Canım nr olursa olsun moralini yüksek tut hastalandın mı pekiKan testi de negatif tüp bebeğe geçiyorum Allahm nolur son olsun nolur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar
- Konu Sahibi srplmtmtk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama catlatma ignesi klomen
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Rabbim yüzünü güldürsün inşallah hepimiz nu ay hamile kalırızMerhaba kızlar ya dün çok yoğundum sabahta erkenden kostur kostur hastahaneye gittim daha az önce geldim eve çok sıcaktı hiç halim kalmadı bu gece 24:00 da iğnemi yapacağım cuma günü asilamam var dualarınızı bekliyorum ❤
Evet canım silik çizgi var inşallah bebeğin tutunmuştur sanaKizlar ben adet oldum demistim ama 3 gun oldu hala sokulemedim arada bi lekelenmelerim oluyo bazen peceteye pembelik geliyo ama orkid tertemiz. Artik suphelendim bugun test yaptim boyle cikti asilamanin normalde 14. Gunu ve asil normalde olmam gereken adet gunum bugün. Siz goruyomusunuz gölgeyi. Insallah test yanlis degildir
- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
İnşallah canımRabbim yüzünü güldürsün inşallah hepimiz nu ay hamile kalırız
Sabah yap o zaman ilk idrarinla yineInsallah canim bilmiyorum kan testine hemen gitmek istemiyorum acikcasi. Cunku leke ve pembeliklerim devam ediyo. Emin degilim acikcasi bu test biraz kafami karistirdi belkide bozuktur bilmiyorum ikinci testi de yapicam ya gece yada sabah
- 21 Temmuz 2015
- 132
- 69
- 98
- 32
yaş 27 ,2.aşılamam aşılama tarihi 23.05.2019Kızlar listeye ismini eklettirmek isteyen beni etiketleyip bilgilerini yazsın lütfen
- 21 Temmuz 2015
- 132
- 69
- 98
- 32
27Canım yaş kaç?
- 21 Temmuz 2015
- 132
- 69
- 98
- 32
silik birşey var gibi bence bir doktora gidin gebelik var aynı zamanda düşük tehdidiniz varsa doktor ona göre bir tedavi uygularKizlar ben adet oldum demistim ama 3 gun oldu hala sokulemedim arada bi lekelenmelerim oluyo bazen peceteye pembelik geliyo ama orkid tertemiz. Artik suphelendim bugun test yaptim boyle cikti asilamanin normalde 14. Gunu ve asil normalde olmam gereken adet gunum bugün. Siz goruyomusunuz gölgeyi. Insallah test yanlis degildir
Hayır hastalanmadimCanım nr olursa olsun moralini yüksek tut hastalandın mı peki
- 30 Mayıs 2019
- 73
- 101
- 93
- 35
Meraba hanimlar. Ben de 4 yillik evliyim, hatta 5 olmak uzere. 2 yildir deniyoruz olmuyor. 30 yasindayim. Artik benim de bebegim olsun istiyorum. Giptayla bakiyorum baskalarinin bebeklerine. Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda versin insallah.
Pazartesi ilk aşilamami oldum. Cok dua ettim. Allahim bana da pozitifi gorup hayirlisiyla bebegimi kucagima almayi nasip eder insallah.
Pazartesi ilk aşilamami oldum. Cok dua ettim. Allahim bana da pozitifi gorup hayirlisiyla bebegimi kucagima almayi nasip eder insallah.
O zaman allahtan ümit kesilmezHayır hastalanmadim
Aminn rabbim isteyen tüm herkesin kucağını doldursun hayırlı sonuçlar alırsın inşallahMeraba hanimlar. Ben de 4 yillik evliyim, hatta 5 olmak uzere. 2 yildir deniyoruz olmuyor. 30 yasindayim. Artik benim de bebegim olsun istiyorum. Giptayla bakiyorum baskalarinin bebeklerine. Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda versin insallah.
- 30 Mayıs 2019
- 73
- 101
- 93
- 35
Yaa ben de de var ayni sıkıntılar. Herkes agrisiz sizisiz gecirmis asilama sonrasini ama ben 4 gundur yatiyorum. Ayaga kalkinca agri ve batmalar oluyor. Sanki karnimin ici aciyor. Korkuyorum OHSS olcam diye cunku sol tarafta yumurtalarim biraz buyuktu. Senin de yumurtalarinin normalden daha buyuk olma gibi bi durumu var miydi?Ben 23.05 te oldum bekliyorum
Belirtilerin var mı?
Benim iğneden midir bilmiyorum
Çok ayakta kalırsam
Karnımda iğne batması elektrik çarpması
Gerilme hissi gibi değişik ağrılar oluyor
- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Aşılamanın 7. GünüYaa ben de de var ayni sıkıntılar. Herkes agrisiz sizisiz gecirmis asilama sonrasini ama ben 4 gundur yatiyorum. Ayaga kalkinca agri ve batmalar oluyor. Sanki karnimin ici aciyor. Korkuyorum OHSS olcam diye cunku sol tarafta yumurtalarim biraz buyuktu. Senin de yumurtalarinin normalden daha buyuk olma gibi bi durumu var miydi?
Ovitrelle iğnenin 8. Günü
Dayanamayıp bugün kanda gebelik baktırdım
Sonuç “8” çıktı
İğne etkisi Sanırım
- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 23
- 33
Bugün asılamanin 8 .gününu geride biraktim. Su gibi akıntim oldu bugün . umut bağlamalıyım sizceCAnım ümitlendirmek istemem ama bende su gibi akıntıyla öğrenmiştim hamileliğimi.doktor beta hcg arttıkça olur o akıntı demişti.her defasında hasta oldum zannedip tuvalete koşardım
- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 23
- 33
Canım bende dayanamıyorum ama çokta eşimi strese koymamak için bakmıyorum. Umarım iğnenin etkisi değildirAşılamanın 7. Günü
Ovitrelle iğnenin 8. Günü
Dayanamayıp bugün kanda gebelik baktırdım
Sonuç “8” çıktı
İğne etkisi Sanırım
- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 23
- 33
Benimde ara ara kasiklarima ağrı saplanıyor.Son 4 gundur kasiklarima aniden giren kramplarim oldu haattaa gecen gece bicak saplanir gibi uykudan uyandim adetten daha hafif bi agri gelip geciyodu genelde aksamlari hep strese yordum goguslerimin aagrisibhic gecmedi ve cok dolgun hassaslikta var bu kadar tabi herkesin degisik olabilir
Göğüs uçlarıma elimi atamıyorum
Bugün de şu gibi akıntim oldu
Ovitrelle iğnesinin 11. Günü acaba iğnenin etkisi bu kadar gün devam eder mi
Benim de akıntım var sürekli kokuluBugün asılamanin 8 .gününu geride biraktim. Su gibi akıntim oldu bugün . umut bağlamalıyım sizce