• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar ya dün çok yoğundum sabahta erkenden kostur kostur hastahaneye gittim daha az önce geldim eve çok sıcaktı hiç halim kalmadı😌 bu gece 24:00 da iğnemi yapacağım cuma günü asilamam var dualarınızı bekliyorum 🤗🙏
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah hepimiz nu ay hamile kalırız 🙏

Kizlar ben adet oldum demistim ama 3 gun oldu hala sokulemedim arada bi lekelenmelerim oluyo bazen peceteye pembelik geliyo ama orkid tertemiz. Artik suphelendim bugun test yaptim boyle cikti asilamanin normalde 14. Gunu ve asil normalde olmam gereken adet gunum bugün. Siz goruyomusunuz gölgeyi. Insallah test yanlis degildir
Evet canım silik çizgi var inşallah bebeğin tutunmuştur sana🙏

Insallah canim bilmiyorum kan testine hemen gitmek istemiyorum acikcasi. Cunku leke ve pembeliklerim devam ediyo. Emin degilim acikcasi bu test biraz kafami karistirdi belkide bozuktur bilmiyorum ikinci testi de yapicam ya gece yada sabah
Sabah yap o zaman ilk idrarinla yine

Kizlar ben adet oldum demistim ama 3 gun oldu hala sokulemedim arada bi lekelenmelerim oluyo bazen peceteye pembelik geliyo ama orkid tertemiz. Artik suphelendim bugun test yaptim boyle cikti asilamanin normalde 14. Gunu ve asil normalde olmam gereken adet gunum bugün. Siz goruyomusunuz gölgeyi. Insallah test yanlis degildir
silik birşey var gibi bence bir doktora gidin gebelik var aynı zamanda düşük tehdidiniz varsa doktor ona göre bir tedavi uygular

Meraba hanimlar. Ben de 4 yillik evliyim, hatta 5 olmak uzere. 2 yildir deniyoruz olmuyor. 30 yasindayim. Artik benim de bebegim olsun istiyorum. Giptayla bakiyorum baskalarinin bebeklerine. Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda versin insallah.
Pazartesi ilk aşilamami oldum. Cok dua ettim. Allahim bana da pozitifi gorup hayirlisiyla bebegimi kucagima almayi nasip eder insallah.

Meraba hanimlar. Ben de 4 yillik evliyim, hatta 5 olmak uzere. 2 yildir deniyoruz olmuyor. 30 yasindayim. Artik benim de bebegim olsun istiyorum. Giptayla bakiyorum baskalarinin bebeklerine. Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda versin insallah.
Pazartesi ilk aşilamami oldum. Cok dua ettim. Allahim bana da pozitifi gorup hayirlisiyla bebegimi kucagima almayi nasip eder insallah.
Aminn rabbim isteyen tüm herkesin kucağını doldursun 🙏 hayırlı sonuçlar alırsın inşallah 🙏

Ben 23.05 te oldum bekliyorum
Belirtilerin var mı?
Benim iğneden midir bilmiyorum
Çok ayakta kalırsam
Karnımda iğne batması elektrik çarpması
Gerilme hissi gibi değişik ağrılar oluyor
Yaa ben de de var ayni sıkıntılar. Herkes agrisiz sizisiz gecirmis asilama sonrasini ama ben 4 gundur yatiyorum. Ayaga kalkinca agri ve batmalar oluyor. Sanki karnimin ici aciyor. Korkuyorum OHSS olcam diye cunku sol tarafta yumurtalarim biraz buyuktu. Senin de yumurtalarinin normalden daha buyuk olma gibi bi durumu var miydi?

Yaa ben de de var ayni sıkıntılar. Herkes agrisiz sizisiz gecirmis asilama sonrasini ama ben 4 gundur yatiyorum. Ayaga kalkinca agri ve batmalar oluyor. Sanki karnimin ici aciyor. Korkuyorum OHSS olcam diye cunku sol tarafta yumurtalarim biraz buyuktu. Senin de yumurtalarinin normalden daha buyuk olma gibi bi durumu var miydi?
Aşılamanın 7. Günü
Ovitrelle iğnenin 8. Günü
Dayanamayıp bugün kanda gebelik baktırdım
Sonuç “8” çıktı
İğne etkisi Sanırım

CAnım ümitlendirmek istemem ama bende su gibi akıntıyla öğrenmiştim hamileliğimi.doktor beta hcg arttıkça olur o akıntı demişti.her defasında hasta oldum zannedip tuvalete koşardım
Bugün asılamanin 8 .gününu geride biraktim. Su gibi akıntim oldu bugün . umut bağlamalıyım sizce

Son 4 gundur kasiklarima aniden giren kramplarim oldu haattaa gecen gece bicak saplanir gibi uykudan uyandim adetten daha hafif bi agri gelip geciyodu genelde aksamlari hep strese yordum goguslerimin aagrisibhic gecmedi ve cok dolgun hassaslikta var bu kadar tabi herkesin degisik olabilir
Benimde ara ara kasiklarima ağrı saplanıyor.
Göğüs uçlarıma elimi atamıyorum
Bugün de şu gibi akıntim oldu
Ovitrelle iğnesinin 11. Günü acaba iğnenin etkisi bu kadar gün devam eder mi

Back