• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bugun kan verdim 5. Asilamamdi degerim 72,37 yani hamileyim 15 mayista asilama oldum hic umudum yoktu insallah degerim yukselir allah kimsenin kucagini bos birakmasin🤗
Inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim tebrik ederim🙏 belirtilerin nelerdi acaba bizle paylaşır mısın o_O

Inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim tebrik ederim🙏 belirtilerin nelerdi acaba bizle paylaşır mısın o_O

Son 4 gundur kasiklarima aniden giren kramplarim oldu haattaa gecen gece bicak saplanir gibi uykudan uyandim adetten daha hafif bi agri gelip geciyodu genelde aksamlari hep strese yordum goguslerimin aagrisibhic gecmedi ve cok dolgun hassaslikta var bu kadar tabi herkesin degisik olabilir

Son 4 gundur kasiklarima aniden giren kramplarim oldu haattaa gecen gece bicak saplanir gibi uykudan uyandim adetten daha hafif bi agri gelip geciyodu genelde aksamlari hep strese yordum goguslerimin aagrisibhic gecmedi ve cok dolgun hassaslikta var bu kadar tabi herkesin degisik olabilir
Peki bisey sorucam o anı kramplar hareket ettikçe de oluyor mu bende normal de yok ama ayağa kalktığımda oturunca 4 5 saniyelik kramplar oluyor

Bi de akıntı nasıl bende su gibi akıntı oluyor

Yaptiginiz test erken gebelik testimi normal testmiydi silik cikan

Peki bugüne kadar kendin evde idrar testi yaptın mı ? Benim bugün 14. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı da acaba diyorum hala o yüzden soruyorum valla kusura bakma böyle soru yağmuruna tutmuş gibi oldum seni ama insan böyle zamanlarda kendi gibi aynı durumda olanlardan ümit bekliyo 😊

Kızlar yeni gelenler olmuş listeye ekleyebilirsem bugün ekleyecegim ama misafirim var biraz geç ekleyebilirim

Oncelikle merhaba kizlar bende ilk asilamami bu ay oldum mayis 22.14 gun bayrama denk geliyor sanirim doktor o yuzden arife gunu kan tahlili vermemi istedi eger 22 sinden baslarsam 13 gun kan tahlili yaptirmis olucam 23 den baslarsam 12 siz nasil hesapliyorsunuz? Isin kotusu bu persembe tatil icin yola cikiyoruz arife gunu marmara adasinda olucam nasil kan tahlili yaptiririm bilmiyorum emin degilim..pko hastasiyim 6 yillik evliyim 2 yillik evliyken kimyasal gebelik yasadim daha sonra korunmama ragmen catlatma ignesi dahil hic hamile kalamadim hgs de oldum ama olmadi...daha once se sormustum idrar testinde silik cikip kan testiyle hamile oldugunu ogrenen arkadaslar idrar testini erken gebelik testimi yaptiniz normalmi ve kac kere yaptiniz hic negatif ciktimi ogrenme surecinizi anlatabilirmisiniz

Buarada yanlis yazmisim korunmamama ragmen olucak...6 yil boyunca hic igne hap kullanmadim korunma yonunden ilk 1 yil sadece esim korundu

Oncelikle merhaba kizlar bende ilk asilamami bu ay oldum mayis 22.14 gun bayrama denk geliyor sanirim doktor o yuzden arife gunu kan tahlili vermemi istedi eger 22 sinden baslarsam 13 gun kan tahlili yaptirmis olucam 23 den baslarsam 12 siz nasil hesapliyorsunuz? Isin kotusu bu persembe tatil icin yola cikiyoruz arife gunu marmara adasinda olucam nasil kan tahlili yaptiririm bilmiyorum emin degilim..pko hastasiyim 6 yillik evliyim 2 yillik evliyken kimyasal gebelik yasadim daha sonra korunmama ragmen catlatma ignesi dahil hic hamile kalamadim hgs de oldum ama olmadi...daha once se sormustum idrar testinde silik cikip kan testiyle hamile oldugunu ogrenen arkadaslar idrar testini erken gebelik testimi yaptiniz normalmi ve kac kere yaptiniz hic negatif ciktimi ogrenme surecinizi anlatabilirmisiniz
Aşılama olduğun günü de sayarak 13. Gün olmuş oluyor yani canım kan veremezsen idrar testi yaparsın

5 haziranda kan tahlili kesin sonuç verir

Elimde 1 adet erken gebelik testi var sizce hangi gun yapmaliyim 22 mayis asilama tarihim 14 gun ayin 4 bayrama denk geliyor ayin 3 unde arife gunu kan tahlili ver demisti doktor erken gebelik testinde kacinci gunden itibaren yapsam sonuc elde edebiliyorum

Asilama yaptirip idrar testinde ilk ogrenenler normal gebelik testini kacinci gununde yaptilar bilen varmi 10 gun yada 9 gun yapmalimiyim sizce

Back