- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Tüh unuttum ona pompilim demeyi,
:) Ona küçük sürprizler hazırlayın,mesela pompilimmmmmm diye karşılayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüh unuttum ona pompilim demeyi,
Eşime dedim ki yeni nesil hitaplar söyleymiş:
- Askitosum
- Kociskom
- Caniskom
- Poncigim
- Pompilim
- Eşim: Pompilim ne ya? Kadın mı erkeğe, erkek mi kadına söylüyor bunu?
Ben: Kadın erkeğe. Sen bana, karıcığım bana iltifat et deyince bunu söyleyeceğim. :)
Eşim: Ben de sana bifteğim, bonfilem (kendisi et sever) felan demek istiyorum ama iste herşey söylenmiyor. Hem o pompilim ne ya? Köpek adı gibi tobe est. Hadi yat uyu. :))
Bir de gırgır eşliğinde felan mi soylesem??
Yaaa hahahahhaha daha yeni gördüm. Bu konuyu açtıktan sonra çok hasta oldum ve dün hep hastandeydim çok tatlısınız popililerim
Yaaa hahahahhaha daha yeni gördüm. Bu konuyu açtıktan sonra çok hasta oldum ve dün hep hastandeydim çok tatlısınız popililerim Eşim bu olanları görse ölür herhalde
anaaaa sen dememişmiydinBen hakemim,daha katılmadım aranıza,ama benimkine de desem bihoş olur,kuvvetli şüphelerim var
Bu hatunlar çıldırmış
Pompilinin doğuş hikayesine göz attım da bizim gibi kutuklesmis evliliğe cok fazla bildigin kütüğuz yani
dümdüz pompilihiç gerek yok uzun uzun açıklamalara dımı canımHahahahahhahaha meseleye bu kadar ciddi bi açıklamayla girmeseydiniz olacaktı bence aniden pompili diyince gülme tutuyor,güzel bir atmosfer oluyor çünkü
Şu sıralar haberlerde sıkça duyuyoruz belki sizde duymuşsunuzdur. Amerika mı Rusya mı bilmem ne başkanı Pompeo falan diye geçiyor başlıklarda . Bir gün eşimle haberleri izlerken bu şahsın ismini duyduk, ne biçim isim falan diye konuşurken yine bir gün eşime naber pompeo diince işler çığrından çıktı
aaaa hiç öyle deme buralar nice kütükler gördü.şimdi hepsi pambık gibi.bikere dene bişey kaybetmemiş olursunolacaklara inanamıcaksınBu hatunlar çıldırmış
Pompilinin doğuş hikayesine göz attım da bizim gibi kutuklesmis evliliğe cok fazla bildigin kütüğuz yani
dümdüz pompilihiç gerek yok uzun uzun açıklamalara dımı canım
nerden bıleceksınız bır 'pompılı'nın kutüğü yontamayacağını.deneyın benceBu hatunlar çıldırmış
Cesaret bulup bi deniyim bari :-DBi deneseniz ne olur ki? Mesela benim de eşim accayip ağırbaşlıdır ev dışında,erkek dediğinnn temalı bir sürü cümle kurabilir . Ama kendisi pompirik çıktı Hiç ummadığınız gibi de çıkabilir eşiniz. Hem en fazla ne olabilir ki söylediğinizde?
İyiyim iyiyim teşekkür ederim :)Geçmişler olsun üstad,şimdi iyi misin? Seni en rahat köşeye alalım ve öğret bize
delisinŞu sıralar haberlerde sıkça duyuyoruz belki sizde duymuşsunuzdur. Amerika mı Rusya mı bilmem ne başkanı Pompeo falan diye geçiyor başlıklarda . Bir gün eşimle haberleri izlerken bu şahsın ismini duyduk, ne biçim isim falan diye konuşurken yine bir gün eşime naber pompeo diince işler çığrından çıktı
Olabiliü aslındanerden bıleceksınız bır 'pompılı'nın kutüğü yontamayacağını.deneyın bence
Cesaret bulup bi deniyim bari :-D
Subatta 3bitiyoHadi bakalım,sonucunu bekliyorum. Kaç yıllık evliliğiniz peki?
İyiyim iyiyim teşekkür ederim :)