2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

işermişim koridora

çok zor oldu tabi.ücretsiz izin falan filan derken bu yaşa geldiler.supriz yumurta oldu ikincisi bizim için
bende en çok bundan korkuyorum.. süpriz olmasından o yüzden bir süre d. k hapı kullanmaya başladım emin olayım diye çünkü hem maddi hem manevi hazır değiliz henüz hele oglum bir 4 yaşına gelsn anaokuluna başlasın inşallah öyle düşünoyrm =)

Birinci çocukta da zor muydu peki canım ? Valla korka korka erteleye erteleye bebiş yapmayı bi hal oldum
canm evet çok zor oluyor ama inan herşeye değiyor .. bence maddi ve manevi hazırsanız çokta ertelemek iyi olmaz.. onun kokusu herşeye bedel emin ol bende çok sıkıntı çektim büyüdükçe geçiyor sıkıntıları..
büyütmek çok zor olsa kimse 2. 3. cocugu yapmaz hele birde çalışırken =)

İşte bi de olmaz diyosun cık cık cık
yanılmışım demek ki
kış gelmesini hiç sevmiyorum hele eylü layını
kışın çok monotona bağlıyor herşey gidecek bir avm oluyor sıkılıyorum çok sıkılıyorum
sıkılmaktan sıkıldım yine bak daraldım ruh hastasımıyım neyim

Birinci çocukta da zor muydu peki canım ? Valla korka korka erteleye erteleye bebiş yapmayı bi hal oldum
valla ben çok istedim.zor geldi biraz .üç senenin sonunda .uğraşlarımla.kaç yıllık evliydin sen.zorluk dediğim iki çocuk çalışıyorsun onun yorgunluğu yoksa korkacak bi durum yoğğğğğ

Nöörüyon gız pompitom ahahahaha
Legenimlen geldim ben

valla ben çok istedim.zor geldi biraz .üç senenin sonunda .uğraşlarımla.kaç yıllık evliydin sen.zorluk dediğim iki çocuk çalışıyorsun onun yorgunluğu yoksa korkacak bi durum yoğğğğğ
sen nerde çalışıyorsun peki canm ? bir kız bir oğlan mı nasıl kaza oldu şu kazadan acaip tirsıyorum başıma gelirse diye

pompikler ben öğle arasına çıkıyorum öğleden sonra zırp damlarım buraya
azcık adapte oldum gibi artık benden kurtuluşunuz yok
benim kocayı hep birlikte yontalım

canım benim ilki tedaviyle olunca korunmak aklıma gelmedi .nasıl olsa ilaçla vs. okadar ay uğraştık olmadı.bide eşimle o dönem iş icabı ayrıydık.bir gece süpriz yaptı bebekte süpriz yaptı.

Maddi olarak hazırız bir sıkıntımız yok çok şükür eşim de ben de çocukları çok seviyoruz. Hatta seneye 2. Lisansımı biririp öğretmen olucam çocukları çok sevdiğimden seçtim öğretmenliği ama insan yine de çok tırsıyor Bazen ben de kızıyorum kendime neden korkuyorsun bu kadar bebek nasıl büyüyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…