- 7 Mayıs 2019
- 105
- 44
- 13
- 32
1 mayısta aşılamam olmuşu bugün tam 11. gün canımkaçıncı gündğ cnm
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun inşallahCanım benim üzülme herşeyin bir vakti saati var❤
1 mayısta aşılamam olmuşu bugün tam 11. gün canım
Hiç test yaptın mı canım adet gününe ne kadar var. İnşallah be kuzum Tek dileğim bu ya hepimize sağlıklı evlat versin Allahım.Kazen dosya ekleyemıyorum. yardımınıza ihtiyacım vr. Melekyuzlum59 benmde 12. gün bende sonuç beklıorm. inş kendiğinden olur bebısşler
cnm adete 11 gün var. resım ekleyemıyorum buraya. dosya ekle deyince gelmesi gerekmıomuHiç test yaptın mı canım adet gününe ne kadar var. İnşallah be kuzum Tek dileğim bu ya hepimize sağlıklı evlat versin Allahım.
Evet canım dosya ekle dedikten sonra resmin yüklenmesini bekleyip cevapla butonuna basman gerekiyo.cnm adete 11 gün var. resım ekleyemıyorum buraya. dosya ekle deyince gelmesi gerekmıomu
dosya ekle diorum hiç bir şey çıkmıyo. bende değişk teatin resmini atacaktmEvet canım dosya ekle dedikten sonra resmin yüklenmesini bekleyip cevapla butonuna basman gerekiyo.
bilgisayardan mı giriyosun telefondan mı canımdosya ekle diorum hiç bir şey çıkmıyo. bende değişk teatin resmini atacaktm
telefondan cnmbilgisayardan mı giriyosun telefondan mı canım
dosyanın tamamen yüklenmesini bekle ondan sonra cevapla de. yüklenmemesi için bi sebep olmaz ki. ya da sistemseldir belkide bilemedimtelefondan cnm
Sana şey sorayım be gülüm. Benim şimdi aşılamamın 11. günü ya adetim 3 gün sonra normalde. Benim test sonucum adetim geckten sonra çıkmaz mı net olarak. Doktor bana pazartesi kan testi yaptır dedi mantıklı gelmedi bana daha adetim gecikmeden istedi testi. Kafam karıştı.ekle diyorum hiç resim bile açmıo canm. sanırım sistemsel
geç döllenme olblr cnm. o zaman kanda çıkmaz. ama deği tarihte tuttutsa kanda çkkmaması normal. ama ınsan heç döölnmiştir belkı diuorSana şey sorayım be gülüm. Benim şimdi aşılamamın 11. günü ya adetim 3 gün sonra normalde. Benim test sonucum adetim geckten sonra çıkmaz mı net olarak. Doktor bana pazartesi kan testi yaptır dedi mantıklı gelmedi bana daha adetim gecikmeden istedi testi. Kafam karıştı.
Canım hayırlı uğurlu olsun zaten geri gelmiyor asilama da sıkıntı olmaz yani inşallahMerhaba arkadaşlarbende bugün 11:30 da aşılamamı oldum 1 tane 20-21mm yumurta oluştu perşembe çatlatma iğnemi olmştm.eşimin değeri 60 milyondu aşılama yapılırken.ama ben aşılamadan 10 dakika sonra tuvalete kalkmak zorunda kaldım sonra hemen tekrar yattım sizce sıkıntı olur mu
dosya ekle butonu hiç aktifleşmiyor cnm.Mune dosya ekleyemıyorum. yardımcı olabılırmsn rica etsm
Canım sen asilama olduğun için normal adet zamanında değilde asilama olduktan 14 gün sonra adet olacaksin ilaç ve iğne kullandığın için öyle olması gerekiyorSana şey sorayım be gülüm. Benim şimdi aşılamamın 11. günü ya adetim 3 gün sonra normalde. Benim test sonucum adetim geckten sonra çıkmaz mı net olarak. Doktor bana pazartesi kan testi yaptır dedi mantıklı gelmedi bana daha adetim gecikmeden istedi testi. Kafam karıştı.
Canım bende de uygulama var mesela oradan yüklenmiyor normal Google den giriyorum kadınlar kulübü ne oradan yüklüyorum.ekle diyorum hiç resim bile açmıo canm. sanırım sistemsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?