- 18 Mayıs 2019
- 2
- 0
- 16
- 35
Evet canım 0.100 çıktıCnm sonuç 0 mi çıktı sende de
Gaziantep fatma şahin tüp bebek merkezine gidiyorum bartında oturuyorumBaşka bi doktora gittim Gaziantepte doğru düzgün bişey diyen olmadı ümit bey bu teshisi koydu başkada birine görünmedim trakyada başka doktor duymadım bilmiyorum hatta sende cok az polikistikover var dedi. Genesiste ilaçları nakit alıyolar oda cok sıkıntı ben eczaneden aldım gonalf 680 e eşim askeri personel şimdi keşanda görev yapıyor aslında kayseriliyiz işte bir iki aya sonra izin falan alıp orda tüp bebek deneyelim diye düşündük
Canım eger benimde imkanim olsa kayseride yaptiracagim acibadem gokalp bey var gercekten isinde cok iyi bir insan instagram hesaplarindan basardigi asilama ve tup bebek tedavileri var bakabilirsin kesinlikle oneriyorumÜmit ekmen ilaçlarla beraber de 3240 olmuş canım ilaçları dışardan aldım evet baya pahalıya geldi tüp bebeğide orda denemek istiyordum fakat aşılama sonrası yumurtalarım yine büyümüş yumurtalıklarım falan çok sıkıntı çektim şiştim karnım 6 aylık gibi şuan bile ev işi vs yapamıyorum yasak dedi doktor ama ben arayıp anlatana kadar bunlar olabilir diye uyarmadı tüp bebek için kayseri acıbadem düşünüyorum
Cunku bende kayseriliyim bende il disindayim esimin gorevinden dolayi gidemiyoruzCanım eger benimde imkanim olsa kayseride yaptiracagim acibadem gokalp bey var gercekten isinde cok iyi bir insan instagram hesaplarindan basardigi asilama ve tup bebek tedavileri var bakabilirsin kesinlikle oneriyorum
Hemen işlem başlatmzlar prosedür var Adetliyken gidin doktora önce hormon testi istiyorMerhaba bizim cocuğumuz yok gebelik hiç oluşmadı... Devlet hastanesine gidip ben aşılama yaptırmak istiyorum desem hemen işlemleri başlatıyorlar mı yoksa ileri tarihe gün mü veriyor? Tamamen ücretsiz mi oluyor çatlatma iğnesi falan? Çok sordum kusura bakmayın hiçbir bilgim yok..
Hemen başlamazlar prosedür var, Önce adetliyken gitmen gerekiyor senden hormon testi istiyor, eşinden sperm testi istiyor, senden rahim filmi istiyor tüplerin tıkalımı değilmi diye eğer bir sorun çıkmazsa aşılama yapılıyor, ücret konusundada, şartlar var eğer çocuğun yoksa evliliğinde 3 yılı doldurduysan 22 yaşından büyük 40yaşından küçük olman lazım eğer bunlar uyuyorsa cüzü bir miktar ödüyorsun fiyatlar ilaça göre değişiyor bildiklerim bu kadarMerhaba bizim cocuğumuz yok gebelik hiç oluşmadı... Devlet hastanesine gidip ben aşılama yaptırmak istiyorum desem hemen işlemleri başlatıyorlar mı yoksa ileri tarihe gün mü veriyor? Tamamen ücretsiz mi oluyor çatlatma iğnesi falan? Çok sordum kusura bakmayın hiçbir bilgim yok..
inş.artış olur hemen üzmeyin kendiniziKızlar aranıza yeni katıldım genesis tekirdağda ümit ekmen e aşılama yaptırdım dün 10.gün kan bakmamı istedi doktorum değerim 0.912 cıktı gecen ay 0.100 müş değer doktoruma yükselme umut vaad edermi dedim yukselme olsa bile düşükle sonuçlanır seviye düşük adet gelcek dedi çok üzgünüm bana tek aşılama yeterli olur demişti bir soraki süreç tüp bebek ama aynı doktora ve kliniğe yPtırmakta tereddütlüyüm öneri alabilirim bu konuda
yarın hayırlı haberlerinizi alırız inş.kızlar merhaba , bugun benım 12. günümdü kendımı zor tuttum idrar testi yapmamak için şimdide adet sancısı başladı sanırımgöğüslerim şiş ve sızlıyor dokununca acıyor ,gaz sorunum var canım hiç bisey yemek ıstemıyor sadece cok fazla su içiyorum .sizce yarın test yapmalımıyım idrar veya kan cuma sabah aşılamayı yaptırdıgım hastaneye kan vermeye gidicm zaten doktorum 14. gün gel demişti
Ay kizlar bende bekliyorum adet gunumu sabirsizlikla asilamamim 9. Günü insallah hayirli haberleri duyururuz burdan.
hadi hayırlı haberler olsun inş.Bugün kan tahlili yaptırdım sonuçları bekliyorum bakalım.. İnşallah güzel haberler Allah'ım.
İnşallah hamişsindir :)Bugün kan tahlili yaptırdım sonuçları bekliyorum bakalım.. İnşallah güzel haberler Allah'ım.
T tahinpekmezz neyaptın aldınmı sonuçları mutluluktan ağlıyorsundur inş.:)
oyy oyyyKeşke,ah keşke be mihraceYine olmamış görünce çok üzülmedim,yıkılmadım alıştım heralde. Arkadaşım hamile onun yanındaydım bulantıları var onu görünce kötü oldum biraz boğazıma düğümlenmiş şimdi şimdi ağlayabiliyorum.
inş. hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberler alalımKızlar bikac gündür yazamadım adetin 4. Günündeyim bu sefer doktorum asilama bayram a denk gelebilir diye adetin 5.gunu değil de 3.gunu başladık yani ilacın 2. Günündeyim bugün bu sefer hayırlısiysa olur inşallah kızlar❤
yarın olacağım olunca etiketlerimKızlar birde herkesi takip etmek zor oluyor çok kişi var ben ilk sayfaya tablo yapayım diyorum aşılama olanlar 14. Günlerini beni etiketleyip yazsalar ve kaçıncı asilama olduklarını ona göre oluşturayim
canım ümitlerimiz tükenmesininş. hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberler alalımumudumu kaybettim kimse güzelh aber vermiyor ya
aşılamayı mı yarın olacaksın canımyarın olacağım olunca etiketlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?