Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dünden beri sol kasigimda ağrı var kızlar akintimda sarı bu zamana kadar hiç birsey hissetmedim hissettiklerim oldukça yazacağım inşallah

Merhaba Kızlar bugün gördüm mesajları BM’de bu ay aşılama yaptıracağım bugün son iğnemi kullanıyorum yarın kontrole gideceğim İzmir’de yaptrcğm Ben bakalım bana ne diyecek çok merak ediyorum çok heyecanlı ve stresliyim inşallah iyi olur Rabbim isteyen herkese nasip eder

Hayırlı uğurlu olsun canım

Bu defada kolaylıkla gebe kalırsın inşallah canım başka bir tedaviyle uğraşmadan. Ben klomen kullandım ama çok oldu ki o tedaviyi uygulatan doktor adı altındaki şahıs yanlış uyguladı. şu mübarek ay yüzü hürmetine tedaviye gerek kalmaz inşallah. Allah bir an önce tüm bekleyenlere yanındada bizlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah

en alttaki son cnm. bn iğneyi 27 nısan aşılama 29 nısan da oldm. teat ypmya 3 mayısta başladm. bszı günler çift test yptm. 6 mayısta kanda baktm 2.9 çokto
Canim sen 2 defa vuruldun catlatma ignesini degil mi asilama olduktan bir kac gun sonea gene vuruldun doktorun neden boyle birsey istemis bilgi verir misin merak ettim

Kızlar sakaryadayım yazmıştı birisi kimdi hatırlayamadım bende sakaryadayım? Sakaryada olanlar varsa nerede yaptırdınız

Bunu söylemen çok iyi oldu be canım vallahi umut oluyo bana söyledikleriniz. Karamsarlığa düşüyorum sürekli. Kasık ağrısı oluyo hamileyim sanıyorum seviniyorum sonra ilaç etkisi diyolar bozuluyorum İnşallah hepimizin dileği gerçek olur ya bu mübarek ayda tek duam bu :)

bebek tutıçunsun diemiş cnm. aşılamadan bı hafta sonra oluşmş gibydı gebelk
Canım senin o zaman hala iğne etkisi sen 13. Günü diyordun ama tekrar çatlatma iğnesi olduysan o tekrar teste pozitif gösterebilir sen bugün kan verecektin dimi doktoruna da kontrol olacak mısın?

Günaydın kızlar valla burada çizgi görüyor musunuz iğnenin 11. Aşılama nin 10. Günü daha 4 gün var yani

Eklentiler

• IMG_20190513_093207.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20190513_093611.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 69
Çok silik bi çizgi var canım. Yarın sabah tekrar yap bakalım. İğnenin etkisi değilse gebe olabilirsin
Önceki gün silinmişti tamamen bu çizgiye de tam güvenemiyorum ya yok gibi de bakalım yarında yaparım durum netlesir

Canım senin o zaman hala iğne etkisi sen 13. Günü diyordun ama tekrar çatlatma iğnesi olduysan o tekrar teste pozitif gösterebilir sen bugün kan verecektin dimi doktoruna da kontrol olacak mısın?
gittm cnm kan verdim. 6 sında test ypmştm cnm bn 2.9 çıktı. bgn ilaçları raporlu alabılmk için gittm hemde belkı bi daha olştysa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…