- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Subatta 3bitiyo
Aşk olsun 3 yılda evlilik mi odunlaşır ya Duymamıs olalım Bi pompiri her şeyi çözer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Subatta 3bitiyo
Kocayi bosayacaklar da katilabilir mi
Yok bittiYa barısırsa?
Bence herkes katılabilir şurada güZel güzel muhabbet ediyoruz İsterseniz sıkıntınızı da anlatırsınız ben dinlerim valla. Katılmak isterseniz de exinize diyiverin pompili ne olucak? Bi de onu görmüş oluruz. Hoş geldiniiizYok bitti
bende ciddi yazdımki.neden alındınki.işin özeti bu.bölümde geyik oluca normal yaniBen ciddi anlamda merak ettim. Konuyu bilmediğim için doğal olarak komik değil yazdığınız.Teşekkürler.
Ben ona kocam ona bana hatun gülüm herbişeyim derdiBence herkes katılabilir şurada güZel güzel muhabbet ediyoruz İsterseniz sıkıntınızı da anlatırsınız ben dinlerim valla. Katılmak isterseniz de exinize diyiverin pompili ne olucak? Bi de onu görmüş oluruz. Hoş geldiniiiz
tabiki.kesin bitirdinizmi pekiKocayi bosayacaklar da katilabilir mi
Üstad başka önerilerin var mı peki daha renkli bir evlilik için
Bazen hayatın seyri bir dakikada bile değişebiliyor. Bu gün böyle olur yarına gün doğmadan neler doğar. Rabbim çok çoook mutlu etsin canım seni ve de hakkında hayırlısını versin.Ben ona kocam ona bana hatun gülüm herbişeyim derdi
Bir kavga 9 yili sildi
Bosver kuzum tadımız kaçmasın
Davayi hafta ya acacak tek celsede boşanacağıztabiki.kesin bitirdinizmi peki
Bazen hayatın seyri bir dakikada bile değişebiliyor. Bu gün böyle olur yarına gün doğmadan neler doğar. Rabbim çok çoook mutlu etsin canım seni ve de hakkında hayırlısını versin.
çok geçmiş olsunBen ona kocam ona bana hatun gülüm herbişeyim derdi
Bir kavga 9 yili sildi
Bosver kuzum tadımız kaçmasın
böyle böyle renklendik ayy
Sagol canım çok canim yandi ama geçtiçok geçmiş olsun
Amin kuzum amin :) Rabbim oğlumun bahtini açık etsin
geyik var dediler ve geldim hiç kaçırmam bende olmak istiyorum o dediğinizden
tamam öğle arasında hemen deniyorum ama eşim bana kezo der avrat derHahahahah. Hoşgeldin sevgili pompili adayı. Eşinize pompilii diye mesaj atıp sonuçları bekliyorsunuz ve bizi gelişmelerden haberdar ediyorsunuz. Bakalım eşiniz pompili mi
tamam öğle arasında hemen deniyorum ama eşim bana kezo der avrat der
pompili bunun yanında biraz hafif kalır
hahha aynen canım kezbanın kısaltılmışıVay be Büyük bi potansiyel var o zaman. Peki kezo kezban gibi bişey mi?