2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

fotoğrafı yüklememişti üzerinde oynadım biraz.
odun ya ahahah aradı sonra “hiç hoşlanmadım yeni gelin hallerinden. sen böyle güzelsin üzerinde eğreti duruyor” dedi ayhhh:dondurma:

bişey mi dicen diyor nasıl da tanıyor :KK70:
Aahahah çok iyi ya :KK70: Ponpirellamm :KK70: Az sonra varır farkına :KK70:Yazık garibim pompiş ne demiş sadece pompirella çıkmadı bu :KK70:

Eşime dedim ki yeni nesil hitaplar söyleymiş:
- Askitosum
- Kociskom
- Caniskom
- Poncigim
- Pompilim :KK70:

- Eşim: Pompilim ne ya? Kadın mı erkeğe, erkek mi kadına söylüyor bunu?

Ben: Kadın erkeğe. Sen bana, karıcığım bana iltifat et deyince bunu söyleyeceğim. :)

Eşim: Ben de sana bifteğim, bonfilem (kendisi et sever) felan demek istiyorum ama iste herşey söylenmiyor. Hem o pompilim ne ya? Köpek adı gibi tobe est. Hadi yat uyu. :KK70: :))

Bir de gırgır eşliğinde felan mi soylesem?? :KK70:

Yaaa hahahahhaha :KK70: daha yeni gördüm. Bu konuyu açtıktan sonra çok hasta oldum ve dün hep hastandeydim :KK43: çok tatlısınız popililerim :KK200:
hadi bakalım buyrun içeri:kahve::kahve::kahve::kahve::kahve:..itişip kalkışmayın.tek tek.kocası pompilim olanlar önceliğimizdir.kusmuk kesinlikle istemiyoruz.:duduk::duduk:kusacaklar yanında leğen getirsin:KK14::KK14:
Yaaa hahahahhaha :KK70: daha yeni gördüm. Bu konuyu açtıktan sonra çok hasta oldum ve dün hep hastandeydim :KK43: çok tatlısınız popililerim :KK200: Eşim bu olanları görse ölür herhalde :KK70:

günaydın genşlerr.konuya ilk sayfada ufak bii düzenleme getirdim:KK14::KK14:

Yaaa hahahahhaha :KK70: daha yeni gördüm. Bu konuyu açtıktan sonra çok hasta oldum ve dün hep hastandeydim :KK43: çok tatlısınız popililerim :KK200:

Yaaa hahahahhaha :KK70: daha yeni gördüm. Bu konuyu açtıktan sonra çok hasta oldum ve dün hep hastandeydim :KK43: çok tatlısınız popililerim :KK200: Eşim bu olanları görse ölür herhalde :KK70:
geçmiş olsun canım nazardır o nazar.:nazar::nazar::nazar:dikkat ett.resmen bi akım başlattın.konuna gelip kusup gidenler şimdi pompilim diye eşlerinin etrafında dört dönüyolar eşleride onların tabi:KK70::KK70:

X