü. Bu boğuşmaya son vermek istediğinde annemi beni ve kardeşimi zapdedebiliyordu ama sen mesela çok acil tuvalete gitmek üzereyken bu çeteye yakalansan kurtulamazsın bile :rolleyes:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:işermişim koridora:KK23::eek::eek::eek::KK70::KK70::KK70::KK70:

çok zor oldu tabi.ücretsiz izin falan filan derken bu yaşa geldiler.supriz yumurta oldu ikincisi bizim için
bende en çok bundan korkuyorum.. süpriz olmasından o yüzden bir süre d. k hapı kullanmaya başladım emin olayım diye çünkü hem maddi hem manevi hazır değiliz henüz hele oglum bir 4 yaşına gelsn anaokuluna başlasın inşallah öyle düşünoyrm =)

Birinci çocukta da zor muydu peki canım ? Valla korka korka erteleye erteleye bebiş yapmayı bi hal oldum:KK31:
canm evet çok zor oluyor ama inan herşeye değiyor .. bence maddi ve manevi hazırsanız çokta ertelemek iyi olmaz.. onun kokusu herşeye bedel emin ol bende çok sıkıntı çektim büyüdükçe geçiyor sıkıntıları..
büyütmek çok zor olsa kimse 2. 3. cocugu yapmaz hele birde çalışırken =)

İşte bi de olmaz diyosun cık cık cık:KK71:
yanılmışım demek ki :KK53:
kış gelmesini hiç sevmiyorum hele eylü layını
kışın çok monotona bağlıyor herşey gidecek bir avm oluyor sıkılıyorum çok sıkılıyorum
sıkılmaktan sıkıldım yine bak daraldım ruh hastasımıyım neyim :KK70:

Birinci çocukta da zor muydu peki canım ? Valla korka korka erteleye erteleye bebiş yapmayı bi hal oldum:KK31:
valla ben çok istedim.zor geldi biraz .üç senenin sonunda .uğraşlarımla.kaç yıllık evliydin sen.zorluk dediğim iki çocuk çalışıyorsun onun yorgunluğu yoksa korkacak bi durum yoğğğğğ:dondurma::emir_bebek:

hadi bakalım buyrun içeri:kahve::kahve::kahve::kahve::kahve:..itişip kalkışmayın.tek tek.kocası pompilim olanlar önceliğimizdir.kusmuk kesinlikle istemiyoruz.:duduk::duduk:kusacaklar yanında leğen getirsin:KK14::KK14:

-------------------------------------------------------------------------------------
konuya düzenleme getiriyorum. pompilimin ne olduğunu bilmeyenler aşağıdaki konudan antreman yapıp gelsin

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ese-hitap.1089672/page-75#post-57255838
Nöörüyon gız pompitom ahahahaha
Legenimlen geldim ben

valla ben çok istedim.zor geldi biraz .üç senenin sonunda .uğraşlarımla.kaç yıllık evliydin sen.zorluk dediğim iki çocuk çalışıyorsun onun yorgunluğu yoksa korkacak bi durum yoğğğğğ:dondurma::emir_bebek:
sen nerde çalışıyorsun peki canm ? bir kız bir oğlan mı nasıl kaza oldu şu kazadan acaip tirsıyorum başıma gelirse diye :KK17:

pompikler ben öğle arasına çıkıyorum öğleden sonra zırp damlarım buraya
azcık adapte oldum gibi artık benden kurtuluşunuz yok
benim kocayı hep birlikte yontalım :deli:

bende en çok bundan korkuyorum.. süpriz olmasından o yüzden bir süre d. k hapı kullanmaya başladım emin olayım diye çünkü hem maddi hem manevi hazır değiliz henüz hele oglum bir 4 yaşına gelsn anaokuluna başlasın inşallah öyle düşünoyrm =)
canım benim ilki tedaviyle olunca korunmak aklıma gelmedi .nasıl olsa ilaçla vs. okadar ay uğraştık olmadı.bide eşimle o dönem iş icabı ayrıydık.bir gece süpriz yaptı bebekte süpriz yaptı.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canm evet çok zor oluyor ama inan herşeye değiyor .. bence maddi ve manevi hazırsanız çokta ertelemek iyi olmaz.. onun kokusu herşeye bedel emin ol bende çok sıkıntı çektim büyüdükçe geçiyor sıkıntıları..
büyütmek çok zor olsa kimse 2. 3. cocugu yapmaz hele birde çalışırken =)

Maddi olarak hazırız bir sıkıntımız yok çok şükür eşim de ben de çocukları çok seviyoruz. Hatta seneye 2. Lisansımı biririp öğretmen olucam çocukları çok sevdiğimden seçtim öğretmenliği ama insan yine de çok tırsıyor :KK22: Bazen ben de kızıyorum kendime neden korkuyorsun bu kadar bebek nasıl büyüyor diye :-)

X