- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
Kocacığıma pompilim naptın diye msj attım bana pikachu dedi
inşallah pompilişko eş adayı çıkmazHahahahahah hadi bakalım sizin sonuç ne olacak
Cidden mi hahahahaaaa potansiyel var deseneKocacığıma pompilim naptın diye msj attım bana pikachu dedi
inşallah pompilişko eş adayı çıkmazşuan kestiremiyorum
sor sor sevgili daha iyi oluranam nolmuş burdamevzuyu anladım bir de ben sormayacağım konu ne diye merak etmeyin
evli değilim ama sevgilime denicem ben de eğlenceli görünüyor
şakasına takılsın da düşünsene pompili demiyorum diye trip atıyor falanNiye bence pompili olması güzel bişeyÇünkü çok eğlenceli
ŞİMDİ gördüm
O da pompililiğe meyilli çıkar o zamanşakasına takılsın da düşünsene pompili demiyorum diye trip atıyor falanyok o da büyük ihtimal kusar benim gibi :)
şuan başka bir şey soruyor konu bitsin pat diye dicem pompilim diyesor sor sevgili daha iyi olur
pompililerin pompişleri değerli olur zaten hahahaO da pompililiğe meyilli çıkar o zaman
Yahu bu eniştelerdeki yaratıcılığı gördükçe gülmekten karnıma ağrılar giriyor
OlmamıCidden mi hahahahaaaa potansiyel var desene
Ayyy hayal edemedimşakasına takılsın da düşünsene pompili demiyorum diye trip atıyor falanyok o da büyük ihtimal kusar benim gibi :)
Pikachu olarak kalmayım da
Olmamı
En hasından var
ya da “pompişkoşun köprüden geçene kadar mıydı? ben de istiyorum herkesin eşi gibi pompilipom olmak benim neyim eksik”Ayyy hayal edemedim"Sen bana eskiden pompişkoşum derdin,artık demiyorsun,beni eskisi gibi sevmiyor musun?"
Yok yok kusmak yok!İnsan söyledikçe alışıyor,hepimiz yadırgadık ama bu kelime resmen sihirli
Sabahı bekleyemedim azobce aramıştı söyle pompilişkom dedim bastım kahkahayıAyyy hayal edemedim"Sen bana eskiden pompişkoşum derdin,artık demiyorsun,beni eskisi gibi sevmiyor musun?"
Yok yok kusmak yok!İnsan söyledikçe alışıyor,hepimiz yadırgadık ama bu kelime resmen sihirli
Ahahhaahhaha buna çok güldüm yaaaaaya da “pompişkoşun köprüden geçene kadar mıydı? ben de istiyorum herkesin eşi gibi pompilipom olmak benim neyim eksik”
ay kendi kendime güldüm hahaha gözümde canlandı bir an
Ahahhaahhaha buna çok güldüm yaaaaa
Ayıkamamısfotoğrafı yüklememişti üzerinde oynadım biraz.
odun ya ahahah aradı sonra “hiç hoşlanmadım yeni gelin hallerinden. sen böyle güzelsin üzerinde eğreti duruyor” dedi ayhhh
bişey mi dicen diyor nasıl da tanıyor