- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
Canım senin aşılama tuttu mu merak ettim konunun hepsini okuyamadim inşallah tutmuşturAşılama olduğun günü de sayarak 13. Gün olmuş oluyor yani canım kan veremezsen idrar testi yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin aşılama tuttu mu merak ettim konunun hepsini okuyamadim inşallah tutmuşturAşılama olduğun günü de sayarak 13. Gün olmuş oluyor yani canım kan veremezsen idrar testi yaparsın
Canım zamanı var demekki yeni başlangıçlar yapıp güzel sonuçlar alırız inşallah bende 2. Aşılama yi deniyorumKızlar benimde malasef tutmamış üzüldüm ilk aşılamamdı lekelenmelerim var devamıda gelir zaten 1 haziranda adet tarihimdi
Yok canım tutmadı cuma günü 2. Yi olacağım inşallahCanım senin aşılama tuttu mu merak ettim konunun hepsini okuyamadim inşallah tutmuştur
Canım benim lütfen üzülme bir gün o bebisler gelecek ve biz bunları unutacagizKan testi de negatif tüp bebeğe geçiyorum Allahm nolur son olsun nolur
Ya gerçekten mi üzüldüm valla canım bende mesajını okurken inşallah tutmuştur dedim inşallah nu devir tutar Rabbim nasip ederYok canım tutmadı cuma günü 2. Yi olacağım inşallah
Allah razı olsun canım yaamin inşallahYa gerçekten mi üzüldüm valla canım bende mesajını okurken inşallah tutmuştur dedim inşallah nu devir tutar Rabbim nasip eder
Canım yaşın kaç bilgileri guncelliyorum daMerhaba bende ayin 20 sinde asilama oldum
Canım yaş kaç?kızlar bende ayın 23 ünde aşılama oldum rabbim bekleyişlerimiz, hayırla sonlandırsın inşallah
Canim bulanık çıkmış biraz net çekebilir misins n görebiliyorsan vardır inşallahKizlar ben adet oldum demistim ama 3 gun oldu hala sokulemedim arada bi lekelenmelerim oluyo bazen peceteye pembelik geliyo ama orkid tertemiz. Artik suphelendim bugun test yaptim boyle cikti asilamanin normalde 14. Gunu ve asil normalde olmam gereken adet gunum bugün. Siz goruyomusunuz gölgeyi. Insallah test yanlis degildir
Canım ümitlendirmek istemiyorum ama hamile olabilirsin hemen bi kan testi ver iki gün sonra tekrarla.cok sevindim darısı başımızaKizlar ben adet oldum demistim ama 3 gun oldu hala sokulemedim arada bi lekelenmelerim oluyo bazen peceteye pembelik geliyo ama orkid tertemiz. Artik suphelendim bugun test yaptim boyle cikti asilamanin normalde 14. Gunu ve asil normalde olmam gereken adet gunum bugün. Siz goruyomusunuz gölgeyi. Insallah test yanlis degildir
Canım kaçıncı asilaman yaşın kaç? Olumsuz düşünme lütfenKızlar meraba 5 6 gündür yazmıyordum. Moralim çok bozuktu diye.. Aşılamanın bugün 6.günü oldu. Tutacağını hiç düşünmüyorum ama yine de günümü bekliyorum... İçinde umutla bekleyenlerin insallah hayırlısı ile olur
Kusura bakma şimdi gördüm27 yaşındayım. İlk aşılamam. 22 mayısta aşılama yapıldı
Cnm anca boyle cikiyo odaklmiyo telefonCanim bulanık çıkmış biraz net çekebilir misins n görebiliyorsan vardır inşallah❤
Insallah canim bilmiyorum kan testine hemen gitmek istemiyorum acikcasi. Cunku leke ve pembeliklerim devam ediyo. Emin degilim acikcasi bu test biraz kafami karistirdi belkide bozuktur bilmiyorum ikinci testi de yapicam ya gece yada sabahCanım ümitlendirmek istemiyorum ama hamile olabilirsin hemen bi kan testi ver iki gün sonra tekrarla.cok sevindim darısı başımıza ☺
Anladım canım 2. Yı yap inşallah vardırCnm anca boyle cikiyo odaklmiyo telefon