- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Subatta 3bitiyo
Yok bittiYa barısırsa?
Bence herkes katılabilir şurada güZel güzel muhabbet ediyoruzYok bitti
bende ciddi yazdımki.neden alındınki.işin özeti bu.bölümde geyik oluca normal yaniBen ciddi anlamda merak ettim. Konuyu bilmediğim için doğal olarak komik değil yazdığınız.Teşekkürler.
Ben ona kocam ona bana hatun gülüm herbişeyim derdiBence herkes katılabilir şurada güZel güzel muhabbet ediyoruzİsterseniz sıkıntınızı da anlatırsınız ben dinlerim valla. Katılmak isterseniz de exinize diyiverin pompili ne olucak? Bi de onu görmüş oluruz. Hoş geldiniiiz
tabiki.kesin bitirdinizmi pekiKocayi bosayacaklar da katilabilir mi
Üstad başka önerilerin var mı peki daha renkli bir evlilik için
Bazen hayatın seyri bir dakikada bile değişebiliyor. Bu gün böyle olur yarına gün doğmadan neler doğar. Rabbim çok çoook mutlu etsin canım seni ve de hakkında hayırlısını versin.Ben ona kocam ona bana hatun gülüm herbişeyim derdi
Bir kavga 9 yili sildi
Bosver kuzum tadımız kaçmasın
Davayi hafta ya acacak tek celsede boşanacağıztabiki.kesin bitirdinizmi peki
Bazen hayatın seyri bir dakikada bile değişebiliyor. Bu gün böyle olur yarına gün doğmadan neler doğar. Rabbim çok çoook mutlu etsin canım seni ve de hakkında hayırlısını versin.
çok geçmiş olsunBen ona kocam ona bana hatun gülüm herbişeyim derdi
Bir kavga 9 yili sildi
Bosver kuzum tadımız kaçmasın
böyle böyle renklendik ayy
Sagol canım çok canim yandi ama geçtiçok geçmiş olsun
Amin kuzum amin :) Rabbim oğlumun bahtini açık etsin
geyik var dediler ve geldim hiç kaçırmambende olmak istiyorum o dediğinizden
tamamHahahahah. Hoşgeldin sevgili pompili adayı. Eşinize pompilii diye mesaj atıp sonuçları bekliyorsunuz ve bizi gelişmelerden haberdar ediyorsunuz. Bakalım eşiniz pompili mi
tamamöğle arasında hemen deniyorum ama eşim bana kezo der avrat der
pompili bunun yanında biraz hafif kalır
hahhaVay beBüyük bi potansiyel var o zaman. Peki kezo kezban gibi bişey mi?