Canım testini atacaktinsabah ataym cnm. bnde iğne etkısı vücuttan geç atılıo. geçen tedavidede hamiş olblrlm demştm olmadı. ben çok önemsemıorm. ama yinede umutlanıorm
dur cnm ataym sabaj yıne yptm :)Canım testini atacaktin
ben anlam veremedm cnm. inş iğne etkısı değildir
Evet canım aynı gündeyiz yarın 10. Gün hadi çoğu gitti azı kaldı Rabbim bekleyişimizi hayırla sonuçlandırsınbende 7.ve 8. De test yaptım silik çizgi çıktı 8. Deki daha silik gibiydi sanırım yok olup tekrar oluşacak benim çizgim inşallahh
cnm bn test fotoğrafı koydm. bak senınde öylemıAz önce test yaptım 10.gün bugün silik çizgi tamamen kayboldu bu sefer artık yeniden oluşmasını beklicemgünler geçmiyor ya
Az önce test yaptım 10.gün bugün silik çizgi tamamen kayboldu bu sefer artık yeniden oluşmasını beklicemEvet canım siliklesip hemen tekrar netlesmesi gerekiyor bazılarının ki hiç kaybolmadan netlesmeye başlar yada bazılarının silindikten sonra çok geç yeniden oluşmaya başlar herkesin bünyesi farklıama hamilelik varsa tekrar oluşmaya başlar illaki sen yaptın mı test hiç aynı gunlerdeyiz yarın 10 olacak ben varsa yarın tamamen çizgi kaybolup 11-12. Günde çizgi oluşmaya başlar tabi herşeyin hayırlısı ❤
cnm bn test fotoğrafı koydm. bak senınde öylemı
en alttaki son cnm. bn iğneyi 27 nısan aşılama 29 nısan da oldm. teat ypmya 3 mayısta başladm. bszı günler çift test yptm. 6 mayısta kanda baktm 2.9 çoktoSeninki de bir yerde sıfırlanmış değil mi canım kaçıncı gün ama anlayamadım, son yaptığın hangi taraf
Benimde 10. Gün çok az yeri belli oluyor o da çizginin izi galiba bakalım ben de tekrar çıkacak mı bakacağım 2 gün içersinde çıkmazsa çok umitlenmeyecegimAz önce test yaptım 10.gün bugün silik çizgi tamamen kayboldu bu sefer artık yeniden oluşmasını beklicemgünler geçmiyor ya. Acaba tekrar oluşacaksa ne zaman başlar oluşmaya yarın başlarr mı ki
cnm bn 2 mayısta ypmştm. gebelok testiniBenimde 10. Gün çok az yeri belli oluyor o da çizginin izi galiba bakalım ben de tekrar çıkacak mı bakacağım 2 gün içersinde çıkmazsa çok umitlenmeyecegim
Canım var ya olmasa çıkmaz o çizgi 14. Günün değil mi iğne etkisi kalmaz inşallah bebeğin sana sıkıca tutunur yer eder sen stres yapma yarın kan verince rahatlarsın inşallahbak cnm
Amin canım inşallah sen şu bugün yaptığın testi tek atsana sadece bide ustelrine kaçıncı günün testi yazabilirsin karışmazcnm bn 2 mayısta ypmştm. gebelok testini
yani iğnenın 6. günü testler bazen saçmalıo zaten. en son kararı kan verck. bakalm ne olck. senın için de en güzlı olsn inş
bılmıorm hep çift çizgi çıkmış diyen vr. belkı ığnedendırCanım var ya olmasa çıkmaz o çizgi 14. Günün değil mi iğne etkisi kalmaz inşallah bebeğin sana sıkıca tutunur yer eder sen stres yapma yarın kan verince rahatlarsın inşallah ❤
hayalet gibi bişi vr sankıÇatlatma iğnesinin 10. Günü asilamanin 9. Günü arkadaşlar sadece çok hafif çizginin yeri kaldı bakalım hakkımızda hayırlısıben böyle her gün atacağım ve son gün hepsini paylaşırım tabi kuruyunca kötü görüntü olan testlerde oluyor ama bakalım nasip
Bakalım canım gözle görülür birşey çıkmadan emin olamayız böyle devam ederse yok demektir yarın yada ertesi gün belli olur durumum benim her ikisine de hazırım Allah en doğrusunu bilirhayalet gibi bişi vr sankı
öyle sağlıklı gelsn de bız bı ay fazladan bekleyelımBakalım canım gözle görülür birşey çıkmadan emin olamayız böyle devam ederse yok demektir yarın yada ertesi gün belli olur durumum benim her ikisine de hazırım Allah en doğrusunu bilir❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?