- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
her gğn cnm sadece 2 gün yokmaldelmor canım sen bu testleri kaçıncı günde yapmaya başladın? hergun yaptın mı ?bende ona göre benimkilerle karsilastiracagimda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her gğn cnm sadece 2 gün yokmaldelmor canım sen bu testleri kaçıncı günde yapmaya başladın? hergun yaptın mı ?bende ona göre benimkilerle karsilastiracagimda
daha belli değil cnm 29 nisanda aşolama oldmsenin pozitif mi çıktı testin
kaçıncı günündeydin
ayy caanım inş dediğin gibidir. pzt bana mutlaka mesaj atCanım 13. Güne iğne etkisi kalmaz ki bide senin zaten 9. Gün iğnenin etkisi geçmiş sonra tekrar koyulasmaya baslamis gebelik olmasa koyulasmazdi
işte bende 1 mayısta aşılama oldum. O zman benim negatif çıkan testlerde yalan demi yalan de bana nolur :) Belli olmaz daha de bekle de bana :)daha belli değil cnm 29 nisanda aşolama oldm
cnm belkı şimdi koyulaşır belli olmaz yaniişte bende 1 mayısta aşılama oldum. O zman benim negatif çıkan testlerde yalan demi yalan de bana nolur :) Belli olmaz daha de bekle de bana :)
Benim de 9. Gün bu zamana kadar aynı bu şekilde gidiyor 6. Gün baya netti iğnenin etkisiyle tabi bakalım hayırlısıher gğn cnm sadece 2 gün yok
cnm geçte döllenmiş olblrBenim de 9. Gün bu zamana kadar aynı bu şekilde gidiyor 6. Gün baya netti iğnenin etkisiyle tabi bakalım hayırlısı
Pazartesi mi kan vereceksin canımayy caanım inş dediğin gibidir. pzt bana mutlaka mesaj at
Yok zaten önceki gebeligimden biliyorum 11. Gün bile çok net çıkmıyor silik oluyor bakalım devam 14. Güne kadarcnm geçte döllenmiş olblr
evrt cnm pzt kan vercmPazartesi mi kan vereceksin canım
senın ıkıncı gebelıkmı cnm. daha bnm hiç yokYok zaten önceki gebeligimden biliyorum 11. Gün bile çok net çıkmıyor silik oluyor bakalım devam 14. Güne kadar
Hadi canım hayırlısı bide ben aynı gidiyor derken senin sıraladığın testlerle benimkisi aynı bakalım sonuna kadar aynı mı devam edecekevrt cnm pzt kan vercm
Önceki düşük oldu canimsenın ıkıncı gebelıkmı cnm. daha bnm hiç yok
ayy inş ikimizde gzl haberler alırız cnm yaHadi canım hayırlısı bide ben aynı gidiyor derken senin sıraladığın testlerle benimkisi aynı bakalım sonuna kadar aynı mı devam edecek
hmm bnm hç düşük falan da yok :) umarm bu test pozitifleşir iyice cnm ya. iğne etkısı gçmştr inşÖnceki düşük oldu canim
ayy inş ikimizde gzl haberler alırız cnm ya
İnşallah canımhmm bnm hç düşük falan da yok :) umarm bu test pozitifleşir iyice cnm ya. iğne etkısı gçmştr inş
Sağol canım. 1,5 saat sürmüş rahim şekli düzeltilip perde alınacaktı birde sol tüp tıkalı idi. Perde sanılan şey polip çıktı Rahmi düzeltti ve iki tüptende geçiş sağlanmış çok şükür. En kötü 4 ayda olma ihtimali yüksek dedi canım 4 ayda olmazsa hamilelik gelin dedi. Dİkişlerim düştü artık regl de olmaya başladım çok şükürAmin canım inşallah ❤ Geçmiş olsun canım nasıl geçti ameliyatın? 3-4 ay bekleyin mı dedi yoksa 3-4 ay içerisinde gebelik haberi mi bekliyor
İyi maşallah benim gibi girip güzel sonuçlarla çıkmışsın ben 2. Ayda hamile kaldım ama pko olduğu için bende klomen kullanarak hamile kaldim. Senin nasıl adet düzensizliğin var mı?Sağol canım. 1,5 saat sürmüş rahim şekli düzeltilip perde alınacaktı birde sol tüp tıkalı idi. Perde sanılan şey polip çıktı Rahmi düzeltti ve iki tüptende geçiş sağlanmış çok şükür. En kötü 4 ayda olma ihtimali yüksek dedi canım 4 ayda olmazsa hamilelik gelin dedi. Dİkişlerim düştü artık regl de olmaya başladım çok şükür
Bende de var kasıklarda ağrı kaçıncı günün senin canım benim bugün 9 bittikızlar adet ağrısı gibi ksıklarım ağrıyo. sizdede böyle olan varmı
pazartrsi kan vercm cnm. 13. gün bitri. şeffaf akontı da var sende de varmı cnmBende de var kasıklarda ağrı kaçıncı günün senin canım benim bugün 9 bitti