2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

şakasına takılsın da düşünsene pompili demiyorum diye trip atıyor falan yok o da büyük ihtimal kusar benim gibi :)
Ayyy hayal edemedim "Sen bana eskiden pompişkoşum derdin,artık demiyorsun,beni eskisi gibi sevmiyor musun?"

Yok yok kusmak yok! İnsan söyledikçe alışıyor,hepimiz yadırgadık ama bu kelime resmen sihirli

Ayyy hayal edemedim "Sen bana eskiden pompişkoşum derdin,artık demiyorsun,beni eskisi gibi sevmiyor musun?"

Yok yok kusmak yok! İnsan söyledikçe alışıyor,hepimiz yadırgadık ama bu kelime resmen sihirli
ya da “pompişkoşun köprüden geçene kadar mıydı? ben de istiyorum herkesin eşi gibi pompilipom olmak benim neyim eksik”
ay kendi kendime güldüm hahaha gözümde canlandı bir an

Sabahı bekleyemedim azobce aramıştı söyle pompilişkom dedim bastım kahkahayı
Ne ne neyyyyyyyy birdaha söyle bakim o ne dedi
Aşkitoskomu istemiyordun bu nasıl dedim
Hımm konusuruz dedi kızlar

fotoğrafı yüklememişti üzerinde oynadım biraz.
odun ya ahahah aradı sonra “hiç hoşlanmadım yeni gelin hallerinden. sen böyle güzelsin üzerinde eğreti duruyor” dedi ayhhh

bişey mi dicen diyor nasıl da tanıyor

Eklentiler

• 776E53E3-5E92-40B0-B826-70014D0232C8.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 87
Ayıkamamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…