• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım inşallah 🙏❤ Geçmiş olsun canım 😊nasıl geçti ameliyatın? 3-4 ay bekleyin mı dedi yoksa 3-4 ay içerisinde gebelik haberi mi bekliyor
Sağol canım. 1,5 saat sürmüş rahim şekli düzeltilip perde alınacaktı birde sol tüp tıkalı idi. Perde sanılan şey polip çıktı Rahmi düzeltti ve iki tüptende geçiş sağlanmış çok şükür. En kötü 4 ayda olma ihtimali yüksek dedi canım 4 ayda olmazsa hamilelik gelin dedi. Dİkişlerim düştü artık regl de olmaya başladım çok şükür🙌🏻

Sağol canım. 1,5 saat sürmüş rahim şekli düzeltilip perde alınacaktı birde sol tüp tıkalı idi. Perde sanılan şey polip çıktı Rahmi düzeltti ve iki tüptende geçiş sağlanmış çok şükür. En kötü 4 ayda olma ihtimali yüksek dedi canım 4 ayda olmazsa hamilelik gelin dedi. Dİkişlerim düştü artık regl de olmaya başladım çok şükür🙌🏻
İyi maşallah benim gibi girip güzel sonuçlarla çıkmışsın 😊ben 2. Ayda hamile kaldım ama pko olduğu için bende klomen kullanarak hamile kaldim. Senin nasıl adet düzensizliğin var mı?

Back