Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Az önce test yaptım 10.gün bugün silik çizgi tamamen kayboldu bu sefer artık yeniden oluşmasını beklicemgünler geçmiyor ya. Acaba tekrar oluşacaksa ne zaman başlar oluşmaya yarın başlarr mı ki

Seninki de bir yerde sıfırlanmış değil mi canım kaçıncı gün ama anlayamadım, son yaptığın hangi taraf
en alttaki son cnm. bn iğneyi 27 nısan aşılama 29 nısan da oldm. teat ypmya 3 mayısta başladm. bszı günler çift test yptm. 6 mayısta kanda baktm 2.9 çokto

Az önce test yaptım 10.gün bugün silik çizgi tamamen kayboldu bu sefer artık yeniden oluşmasını beklicemgünler geçmiyor ya. Acaba tekrar oluşacaksa ne zaman başlar oluşmaya yarın başlarr mı ki
Benimde 10. Gün çok az yeri belli oluyor o da çizginin izi galiba bakalım ben de tekrar çıkacak mı bakacağım 2 gün içersinde çıkmazsa çok umitlenmeyecegim

Benimde 10. Gün çok az yeri belli oluyor o da çizginin izi galiba bakalım ben de tekrar çıkacak mı bakacağım 2 gün içersinde çıkmazsa çok umitlenmeyecegim
cnm bn 2 mayısta ypmştm. gebelok testini
yani iğnenın 6. günü testler bazen saçmalıo zaten. en son kararı kan verck. bakalm ne olck. senın için de en güzlı olsn inş

cnm bn 2 mayısta ypmştm. gebelok testini
yani iğnenın 6. günü testler bazen saçmalıo zaten. en son kararı kan verck. bakalm ne olck. senın için de en güzlı olsn inş
Amin canım inşallah sen şu bugün yaptığın testi tek atsana sadece bide ustelrine kaçıncı günün testi yazabilirsin karışmaz tabi senin artık bitti de test yapman farketmez o yüzden

Çatlatma iğnesinin 10. Günü asilamanin 9. Günü arkadaşlar sadece çok hafif çizginin yeri kaldı bakalım hakkımızda hayırlısı ben böyle her gün atacağım ve son gün hepsini paylaşırım tabi kuruyunca kötü görüntü olan testlerde oluyor ama bakalım nasip

Eklentiler

• IMG_20190512_130706.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 79
hayalet gibi bişi vr sankı

hayalet gibi bişi vr sankı
Bakalım canım gözle görülür birşey çıkmadan emin olamayız böyle devam ederse yok demektir yarın yada ertesi gün belli olur durumum benim her ikisine de hazırım Allah en doğrusunu bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…