Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba , bugun benım 12. günümdü kendımı zor tuttum idrar testi yapmamak için şimdide adet sancısı başladı sanırım göğüslerim şiş ve sızlıyor dokununca acıyor ,gaz sorunum var canım hiç bisey yemek ıstemıyor sadece cok fazla su içiyorum .sizce yarın test yapmalımıyım idrar veya kan cuma sabah aşılamayı yaptırdıgım hastaneye kan vermeye gidicm zaten doktorum 14. gün gel demişti

Gaziantep fatma şahin tüp bebek merkezine gidiyorum bartında oturuyorum

Ay kizlar bende bekliyorum adet gunumu sabirsizlikla asilamamim 9. Günü insallah hayirli haberleri duyururuz burdan.

Canım eger benimde imkanim olsa kayseride yaptiracagim acibadem gokalp bey var gercekten isinde cok iyi bir insan instagram hesaplarindan basardigi asilama ve tup bebek tedavileri var bakabilirsin kesinlikle oneriyorum

Canım eger benimde imkanim olsa kayseride yaptiracagim acibadem gokalp bey var gercekten isinde cok iyi bir insan instagram hesaplarindan basardigi asilama ve tup bebek tedavileri var bakabilirsin kesinlikle oneriyorum
Cunku bende kayseriliyim bende il disindayim esimin gorevinden dolayi gidemiyoruz

Hemen işlem başlatmzlar prosedür var Adetliyken gidin doktora önce hormon testi istiyor
Hemen başlamazlar prosedür var, Önce adetliyken gitmen gerekiyor senden hormon testi istiyor, eşinden sperm testi istiyor, senden rahim filmi istiyor tüplerin tıkalımı değilmi diye eğer bir sorun çıkmazsa aşılama yapılıyor, ücret konusundada, şartlar var eğer çocuğun yoksa evliliğinde 3 yılı doldurduysan 22 yaşından büyük 40yaşından küçük olman lazım eğer bunlar uyuyorsa cüzü bir miktar ödüyorsun fiyatlar ilaça göre değişiyor bildiklerim bu kadar

inş.artış olur hemen üzmeyin kendinizi
yarın hayırlı haberlerinizi alırız inş.
Ay kizlar bende bekliyorum adet gunumu sabirsizlikla asilamamim 9. Günü insallah hayirli haberleri duyururuz burdan.

inş. azz bir zaman kalmış sonuç almanıza hayırlı haberle rolsuninş.

T tahinpekmezz neyaptın aldınmı sonuçları mutluluktan ağlıyorsundur inş.:)

Keşke,ah keşke be mihrace Yine olmamış görünce çok üzülmedim,yıkılmadım alıştım heralde. Arkadaşım hamile onun yanındaydım bulantıları var onu görünce kötü oldum biraz boğazıma düğümlenmiş şimdi şimdi ağlayabiliyorum.

Kızlar bikac gündür yazamadım adetin 4. Günündeyim bu sefer doktorum asilama bayram a denk gelebilir diye adetin 5.gunu değil de 3.gunu başladık yani ilacın 2. Günündeyim bugün bu sefer hayırlısiysa olur inşallah kızlar

Kızlar birde herkesi takip etmek zor oluyor çok kişi var ben ilk sayfaya tablo yapayım diyorum aşılama olanlar 14. Günlerini beni etiketleyip yazsalar ve kaçıncı asilama olduklarını ona göre oluşturayim

oyy oyyy Allahım sabır versin inş. mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlayacağın günler olsun. ben o duyguyu bir defa yaşadım tadı damağımda kaldı Allahım isteyen her kadına anneliği tattırsın.Üzme kendini olurmu ne olur Allahın vardır bildiği vardır bir beklediği imtihan dayız hayırlısını diliyoruz inş. en güeli olacak

inş. hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberler alalım umudumu kaybettim kimse güzelh aber vermiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…