2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Pompilim yazdım ben dun adamıma, eczaneye uğrayıp ateş dudurucu alacaktı sabah konuşmuştuk öğle arası konuşmuştuk vs.
akşam eve gelmiş " o Pompilim mi neyse 2 eczaneye sordum o krem yokmus" demez mi :rolleyes::KK70::KK70::KK70:
Pompilim artık bizim için efsane kahkahalar sebebi:KK70::KK70:

rezalet :KK70: adam yazık eczanelere bile duyurmuş puhahah :KK70:

hahha :KK70: aynen canım kezbanın kısaltılmışı :KK53:
millet eşine hanımım der hatunum der karıcığım der bizim kide avrat der..
bir yontamadım benim odunu :KK53:

A aa niye kezo diyo ki? ismin kezban değilse aşkolsun pompilişko diye kezoyu bertaraf edebilirsin :KK48:

Avrat bilemedim ilk kez karşılaşıyorum ama eğer hoşlanmıyorsan onu da yukarıdaki yöntemle halledebilirsinn:KK19:

A aa niye kezo diyo ki? ismin kezban değilse aşkolsun pompilişko diye kezoyu bertaraf edebilirsin :KK48:

Avrat bilemedim ilk kez karşılaşıyorum ama eğer hoşlanmıyorsan onu da yukarıdaki yöntemle halledebilirsinn:KK19:
yok canm ismim kezban değil :KK70: sinir oluyorum ya ondan yapıyor :KK14:
karıcğım canım cicim yapmacık mış avrat daha doğalmış içinden geliyormuş
hay senin içine dedim :deli: kendi haline bıraktım ben yontamayınca :KK45:

rezalet :KK70: adam yazık eczanelere bile duyurmuş puhahah :KK70:
Pompilim yazdım ben dun adamıma, eczaneye uğrayıp ateş dudurucu alacaktı sabah konuşmuştuk öğle arası konuşmuştuk vs.
akşam eve gelmiş " o Pompilim mi neyse 2 eczaneye sordum o krem yokmus" demez mi :rolleyes::KK70::KK70::KK70:
Pompilim artık bizim için efsane kahkahalar sebebi:KK70::KK70:
ahahahahahahah yalnız en pompilim bu olmuşşşşşşşş:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bizde valide sultan var kaçma kovalama bile olamıyorr:kızgın::kızgın::kızgın:

Valide sultan misafir mi sürekli mi kalıyor ? Sürekli kalıyorsa bence kasmanın lüzumu yok:KK48: Napalım yani hayat boyu sizinle yaşıyor diye kocanla da şakalaşmayacak mısın?

Bizim valideler maksimum 1 hafta kalmaya gelir. Onda dahi benim koca yakaladığı yerde sarılır,öper. Dur diyene kadar yakalanmışlığım var misafire:KK53:

Valide sultan misafir mi sürekli mi kalıyor ? Sürekli kalıyorsa bence kasmanın lüzumu yok:KK48: Napalım yani hayat boyu sizinle yaşıyor diye kocanla da şakalaşmayacak mısın?

Bizim valideler maksimum 1 hafta kalmaya gelir. Onda dahi benim koca yakaladığı yerde sarılır,öper. Dur diyene kadar yakalanmışlığım var misafire:KK53:
sürekli kalması kabus gibidir ah ah ev ev üstüne olur mu benim karşı komşumda kayınvalidesi ile yaşıyordu en son kadını tırlattılar eşine rest çekti şimdi ayrı ev tuttu kurtuldu =)

X