- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
psıkolojıkmş herhqlde karın ağrıları, kasık ağrıları raporu yazdırdım gldm rahat etrm :) 1500 tl turuyodu ilaçlarm. 465 tl verxmHaber ver canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
psıkolojıkmş herhqlde karın ağrıları, kasık ağrıları raporu yazdırdım gldm rahat etrm :) 1500 tl turuyodu ilaçlarm. 465 tl verxmHaber ver canım inşallah
Ne ilaçları canimpsıkolojıkmş herhqlde karın ağrıları, kasık ağrıları raporu yazdırdım gldm rahat etrm :) 1500 tl turuyodu ilaçlarm. 465 tl verxm
Hadi hayırlısı canımKan sonucu bekleyen arkadaşlar umarım hayırlı sonuçlar alırlar. Ben de bugün aşılamamı oldum 3 gelişmiş yumurtam vardı hayırlısıyla tutsun inşallah
Önceki gün silinmişti tamamen bu çizgiye de tam güvenemiyorum ya yok gibi de bakalım yarında yaparım durum netlesir
Ben bugün test yapmaya cesaret edemedim 11. Gündeyim, dün çizgi tamamen yok olmuştuÖnceki gün silinmişti tamamen bu çizgiye de tam güvenemiyorum ya yok gibi de bakalım yarında yaparım durum netlesir
Valla canım bekleyebilirsen bekle ben testim var diye yapıyorum her gün 14. Güne kadar yapacağım hakkımızda hayırlısıBen bugün test yapmaya cesaret edemedim 11. Gündeyim, dün çizgi tamamen yok olmuştu
gonalf 450 yi karşılıodu. flaktonları karşılamaz dediler. ödüm koptu yaa :) 600 lira fazşadan para vericktmNe ilaçları canim
Çok güzel büyümüşler inşallah güzel sonuçlar alırız hepinizKızlar ben doktordan geldimmm. 2 yumurta biri 18 mm biri 15 mm çarşamba aşılamam var dua edin bana hersey guzel ilerlesin
İnşallah sizinkiler kaç mmÇok güzel büyümüşler inşallah güzel sonuçlar alırız hepiniz♥
Canım doktora gittin mi durumlar nasılDualarım seninle inan bu yolda aynı ilerliyoruz seninle pazartesi benimde son muayenem artık bakalım rabbim hakkımızda en hayırlısınî versin
Anladım canım ne yaptın sonuç çıktı mı?gonalf 450 yi karşılıodu. flaktonları karşılamaz dediler. ödüm koptu yaa :) 600 lira fazşadan para vericktm
5.39 cnm gttm gldmAnladım canım ne yaptın sonuç çıktı mı?
benim de testim var da canım elim gitmedi yapamadım, ya çıkmazsa diye, sabredebilirsem beklicem en azından umutlanmak bile güzelValla canım bekleyebilirsen bekle ben testim var diye yapıyorum her gün 14. Güne kadar yapacağım hakkımızda hayırlısı ❤
o zaman var değil mi bebek artmış bayaa, hadi gözün aydınn5.39 cnm gttm gldm
saol cnm bakalm artk. değer artacakmıo zaman var değil mi bebek artmış bayaa, hadi gözün aydınn
Canım sen ayın kaçında aşılama olmuştunsaol cnm bakalm artk. değer artacakmı
27 nısan cnmCanım sen ayın kaçında aşılama olmuştun
Aşılama yaparkenn bakmadı bana canım 18 mm iken çatlatma verdiİnşallah sizinkiler kaç mm