Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar bugün 9. Günüm ve hala da silikte olsa birşeyler görüyorum bakalım tamamen çizgi kaybolacak mı yoksa netlesecek mı benim gönlüm tabi netlesmesinde
Eğer tutduysa giderek çizginin netleşmesi mi gerekiyor canım acaba önce iğnenin etkisi bitince tamamen kaybolup sonra yeniden mi oluşur, benim de bugün 9. Günüm bitti

Eğer tutduysa giderek çizginin netleşmesi mi gerekiyor canım acaba önce iğnenin etkisi bitince tamamen kaybolup sonra yeniden mi oluşur, benim de bugün 9. Günüm bitti
Evet canım siliklesip hemen tekrar netlesmesi gerekiyor bazılarının ki hiç kaybolmadan netlesmeye başlar yada bazılarının silindikten sonra çok geç yeniden oluşmaya başlar herkesin bünyesi farklı ama hamilelik varsa tekrar oluşmaya başlar illakisen yaptın mı test hiç aynı gunlerdeyiz yarın 10 olacak ben varsa yarın tamamen çizgi kaybolup 11-12. Günde çizgi oluşmaya başlar tabi herşeyin hayırlısı

bendekı çizgide başta tek oluyo sonra ıkıncı çıkıyo. allahım sen aklıma mukayet. acaba varmı bebek

Evet canım aynı gündeyiz yarın 10. Gün hadi çoğu gitti azı kaldı Rabbim bekleyişimizi hayırla sonuçlandırsın bende 7.ve 8. De test yaptım silik çizgi çıktı 8. Deki daha silik gibiydi sanırım yok olup tekrar oluşacak benim çizgim inşallahh

Bende 6-8-9 günler yaptım 6 çok netti 8 silik di 9 da çok az gözüküyor bakalım yarın nasıl olacak

3 dak da çıkıyo cnm ya. acaba yokmu kı bebek
Canım ben senin testlere baktım öyle bekleyip çıkan yalancı cizgilerden değil ki yani bide son 3 testinde de var yani rahat ol stres yap sen pazartesi inşallah pozitif sonuç alırsin kanda da

Canım ben senin testlere baktım öyle bekleyip çıkan yalancı cizgilerden değil ki yani bide son 3 testinde de var yani rahat ol stres yap sen pazartesi inşallah pozitif sonuç alırsin kanda da
ay dediğin gibidir inş cnm. bgn yine eve gelince test yptm pozitifti

İyi maşallah benim gibi girip güzel sonuçlarla çıkmışsın ben 2. Ayda hamile kaldım ama pko olduğu için bende klomen kullanarak hamile kaldim. Senin nasıl adet düzensizliğin var mı?

Çok şükür çekilen acıya değsin inşallah ç :) rahim filminden sonra bozulmuştu benim düzenim tam düzeliyor derken ameliyat oldum :)) ameliyat sonrası nasıl olacak bakalım inşallah düzenli olur. Sen aşılamaya mı başladın canım nasıl ilerliyor?

Aslında ben ameliyat tan sonra adetim düzenli gelmeyince klomen e başladım ve hemen gebe kaldım ama düşük oldu şimdi düşükten 5 ay geçti yine adetlerim düzensiz ve bu sefer aşılama yapalım dedik ve yapıldı bu ay bakalım bekliyorum 4-5 güne sonucu belli olur Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…