• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
IMG-20190511-WA0002.jpeg

İnşallah canım adet olana kadar umit var😊🤗
Canım bu testlerin sırası nasıl kaçıncı günden başladın en alttaki mi bugün ? Bugün kaçıncı günün bide
evet canım bugün yükledim onu bugün yaptım öğle arasında. 11. günüm aşılamadan sonra bugün. Ama iğne etkisiyle pozitif çıkanlar varmış bende hiç pozitif çıkmadı :(

maldelmor maldelmor canım sen bu testleri kaçıncı günde yapmaya başladın? hergun yaptın mı ?bende ona göre benimkilerle karsilastiracagimda😊

maldelmor maldelmor canım sen bu testleri kaçıncı günde yapmaya başladın? hergun yaptın mı ?bende ona göre benimkilerle karsilastiracagimda😊
Canım ben hiç test yapmadım hayal kırıklığı yaşamıyım diye. aşılamadan sonra 9. gün yaptım negatifti şimdi 3 gündür hergün yapıyorum. Pazartesi günü kan tahlili yaptır dedi doktor. Bakalım orda ne çıkıcak.

Insallah p.tesi belli olucak dedi doktor. Normalde buyuyodu ama igneyle buyumedi anlamadim bende. Acaba ramazan etkiliyo olabilirmiki. Yeterli beslenemiyoruz ya
Yediklerimiz le alakalı değilde canım her ay farklı yumurtliyiruz bu ay böyle zor olur ama sonu güzel olur inşallah 🤗

Back