2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Hahahahahhahaha meseleye bu kadar ciddi bi açıklamayla girmeseydiniz olacaktı bence aniden pompili diyince gülme tutuyor,güzel bir atmosfer oluyor çünkü

Geçmişler olsun üstad,şimdi iyi misin? Seni en rahat köşeye alalım ve öğret bize

Bu hatunlar çıldırmış
Pompilinin doğuş hikayesine göz attım da bizim gibi kutuklesmis evliliğe cok fazla bildigin kütüğuz yani

Bu hatunlar çıldırmış
Pompilinin doğuş hikayesine göz attım da bizim gibi kutuklesmis evliliğe cok fazla bildigin kütüğuz yani

Bi deneseniz ne olur ki? Mesela benim de eşim accayip ağırbaşlıdır ev dışında,erkek dediğinnn temalı bir sürü cümle kurabilir . Ama kendisi pompirik çıktı Hiç ummadığınız gibi de çıkabilir eşiniz. Hem en fazla ne olabilir ki söylediğinizde?

Şu sıralar haberlerde sıkça duyuyoruz belki sizde duymuşsunuzdur. Amerika mı Rusya mı bilmem ne başkanı Pompeo falan diye geçiyor başlıklarda . Bir gün eşimle haberleri izlerken bu şahsın ismini duyduk, ne biçim isim falan diye konuşurken yine bir gün eşime naber pompeo diince işler çığrından çıktı

Nası bi akım başlattın öyle böyle değil.!

Bu hatunlar çıldırmış
aaaa hiç öyle deme buralar nice kütükler gördü.şimdi hepsi pambık gibi.bikere dene bişey kaybetmemiş olursunolacaklara inanamıcaksın

Cesaret bulup bi deniyim bari :-D

delisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…