2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

yok canm ismim kezban değil :KK70: sinir oluyorum ya ondan yapıyor :KK14:
karıcğım canım cicim yapmacık mış avrat daha doğalmış içinden geliyormuş
hay senin içine dedim :deli: kendi haline bıraktım ben yontamayınca :KK45:

Hahahahah benim de içimden sana pompito demek geliyor diye bir girizgahla sinir olsa da sürdürülebilir bişey çıkar buradan o zaman:KK45:

Valide sultan misafir mi sürekli mi kalıyor ? Sürekli kalıyorsa bence kasmanın lüzumu yok:KK48: Napalım yani hayat boyu sizinle yaşıyor diye kocanla da şakalaşmayacak mısın?

Bizim valideler maksimum 1 hafta kalmaya gelir. Onda dahi benim koca yakaladığı yerde sarılır,öper. Dur diyene kadar yakalanmışlığım var misafire:KK53:
yok sürekli bizde bebişlere bakıyor sağolsun.ahahhaaa:KK70::KK70: benim koca der : aaa annem burda dur duyacak /az sıkıştırsam

yok sürekli bizde bebişlere bakıyor sağolsun.ahahhaaa:KK70::KK70: benim koca der : aaa annem burda dur duyacak /az sıkıştırsam

Hahaha valide olmasa dahi bebişler de kaçma kovalamaya bi nebze engel. Ama benim annem kardeşim ve ben her pazar sabahı babamı boğuşarak uyandırma seansı düzenlerdik. Biraz büyüsünler hep beraber kudurursunuz :KK71:

Benim çocuğum yok şimdilik biraz tırsıyorum sorumluluklarından:-)

Hahaha valide olmasa dahi bebişler de kaçma kovalamaya bi nebze engel. Ama benim annem kardeşim ve ben her pazar sabahı babamı boğuşarak uyandırma seansı düzenlerdik. Biraz büyüsünler hep beraber kudurursunuz :KK71:

Benim çocuğum yok şimdilik biraz tırsıyorum sorumluluklarından:-)
biri 3 diğeri 1,5 yaşında.haftasonları kv evine geçiyor genelde.haftasonu oldummu bir çiçek üç böceği oynuyoruz resmen.deli gibi üçü birden üstümdeler :KK70:boğuşmayı çok seviyorlar..

sana yardımcımı oluyor kv kaç tane bebeğin var canm sürekli mi kalıyor çalışıyormusun
aklımda deli sorular :deli:
deli sorular kalmasın kafanda canım.çalışıyorum.iki çocuk var.onlara bakıyor .kreş dönemi gelene kadar bakacakmış kıyamadı torunlarına

X