- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 23
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk gün benimde lekelenmem oldu ikinci gününe geçer endişe etme bize de aşılama yapıldığı gün ve sonrası iliski önermedi doktor 2 gün sonra iliski oldu gerçi bugün idrar testi yaptım ve koskocaman negatif ama insan yine de ümit ediyor işteTesekkur ederim umarım olumlu olur hepimizinki.Ben de pek anlamadım stresten pek soramadım da.Zaten hemen bu gece de ilişki önerdi kafam karışık hem buna çatlamaya hem lekeye
Kan testi yapmalıymışız belki negatif degıldir.Yasın kaç bu arada.Ben hem pkoluyum hem yaşım 34 hemde bir doğal düşüğüm var hayırlısı artıkIlk gün benimde lekelenmem oldu ikinci gününe geçer endişe etme bize de aşılama yapıldığı gün ve sonrası iliski önermedi doktor 2 gün sonra iliski oldu gerçi bugün idrar testi yaptım ve koskocaman negatif ama insan yine de ümit ediyor işte
Aminn çok zorlu bi süreç allah hepimizin yardımıcısı olsun şu mübarek günde rabbim hepimizin kucağını doldursunKızlar meraba 5 6 gündür yazmıyordum. Moralim çok bozuktu diye.. Aşılamanın bugün 6.günü oldu. Tutacağını hiç düşünmüyorum ama yine de günümü bekliyorum... İçinde umutla bekleyenlerin insallah hayırlısı ile olur
Kan testi yapmalıymışız belki negatif degıldir.Yasın kaç bu arada?
Ben hem pkoluyum hem yaşım 34 hemde bir doğal düşüğüm var hayırlısı artık
Ben daha 20 yaşındayım pkoluyum bende bu benim 2. AşılamamKan testi yapmalıymışız belki negatif degıldir.Yasın kaç bu arada.Ben hem pkoluyum hem yaşım 34 hemde bir doğal düşüğüm var hayırlısı artık
Hiç üzülme o halde 20 yaş çok erken.Doğal bile olabilirdi.Senin yerinde olsam 30 a kadar gezerdim.Ben 30 umda evlendim Şu pko ya da lanet gelsin gercekten kimi görsem bu illet.Ben daha 20 yaşındayım pkoluyum bende bu benim 2. Aşılamam
Biraz aceleci davrandım evlilik için ama gerçekten çok yorucu bi süreç rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallahHiç üzülme o halde 20 yaş çok erken.Doğal bile olabilirdi.Senin yerinde olsam 30 a kadar gezerdim.Ben 30 umda evlendim Şu pko ya da lanet gelsin gercekten kimi görsem bu illet.
Amin bu yolda uğraş veren herksein gönlüne göre versin Allah.Biraz aceleci davrandım evlilik için ama gerçekten çok yorucu bi süreç rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Amin inşallahAmin bu yolda uğraş veren herksein gönlüne göre versin Allah.
Busecim senle birebir aynı şeyleri yaşıyoruz bende 22 yaşındayım 15 mayısta aşılama oldum bugün negatif çıktı benimdeAmin inşallah
Yarına kadar hasta olmazsam kan tahlili vericemAmin inşallah
Ben adetimin gelmesini beklicem sanırım test yapmaya korkar oldum yeminle ya ben duphaston kullandım eğer hamile kalırsam bebeğin tutunmasını sağlaması için hamile kalmazsam da hapı bıraktıktan 4 5 gün sonra adeti getiriyo bilmiyorum beklemedeyim bakalımBusecim senle birebir aynı şeyleri yaşıyoruz bende 22 yaşındayım 15 mayısta aşılama oldum bugün negatif çıktı benimde
Bi belirtin varmı peki şuan bişey hissediyor musunYarına kadar hasta olmazsam kan tahlili vericem
Hayir test yapmadim canim bu sabah devamida geldi hastalandim. Nasip degilmis demekki onümüzdeki maçlara bakicaz :)Canım ya inşallah gelmez devami test yaptın mı?
Hayrlisi artıkBen adetimin gelmesini beklicem sanırım test yapmaya korkar oldum yeminle ya ben duphaston kullandım eğer hamile kalırsam bebeğin tutunmasını sağlaması için hamile kalmazsam da hapı bıraktıktan 4 5 gün sonra adeti getiriyo bilmiyorum beklemedeyim bakalım
8. Günden beri adet sancısı gibi sancılarm oluyor su şeklinde akıntım var başka bisey yokBi belirtin varmı peki şuan bişey hissediyor musun
Yok canim bende bekledim ama devami geldi malesef. Nasip degilmis demekkiDur bozma hemen moralini yerleşme kanaması vs dir inşallah
Benimde ağrılarım oldu ama dünden beri adet sancısı çekiyorum bi gelişme olursa haberdar et beni de gerçekten insana moral oluyo8. Günden beri adet sancısı gibi sancılarm oluyor su şeklinde akıntım var başka bisey yok