2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

şakasına takılsın da düşünsene pompili demiyorum diye trip atıyor falan :KK70: yok o da büyük ihtimal kusar benim gibi :)
Ayyy hayal edemedim:KK53: "Sen bana eskiden pompişkoşum derdin,artık demiyorsun,beni eskisi gibi sevmiyor musun?" :KK70:

Yok yok kusmak yok!:KK30: İnsan söyledikçe alışıyor,hepimiz yadırgadık ama bu kelime resmen sihirli:KK30: :KK71:

Ayyy hayal edemedim:KK53: "Sen bana eskiden pompişkoşum derdin,artık demiyorsun,beni eskisi gibi sevmiyor musun?" :KK70:

Yok yok kusmak yok!:KK30: İnsan söyledikçe alışıyor,hepimiz yadırgadık ama bu kelime resmen sihirli:KK30: :KK71:
ya da “pompişkoşun köprüden geçene kadar mıydı? ben de istiyorum herkesin eşi gibi pompilipom olmak benim neyim eksik”
ay kendi kendime güldüm hahaha gözümde canlandı bir an

Sabahı bekleyemedim azobce aramıştı söyle pompilişkom dedim bastım kahkahayı:KK70::KK70:
Ne ne neyyyyyyyy birdaha söyle bakim o ne dedi:deli:
Aşkitoskomu istemiyordun bu nasıl dedim:KK48:
Hımm konusuruz dedi kızlar :KK71::KK71:

fotoğrafı yüklememişti üzerinde oynadım biraz.
odun ya ahahah aradı sonra “hiç hoşlanmadım yeni gelin hallerinden. sen böyle güzelsin üzerinde eğreti duruyor” dedi ayhhh:dondurma:

bişey mi dicen diyor nasıl da tanıyor :KK70:

Eklentiler

• 776E53E3-5E92-40B0-B826-70014D0232C8.jpeg
    776E53E3-5E92-40B0-B826-70014D0232C8.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 87
fotoğrafı yüklememişti üzerinde oynadım biraz.
odun ya ahahah aradı sonra “hiç hoşlanmadım yeni gelin hallerinden. sen böyle güzelsin üzerinde eğreti duruyor” dedi ayhhh:dondurma:

bişey mi dicen diyor nasıl da tanıyor :KK70:
Ayıkamamıs

X