• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlarbende bugün 11:30 da aşılamamı oldum 1 tane 20-21mm yumurta oluştu perşembe çatlatma iğnemi olmştm.eşimin değeri 60 milyondu aşılama yapılırken.ama ben aşılamadan 10 dakika sonra tuvalete kalkmak zorunda kaldım sonra hemen tekrar yattım sizce sıkıntı olur mu

ekle diyorum hiç resim bile açmıo canm. sanırım sistemsel
Sana şey sorayım be gülüm. Benim şimdi aşılamamın 11. günü ya adetim 3 gün sonra normalde. Benim test sonucum adetim geckten sonra çıkmaz mı net olarak. Doktor bana pazartesi kan testi yaptır dedi mantıklı gelmedi bana daha adetim gecikmeden istedi testi. Kafam karıştı.

Sana şey sorayım be gülüm. Benim şimdi aşılamamın 11. günü ya adetim 3 gün sonra normalde. Benim test sonucum adetim geckten sonra çıkmaz mı net olarak. Doktor bana pazartesi kan testi yaptır dedi mantıklı gelmedi bana daha adetim gecikmeden istedi testi. Kafam karıştı.
geç döllenme olblr cnm. o zaman kanda çıkmaz. ama deği tarihte tuttutsa kanda çkkmaması normal. ama ınsan heç döölnmiştir belkı diuor

Merhaba arkadaşlarbende bugün 11:30 da aşılamamı oldum 1 tane 20-21mm yumurta oluştu perşembe çatlatma iğnemi olmştm.eşimin değeri 60 milyondu aşılama yapılırken.ama ben aşılamadan 10 dakika sonra tuvalete kalkmak zorunda kaldım sonra hemen tekrar yattım sizce sıkıntı olur mu
Canım hayırlı uğurlu olsun zaten geri gelmiyor asilama da sıkıntı olmaz yani inşallah ❤️🙏

Canım sen asilama olduğun için normal adet zamanında değilde asilama olduktan 14 gün sonra adet olacaksin ilaç ve iğne kullandığın için öyle olması gerekiyor

Back