• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tesekkur ederim umarım olumlu olur hepimizinki.Ben de pek anlamadım stresten pek soramadım da.Zaten hemen bu gece de ilişki önerdi kafam karışık hem buna çatlamaya hem lekeye :işsiz:
Ilk gün benimde lekelenmem oldu ikinci gününe geçer endişe etme bize de aşılama yapıldığı gün ve sonrası iliski önermedi doktor 2 gün sonra iliski oldu:halay: gerçi bugün idrar testi yaptım ve koskocaman negatif ama insan yine de ümit ediyor işte :işsiz:

Ilk gün benimde lekelenmem oldu ikinci gününe geçer endişe etme bize de aşılama yapıldığı gün ve sonrası iliski önermedi doktor 2 gün sonra iliski oldu:halay: gerçi bugün idrar testi yaptım ve koskocaman negatif ama insan yine de ümit ediyor işte :işsiz:
Kan testi yapmalıymışız belki negatif degıldir.Yasın kaç bu arada.Ben hem pkoluyum hem yaşım 34 hemde bir doğal düşüğüm var hayırlısı artık

Kızlar meraba 5 6 gündür yazmıyordum. Moralim çok bozuktu diye.. Aşılamanın bugün 6.günü oldu. Tutacağını hiç düşünmüyorum ama yine de günümü bekliyorum... İçinde umutla bekleyenlerin insallah hayırlısı ile olur
Aminn 🙏 çok zorlu bi süreç allah hepimizin yardımıcısı olsun şu mübarek günde rabbim hepimizin kucağını doldursun:anneadayı:

Hiç üzülme o halde 20 yaş çok erken.Doğal bile olabilirdi.Senin yerinde olsam 30 a kadar gezerdim.Ben 30 umda evlendim :halay:Şu pko ya da lanet gelsin gercekten kimi görsem bu illet.
Biraz aceleci davrandım evlilik için 😁 ama gerçekten çok yorucu bi süreç rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah 🙏

Busecim senle birebir aynı şeyleri yaşıyoruz bende 22 yaşındayım 15 mayısta aşılama oldum bugün negatif çıktı benimde
Ben adetimin gelmesini beklicem sanırım test yapmaya korkar oldum yeminle ya ben duphaston kullandım eğer hamile kalırsam bebeğin tutunmasını sağlaması için hamile kalmazsam da hapı bıraktıktan 4 5 gün sonra adeti getiriyo bilmiyorum beklemedeyim bakalım

Ben adetimin gelmesini beklicem sanırım test yapmaya korkar oldum yeminle ya ben duphaston kullandım eğer hamile kalırsam bebeğin tutunmasını sağlaması için hamile kalmazsam da hapı bıraktıktan 4 5 gün sonra adeti getiriyo bilmiyorum beklemedeyim bakalım
Hayrlisi artık

Back