Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benimde ilk aşılamam olacak 2 yumurta oluşmuş14,16m pazartesi kontrol var büyük ihtimal çarşamba günüde aşılamanı yaparım dedi doktorum heyecanım dorukta

Benimde bugün aşılamanın 4. Günü sadece sag kasığımda iğne gibi batmalar var zaten sağ tarafımdaki yumurtam hemen büyümüştü

Kızlar benimde ilk aşılamam olacak 2 yumurta oluşmuş14,16m pazartesi kontrol var büyük ihtimal çarşamba günüde aşılamanı yaparım dedi doktorum heyecanım dorukta
gzl haberler alalım cnm. benmde aşılamanın 13. günü. pazartesi kan verıcm

Ben 6mayısda mübarek ramazanın işl günü aşılama oldum, bekliyorum süreç biraz sabırsızlıkla ilerlemişti bende, hala da öyle. Aşılama olduktan sonra 14 gün bekliyosun tuttumu diye inşallahh tutar seninki de. Eşinde herhangi bir sorun varmı spermlerinde? Eğer yoksa tutar Allah ın izniyle.

Evet sabırsızlanıyorum biraz test yaparak hergun geçiriyorum yapınca o gün aklıma nasıl acaba idrar da şuan diye geçmiyorinsallah canım hepimizin ki hayırlısıyla tutar esimin önceki testlerinde hafif pruzler vardı ama sıkıntı değil demişlerdi ki sonra hamile kaldım ama düşük oldu şimdi de asilama yapılırken örneğinde bı sıkıntı çıkmadığını uygun olduğunu söyledi degerlerinin hafif iltihaplanma var o da sıkıntı değil dedi yani bakalım bekliyoruz bugün 9.gunum ben şuan yaptığım testler iğnenin etkisini kontrol etmek için yoksa ben 12. Günü merak ediyorum

Günaydın kızlar bugün 9. Günüm ve hala da silikte olsa birşeyler görüyorum bakalım tamamen çizgi kaybolacak mı yoksa netlesecek mı benim gönlüm tabi netlesmesinde

Eklentiler

• IMG_20190511_114851.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 80
Sabah yapamadım tet bitmiş evde artık her dk yapmaktam Şimdi öğle arasına çıkıcam işteyim eve geçerken alcam yapcam Resim atarım sana canım
İnternet ten toplu testlerden alsan keşke eczane de en ucuzu 5 TL internetten alınca 1 TL ye denk geliyor çok fark var arada

Testin resmini attım canım gene yok

Eklentiler

• 20190511_122918.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190511_122918.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…