Kınamamamız gereken bir sevgi sözcüğüMerhabaPompilim ne
Pompili sözcüğü Eski Yunan da Eros' a aşk yeteneklerini veren asıl Tanrı diye duydum. Tam vakıf olmamakla birlikte çok itici gelen kelime eşime yollamamla değişik izlenimler oluşturduKomik mi şimdi bu
Pompilim
Yüzeysel komik değil derin bir anlam gizliyorsa konuya vakıf değilim ama bilmek isterim
Daha soft bişeyler deneseydiniz mesela tostiri
yeter erken doğuracam gülmekten
Kızlar ''bu mesaj silindi'' kısmında ''Pompilim mi? Ponpişkom daha romantikti ya'' yazıyor. Hemen sildi ya!!!!Hissetti mi ne SS alacağımı
Eki Görüntüle 2188669
Pompilim yazdım direk comcilim die cevap geldisonuç ne şimdi?
Pompilim yazdım direk comcilim die cevap geldisonuç ne şimdi?
Hahahhahahahahh işte buuuSonuç,eşiniz bir pompili çıktı. Bol eğlenceli günler sizi bekliyor
Vay vayy vayy tosuno
Ne güzel olmus öyleyseValla bu pompili meselesinin biraz üstüne gidince çocuklaşıp şakalaşmalar başlıyorBenimkisi halinden gayet memnun, iş stresi ve yorgunluğundan asla bahsetmiyor,çok kaliteli zaman geçiriyoruz ve aldığım ilgi de cabası
Aynen şimdi eve gelsin 1 saat muhabbettini yaparız bununValla bu pompili meselesinin biraz üstüne gidince çocuklaşıp şakalaşmalar başlıyorBenimkisi halinden gayet memnun, iş stresi ve yorgunluğundan asla bahsetmiyor,çok kaliteli zaman geçiriyoruz ve aldığım ilgi de cabası
Aynen şimdi eve gelsin 1 saat muhabbettini yaparız bunun
anam nolmuş burdamevzuyu anladım bir de ben sormayacağım konu ne diye merak etmeyin
evli değilim ama sevgilime denicem ben de eğlenceli görünüyor