- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 34
Adetin 15. Gününe kadar zamanın var diye biliyorum inşallah o zamana kadar büyürBanada testler yapti. 150ye cikardi dozumu p.tesi bidaha gel dedi. Bazen gecte buyuyebilir dedi bilmiyorum ama moralim cok bozuk
T bölgesinde hafif bir çizgi var bence sabah ilk idrarla aç karnına deneyinCanım testin resmini paylaştım bi yorumla bakalım belki içine bişeyler doğar
gzl haberler alalım cnm. benmde aşılamanın 13. günü. pazartesi kan verıcmKızlar benimde ilk aşılamam olacak 2 yumurta oluşmuş14,16m pazartesi kontrol var büyük ihtimal çarşamba günüde aşılamanı yaparım dedi doktorum heyecanım dorukta
Ben 6mayısda mübarek ramazanın işl günü aşılama oldum, bekliyorumMerhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptımşuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin ❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ❤
Evet sabırsızlanıyorum biraz test yaparak hergun geçiriyorum yapınca o gün aklıma nasıl acaba idrar da şuan diye geçmiyorBen 6mayısda mübarek ramazanın işl günü aşılama oldum, bekliyorumsüreç biraz sabırsızlıkla ilerlemişti bende, hala da öyle. Aşılama olduktan sonra 14 gün bekliyosun tuttumu diye inşallahh tutar seninki de. Eşinde herhangi bir sorun varmı spermlerinde? Eğer yoksa tutar Allah ın izniyle.
Canım bugün test yaptın mıCanım testin resmini paylaştım bi yorumla bakalım belki içine bişeyler doğar
Sabah yapamadım tet bitmiş evde artık her dk yapmaktamCanım bugün test yaptın mı
Tamam canım bekliyorumSabah yapamadım tet bitmiş evde artık her dk yapmaktamŞimdi öğle arasına çıkıcam işteyim eve geçerken alcam yapcam Resim atarım sana canım
İnternet ten toplu testlerden alsan keşke eczane de en ucuzu 5 TL internetten alınca 1 TL ye denk geliyor çok fark var aradaSabah yapamadım tet bitmiş evde artık her dk yapmaktamŞimdi öğle arasına çıkıcam işteyim eve geçerken alcam yapcam Resim atarım sana canım
Aa bak bunu bilmiyodum hiç bi bakayım internetten canım ya sağolİnternet ten toplu testlerden alsan keşke eczane de en ucuzu 5 TL internetten alınca 1 TL ye denk geliyor çok fark var arada
Tabiki de bak canım n11 den gitti gidiyor dan gebelik testi yaz laboquick kullanıyorum ben 20-30-50 li paketler varAa bak bunu bilmiyodum hiç bi bakayım internetten canım ya sağol
Tamam canım bekliyorum
Hafif silik çizgide mi yokTestin resmini attım canım gene yok
Hiç yokHafif silik çizgide mi yok
Canım benim üzülme herşeyin bir vakti saati varTestin resmini attım canım gene yok
kaçıncı gündğ cnmHiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?