Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canımöyle sağlıklı gelsn de bız bı ay fazladan bekleyelım
Amin canimm..Dualarım seninle inan bu yolda aynı ilerliyoruz seninle pazartesi benimde son muayenem artık bakalım rabbim hakkımızda en hayırlısınî versin
Hayırlı uğurlu olsun canımMerhaba Kızlar bugün gördüm mesajları BM’de bu ay aşılama yaptıracağım bugün son iğnemi kullanıyorum yarın kontrole gideceğim İzmir’de yaptrcğm Ben bakalım bana ne diyecek çok merak ediyorum çok heyecanlı ve stresliyim inşallah iyi olur Rabbim isteyen herkese nasip eder
Aslında ben ameliyat tan sonra adetim düzenli gelmeyince klomen e başladım ve hemen gebe kaldım ama düşük oldu şimdi düşükten 5 ay geçti yine adetlerim düzensiz ve bu sefer aşılama yapalım dedik ve yapıldı bu ay bakalım bekliyorum 4-5 güne sonucu belli olur Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤
Amin canım inşallahBu defada kolaylıkla gebe kalırsın inşallah canım başka bir tedaviyle uğraşmadan. Ben klomen kullandım ama çok oldu ki o tedaviyi uygulatan doktor adı altındaki şahıs yanlış uyguladı. şu mübarek ay yüzü hürmetine tedaviye gerek kalmaz inşallah. Allah bir an önce tüm bekleyenlere yanındada bizlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Canim sen 2 defa vuruldun catlatma ignesini degil mi asilama olduktan bir kac gun sonea gene vuruldun doktorun neden boyle birsey istemis bilgi verir misin merak ettimen alttaki son cnm. bn iğneyi 27 nısan aşılama 29 nısan da oldm. teat ypmya 3 mayısta başladm. bszı günler çift test yptm. 6 mayısta kanda baktm 2.9 çokto
bebek tutıçunsun diemiş cnm. aşılamadan bı hafta sonra oluşmş gibydı gebelkCanim sen 2 defa vuruldun catlatma ignesini degil mi asilama olduktan bir kac gun sonea gene vuruldun doktorun neden boyle birsey istemis bilgi verir misin merak ettim
Bunu söylemen çok iyi oldu be canım vallahi umut oluyo bana söyledikleriniz. Karamsarlığa düşüyorum sürekli. Kasık ağrısı oluyo hamileyim sanıyorum seviniyorum sonra ilaç etkisi diyolar bozuluyorum İnşallah hepimizin dileği gerçek olur ya bu mübarek ayda tek duam bu :)Evet canım siliklesip hemen tekrar netlesmesi gerekiyor bazılarının ki hiç kaybolmadan netlesmeye başlar yada bazılarının silindikten sonra çok geç yeniden oluşmaya başlar herkesin bünyesi farklı ama hamilelik varsa tekrar oluşmaya başlar illakisen yaptın mı test hiç aynı gunlerdeyiz yarın 10 olacak ben varsa yarın tamamen çizgi kaybolup 11-12. Günde çizgi oluşmaya başlar tabi herşeyin hayırlısı ❤
Canım senin o zaman hala iğne etkisi sen 13. Günü diyordun ama tekrar çatlatma iğnesi olduysan o tekrar teste pozitif gösterebilir sen bugün kan verecektin dimi doktoruna da kontrol olacak mısın?bebek tutıçunsun diemiş cnm. aşılamadan bı hafta sonra oluşmş gibydı gebelk
Çok silik bi çizgi var canım. Yarın sabah tekrar yap bakalım. İğnenin etkisi değilse gebe olabilirsinGünaydın kızlar valla burada çizgi görüyor musunuz iğnenin 11. Aşılama nin 10. Günü daha 4 gün var yani
Önceki gün silinmişti tamamen bu çizgiye de tam güvenemiyorum ya yok gibi de bakalım yarında yaparım durum netlesirÇok silik bi çizgi var canım. Yarın sabah tekrar yap bakalım. İğnenin etkisi değilse gebe olabilirsin
gittm cnm kan verdim. 6 sında test ypmştm cnm bn 2.9 çıktı. bgn ilaçları raporlu alabılmk için gittm hemde belkı bi daha olştysa :)Canım senin o zaman hala iğne etkisi sen 13. Günü diyordun ama tekrar çatlatma iğnesi olduysan o tekrar teste pozitif gösterebilir sen bugün kan verecektin dimi doktoruna da kontrol olacak mısın?
Ne zaman çıkacak canım sonuç? Hadi hayırlısıgittm cnm kan verdim. 6 sında test ypmştm cnm bn 2.9 çıktı. bgn ilaçları raporlu alabılmk için gittm hemde belkı bi daha olştysa :)
öğleden sonra cnm. baklm ne olck :)Ne zaman çıkacak canım sonuç? Hadi hayırlısı
Haber ver canım inşallahöğleden sonra cnm. baklm ne olck :)