- 10 Mayıs 2019
- 67
- 34
- 3
- 35
Eğer tutduysa giderek çizginin netleşmesi mi gerekiyor canım acaba önce iğnenin etkisi bitince tamamen kaybolup sonra yeniden mi oluşur, benim de bugün 9. Günüm bittiGünaydın kızlar bugün 9. Günüm ve hala da silikte olsa birşeyler görüyorum bakalım tamamen çizgi kaybolacak mı yoksa netlesecek mı benim gönlüm tabi netlesmesinde
Akıntı bende de var aynen canım , oy maşallah senin inş güzel haberi alma vaktin gelmişpazartrsi kan vercm cnm. 13. gün bitri. şeffaf akontı da var sende de varmı cnm
bende testlerde hafif ikinci çizgi var. anlamadm nedenAkıntı bende de var aynen canım , oy maşallah senin inş güzel haberi alma vaktin gelmişbana günler geçmiyor 14. Günü iple çekiyorum
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım, ay maşllah rabbim kuzusunu annesine bağışlasınKız doğurdu Deniz Alp adında tatlı mı tatlı bi oğluşu oldu. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Pazartesi günü sana sonucumu yazıcam inşallah olumlu oluruz :)
Evet canım siliklesip hemen tekrar netlesmesi gerekiyor bazılarının ki hiç kaybolmadan netlesmeye başlar yada bazılarının silindikten sonra çok geç yeniden oluşmaya başlar herkesin bünyesi farklıEğer tutduysa giderek çizginin netleşmesi mi gerekiyor canım acaba önce iğnenin etkisi bitince tamamen kaybolup sonra yeniden mi oluşur, benim de bugün 9. Günüm bitti
bendekı çizgide başta tek oluyo sonra ıkıncı çıkıyo. allahım sen aklıma mukayet. acaba varmı bebekEvet canım siliklesip hemen tekrar netlesmesi gerekiyor bazılarının ki hiç kaybolmadan netlesmeye başlar yada bazılarının silindikten sonra çok geç yeniden oluşmaya başlar herkesin bünyesi farklıama hamilelik varsa tekrar oluşmaya başlar illaki sen yaptın mı test hiç aynı gunlerdeyiz yarın 10 olacak ben varsa yarın tamamen çizgi kaybolup 11-12. Günde çizgi oluşmaya başlar tabi herşeyin hayırlısı ❤
Evet canım aynı gündeyiz yarın 10. Gün hadi çoğu gitti azı kaldı Rabbim bekleyişimizi hayırla sonuçlandırsınEvet canım siliklesip hemen tekrar netlesmesi gerekiyor bazılarının ki hiç kaybolmadan netlesmeye başlar yada bazılarının silindikten sonra çok geç yeniden oluşmaya başlar herkesin bünyesi farklıama hamilelik varsa tekrar oluşmaya başlar illaki sen yaptın mı test hiç aynı gunlerdeyiz yarın 10 olacak ben varsa yarın tamamen çizgi kaybolup 11-12. Günde çizgi oluşmaya başlar tabi herşeyin hayırlısı ❤
Ne kadar sürede 2. Çıkıyor canimbendekı çizgide başta tek oluyo sonra ıkıncı çıkıyo. allahım sen aklıma mukayet. acaba varmı bebek
Bende 6-8-9 günler yaptım 6 çok netti 8 silik di 9 da çok az gözüküyor bakalım yarın nasıl olacakEvet canım aynı gündeyiz yarın 10. Gün hadi çoğu gitti azı kaldı Rabbim bekleyişimizi hayırla sonuçlandırsınbende 7.ve 8. De test yaptım silik çizgi çıktı 8. Deki daha silik gibiydi sanırım yok olup tekrar oluşacak benim çizgim inşallahh
3 dak da çıkıyo cnm ya. acaba yokmu kı bebekNe kadar sürede 2. Çıkıyor canim
Canım ben senin testlere baktım öyle bekleyip çıkan yalancı cizgilerden değil ki yani bide son 3 testinde de var yani rahat ol stres yap sen pazartesi inşallah pozitif sonuç alırsin kanda da3 dak da çıkıyo cnm ya. acaba yokmu kı bebek
ay dediğin gibidir inş cnm. bgn yine eve gelince test yptm pozitiftiCanım ben senin testlere baktım öyle bekleyip çıkan yalancı cizgilerden değil ki yani bide son 3 testinde de var yani rahat ol stres yap sen pazartesi inşallah pozitif sonuç alırsin kanda da❤
İyi maşallah benim gibi girip güzel sonuçlarla çıkmışsınben 2. Ayda hamile kaldım ama pko olduğu için bende klomen kullanarak hamile kaldim. Senin nasıl adet düzensizliğin var mı?
Atabilir misin canım testiay dediğin gibidir inş cnm. bgn yine eve gelince test yptm pozitifti
Aslında ben ameliyat tan sonra adetim düzenli gelmeyince klomen e başladım ve hemen gebe kaldımÇok şükür çekilen acıya değsin inşallah ç :) rahim filminden sonra bozulmuştu benim düzenim tam düzeliyor derken ameliyat oldum :)) ameliyat sonrası nasıl olacak bakalım inşallah düzenli olur. Sen aşılamaya mı başladın canım nasıl ilerliyor?
Umarim canim bana dua edin nolur pazartesi buyumus olsunlar..Yediklerimiz le alakalı değilde canım her ay farklı yumurtliyiruz bu ay böyle zor olur ama sonu güzel olur inşallah
sabah ataym cnm. bnde iğne etkısı vücuttan geç atılıo. geçen tedavidede hamiş olblrlm demştm olmadı. ben çok önemsemıorm. ama yinede umutlanıormAtabilir misin canım testitestlerin bu arada insana ümit veriyor
güzl haberler alalım cnmMerhaba arkadaşlar bende asilamaya başlıyorum ilk asilamam bugun 3 toz merional igne verdi doktorum umarım olumlu sonuçlanır
Dualarım seninle inan bu yolda aynı ilerliyoruz seninle pazartesi benimde son muayenem artık bakalım rabbim hakkımızda en hayırlısınî versinUmarim canim bana dua edin nolur pazartesi buyumus olsunlar..ve asilamaya gecelim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?