- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
Aahahah çok iyi yafotoğrafı yüklememişti üzerinde oynadım biraz.
odun ya ahahah aradı sonra “hiç hoşlanmadım yeni gelin hallerinden. sen böyle güzelsin üzerinde eğreti duruyor” dedi ayhhh
bişey mi dicen diyor nasıl da tanıyor
instagramda alay ettiğimiz hesaplara döndürme bizi dedi. biz aşırı alay ediyoruz bu çift hesaplarıylaAahahah çok iyi yaPonpirellamm Az sonra varır farkına Yazık garibim pompiş ne demiş sadece pompirella çıkmadı bu
Eee bir gün böyle lazım oluyormuş demek kiinstagramda alay ettiğimiz hesaplara döndürme bizi dedi. biz aşırı alay ediyoruz bu çift hesaplarıyla
nurellanın pompirellasıPompirella mı
Ufukta yeni pompirellalar doğuyornurellanın pompirellasıpompili pompirella diyim bari yarın nskfggldlföggh
cidden akşam okudum forumu. akşamdan bu yana dilime dolandı kurtulamıyorum bu sarmaşıktanUfukta yeni pompirellalar doğuyor
Yaaa hahahahhahahadi bakalım buyrun içeri..itişip kalkışmayın.tek tek.kocası pompilim olanlar önceliğimizdir.kusmuk kesinlikle istemiyoruz. kusacaklar yanında leğen getirsin
Geç gördüm yaaa
geçmiş olsun canım nazardır o nazar.Yaaa hahahahhahadaha yeni gördüm. Bu konuyu açtıktan sonra çok hasta oldum ve dün hep hastandeydim çok tatlısınız popililerim
Yaaa hahahahhahadaha yeni gördüm. Bu konuyu açtıktan sonra çok hasta oldum ve dün hep hastandeydim çok tatlısınız popililerim Eşim bu olanları görse ölür herhalde
tehlikeli duruyorValla samimiyiz ama adam da koskoca üsteğmen ne diyor bu demesin sonra
dedinmi bakalım eşine pompolim diyeHoş buldum canım
süpermiş aynen devam etkız arkadaşıma gunaydın pompilim dedim .öpücüklü kalp atmış..ne çabuk yayıldııı
Geç gördüm yaaaartık aranızdayım alemsiniz gerçekten. O gün o kadar güldüm ki migrenim tuttu. 2 gündür pert haldeydim.