- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
Amin cok cabaladim adımlar attim yuva yıkılmasın diye ama hep kandirdi beniönüne bak kuzum ozamn.dik dur boyu eğme.Allah yardımcın olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cok cabaladim adımlar attim yuva yıkılmasın diye ama hep kandirdi beniönüne bak kuzum ozamn.dik dur boyu eğme.Allah yardımcın olsun.
çok zor oldu tabi.ücretsiz izin falan filan derken bu yaşa geldiler.supriz yumurta oldu ikincisi bizim için
He ya noluyoruz 2 gundur de demiyo hic Benim koca da musaitmisHahahahhahahaha çok kolay benimsediler
işermişim koridoraŞu açıdan kötü olabilir babam hepimizden güçlüydü. Bu boğuşmaya son vermek istediğinde annemi beni ve kardeşimi zapdedebiliyordu ama sen mesela çok acil tuvalete gitmek üzereyken bu çeteye yakalansan kurtulamazsın bile
bende en çok bundan korkuyorum.. süpriz olmasından o yüzden bir süre d. k hapı kullanmaya başladım emin olayım diye çünkü hem maddi hem manevi hazır değiliz henüz hele oglum bir 4 yaşına gelsn anaokuluna başlasın inşallah öyle düşünoyrm =)çok zor oldu tabi.ücretsiz izin falan filan derken bu yaşa geldiler.supriz yumurta oldu ikincisi bizim için
işermişim koridora
sizde tamamsınızı.seninle birlikte 23571348744göko16585 çiftimiz pompilik olduNapiyon pompiskom dedim
Sen napiyon pampiskom yazdi
Benim kocayi da kaybettik
canm evet çok zor oluyor ama inan herşeye değiyor .. bence maddi ve manevi hazırsanız çokta ertelemek iyi olmaz.. onun kokusu herşeye bedel emin ol bende çok sıkıntı çektim büyüdükçe geçiyor sıkıntıları..Birinci çocukta da zor muydu peki canım ? Valla korka korka erteleye erteleye bebiş yapmayı bi hal oldum
ben şimdi benim ruh öküzüme yazdım whatsaapdan
birşey sordu sen benim artık pompilimsin dedim
o ney gız çok ormantikmiş bana uyar dedi
yanılmışım demek kiİşte bi de olmaz diyosun cık cık cık
valla ben çok istedim.zor geldi biraz .üç senenin sonunda .uğraşlarımla.kaç yıllık evliydin sen.zorluk dediğim iki çocuk çalışıyorsun onun yorgunluğu yoksa korkacak bi durum yoğğğğğBirinci çocukta da zor muydu peki canım ? Valla korka korka erteleye erteleye bebiş yapmayı bi hal oldum
Nöörüyon gız pompitom ahahahahahadi bakalım buyrun içeri..itişip kalkışmayın.tek tek.kocası pompilim olanlar önceliğimizdir.kusmuk kesinlikle istemiyoruz.kusacaklar yanında leğen getirsin
-------------------------------------------------------------------------------------
konuya düzenleme getiriyorum. pompilimin ne olduğunu bilmeyenler aşağıdaki konudan antreman yapıp gelsin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ese-hitap.1089672/page-75#post-57255838
sen nerde çalışıyorsun peki canm ? bir kız bir oğlan mı nasıl kaza oldu şu kazadan acaip tirsıyorum başıma gelirse diyevalla ben çok istedim.zor geldi biraz .üç senenin sonunda .uğraşlarımla.kaç yıllık evliydin sen.zorluk dediğim iki çocuk çalışıyorsun onun yorgunluğu yoksa korkacak bi durum yoğğğğğ
leğen büyük müNöörüyon gız pompitom ahahahaha
Legenimlen geldim ben
Ehe ehesizde tamamsınızı.seninle birlikte 23571348744göko16585 çiftimiz pompilik oldu
He buyuk buyukleğen büyük mü
acı sos kaynatacam da lazım biliyon mu
canım benim ilki tedaviyle olunca korunmak aklıma gelmedi .nasıl olsa ilaçla vs. okadar ay uğraştık olmadı.bide eşimle o dönem iş icabı ayrıydık.bir gece süpriz yaptı bebekte süpriz yaptı.bende en çok bundan korkuyorum.. süpriz olmasından o yüzden bir süre d. k hapı kullanmaya başladım emin olayım diye çünkü hem maddi hem manevi hazır değiliz henüz hele oglum bir 4 yaşına gelsn anaokuluna başlasın inşallah öyle düşünoyrm =)
canm evet çok zor oluyor ama inan herşeye değiyor .. bence maddi ve manevi hazırsanız çokta ertelemek iyi olmaz.. onun kokusu herşeye bedel emin ol bende çok sıkıntı çektim büyüdükçe geçiyor sıkıntıları..
büyütmek çok zor olsa kimse 2. 3. cocugu yapmaz hele birde çalışırken =)