• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar. Bende doktorun yanindan ciktim ama haberler hic ic acici degil. Yumurta pek buyumemis bugun 10. Gün ve 10cm olmus daha anca.. en son 9du.. doktor simdi hormon sero testi fln yapti.. sonuca gore ilacin dozunu ayarlicakmis catlamista olabilir dedi.. anlamadim bu isi arkdaslar moralim cok bozuk sizce bu ay asilama olmazmi
Canim yaa inşallah olur aşılaman benim 2 gün önce hiç buyumemisti bugün 12 mm olmuş inşallah seninki de büyür pazartesi tekrar kontrolm var

Canim yaa inşallah olur aşılaman benim 2 gün önce hiç buyumemisti bugün 12 mm olmuş inşallah seninki de büyür pazartesi tekrar kontrolm var
Banada testler yapti. 150ye cikardi dozumu p.tesi bidaha gel dedi. Bazen gecte buyuyebilir dedi bilmiyorum ama moralim cok bozuk

Banada testler yapti. 150ye cikardi dozumu p.tesi bidaha gel dedi. Bazen gecte buyuyebilir dedi bilmiyorum ama moralim cok bozuk
ne kullanıyorsun canım ben gonal f kullandım başından itibaren 150 ml, keşke dozunu daha önce artırsaydı doktorun ama olsun sen içini ferah tut büyür yumurtaların inş

Hiç umudum yok ki 😥 Bende silik çıkmasını bırak ikinci çizgi diye bişey yok 😭 Galiba olmadı ama keşke olsa 🤗 Allah sanada nasip etsin inşallah sağlıklı pamuk bi evlat 😘
olur inşallah umudunu kaybetme, ben daha önce 9 haftalık kaybettim ve değerlerim çok kötü erken menapoz teşhisim var :KK43: eşimin değerleri de düşük, bu ay aşılama oldum ama ihtimalim düşük yine de kısmet deyip aşılamaya başladık tutmazsa eğer tüp bebek yapıcaz

olur inşallah umudunu kaybetme, ben daha önce 9 haftalık kaybettim ve değerlerim çok kötü erken menapoz teşhisim var :KK43: eşimin değerleri de düşük, bu ay aşılama oldum ama ihtimalim düşük yine de kısmet deyip aşılamaya başladık tutmazsa eğer tüp bebek yapıcaz
Ya canım kıyamam Allahım inşallah tutunmasına vesile olsun. İyi haberlerle gel bize hamiş olduğunu söyle inşallah. Ben her gece dua ediyorum rabbime sizin içinde edicem inşallah kabul olur.

Ya canım kıyamam Allahım inşallah tutunmasına vesile olsun. İyi haberlerle gel bize hamiş olduğunu söyle inşallah. Ben her gece dua ediyorum rabbime sizin içinde edicem inşallah kabul olur.
aminnn canım inşallah hepimizin hamiş haberlerini duyarız, çok zor bir süreç, hiç böyle bir şeyle karşılaşacağımı bilmezdim adetim hep düzenli gelir tıkır tıkır ama doktora bir gittim ki çok az bir vaktimin kaldığını duyduğum an napacamı bilemedim, hemen tüp bebek dedi o ay başlayacaktık tüpe ki kendiğilimden hamile kaldım, nasıl sevindik anlatamam mucize gibi olmuştu, sonra 9 haftalıkken kalbi durdu gitti bebeğim :KK43: bi kaç ay bekledik ve bir kez aşılama deneyip sonra tüpe geçelim dedik şuan aşılamayı deniyoruz bakalım kısmet, inşallah bende sana dua edicem bu mübarek günlerde hepimizin kucağını doldurur inşallah rabbim

aminnn canım inşallah hepimizin hamiş haberlerini duyarız, çok zor bir süreç, hiç böyle bir şeyle karşılaşacağımı bilmezdim adetim hep düzenli gelir tıkır tıkır ama doktora bir gittim ki çok az bir vaktimin kaldığını duyduğum an napacamı bilemedim, hemen tüp bebek dedi o ay başlayacaktık tüpe ki kendiğilimden hamile kaldım, nasıl sevindik anlatamam mucize gibi olmuştu, sonra 9 haftalıkken kalbi durdu gitti bebeğim :KK43: bi kaç ay bekledik ve bir kez aşılama deneyip sonra tüpe geçelim dedik şuan aşılamayı deniyoruz bakalım kısmet, inşallah bende sana dua edicem bu mübarek günlerde hepimizin kucağını doldurur inşallah rabbim
:( gerçekten zor Allah sabır versin sana canım. Benim yakın arkadaşım ikizlerine hamileydi herşey çok iyi gidiyodu. 9 aylık oldu bir hafta sonrasına sezeryan günü verdi doktor. 3. gün arkadaşımın ikizleri vefat etti :( Herşeylerini almıştı bebek arabası, hastane çıkışları görsen için gider. Sonra bıraktılar denemeyi falan psikolojisi düzelene kadar. Olmadı. Hastaneye gitti ve doktor tüpbebekte zor dedi yıkıldık biz bile. Bir sürü doktora gitti geldi sonuç aynıydı. Bıraktı herşeyi 2 ay geçti ve hamileydi :) Allah kimseyi zor durumda bırakmaz be canım. Bıraktıysada illa ki bigün mükafatlandırır. Şimdi umutsuzluğa kapılıyorum sürekli aklıma bu durumu getiriyorum. Şükür ki rabbim kesin olmaz demedi ikimizede. İnşallah dileğimiz gerçek olur Allahım duyar sesimizi :)

ne kullanıyorsun canım ben gonal f kullandım başından itibaren 150 ml, keşke dozunu daha önce artırsaydı doktorun ama olsun sen içini ferah tut büyür yumurtaların inş
100le basladim 6 gun kullandim sonra 2 gun 125 vuruldm smdide 150 vurul dedi p.tsi gidicem cnm. Senin 150ylemi buyuyor benim anca 10 olmus cok moralm bozuk bu ay asilama olucak diye kurmuştum kendmi. Doktor buyurse gene yapariz dedi ama blmiyorum

100le basladim 6 gun kullandim sonra 2 gun 125 vuruldm smdide 150 vurul dedi p.tsi gidicem cnm. Senin 150ylemi buyuyor benim anca 10 olmus cok moralm bozuk bu ay asilama olucak diye kurmuştum kendmi. Doktor buyurse gene yapariz dedi ama blmiyorum
benim değerlerim kötü olduğu için direk 150 ile başladı, büyür inşallah sakin ola güzel enerjiler gönder yumurtalarına :dua: stres olursan kötü etkiler belki sen içini ferahlat

Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım 😔 şuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım 😊🙏Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin🙏❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏:emir_bebek::nazar:

Canım merhaba en son ameliyat sonrası hamilelik olduğunu konuşmuştuk bende ameliyata karar vermiştim o aralar ve şu an adına çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bir an önce tekrar, güzel sonuçlanarak sevindirsin Rabbim. Bende oldum ameliyatımı 16 Mayıs'ta 1 ay olacak inşallah. Regl olmayı bekliyorum 3-4 ay zaman verdi doktor.

:KK43: gerçekten zor Allah sabır versin sana canım. Benim yakın arkadaşım ikizlerine hamileydi herşey çok iyi gidiyodu. 9 aylık oldu bir hafta sonrasına sezeryan günü verdi doktor. 3. gün arkadaşımın ikizleri vefat etti :KK43: Herşeylerini almıştı bebek arabası, hastane çıkışları görsen için gider. Sonra bıraktılar denemeyi falan psikolojisi düzelene kadar. Olmadı. Hastaneye gitti ve doktor tüpbebekte zor dedi yıkıldık biz bile. Bir sürü doktora gitti geldi sonuç aynıydı. Bıraktı herşeyi 2 ay geçti ve hamileydi :) Allah kimseyi zor durumda bırakmaz be canım. Bıraktıysada illa ki bigün mükafatlandırır. Şimdi umutsuzluğa kapılıyorum sürekli aklıma bu durumu getiriyorum. Şükür ki rabbim kesin olmaz demedi ikimizede. İnşallah dileğimiz gerçek olur Allahım duyar sesimizi :)
ayy Allahım içim parçalandı, büyüyünce kaybetmek çok daha zor hele hele doğuma birkaç gün kala :KK43: Allahım inşallah kucağına sağ salim almayı nasip etsin. hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz bunların hepsi birer sınav inşallah sabredicez ve düzlğe çıkıcaz hepimiz canım benim, umutsuzluğa kapılma dediğin gibi arkadaşının yaşadıklarını düşün bende düşünücem bundan sonra, aminn inşallah birgün gerçek olucak dileğimiz güzel anneler olucaz hepimiz :KK200:

ayy Allahım içim parçalandı, büyüyünce kaybetmek çok daha zor hele hele doğuma birkaç gün kala :KK43: Allahım inşallah kucağına sağ salim almayı nasip etsin. hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz bunların hepsi birer sınav inşallah sabredicez ve düzlğe çıkıcaz hepimiz canım benim, umutsuzluğa kapılma dediğin gibi arkadaşının yaşadıklarını düşün bende düşünücem bundan sonra, aminn inşallah birgün gerçek olucak dileğimiz güzel anneler olucaz hepimiz :KK200:
Kız doğurdu Deniz Alp adında tatlı mı tatlı bi oğluşu oldu. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Pazartesi günü sana sonucumu yazıcam inşallah olumlu oluruz :)

Canım merhaba en son ameliyat sonrası hamilelik olduğunu konuşmuştuk bende ameliyata karar vermiştim o aralar ve şu an adına çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bir an önce tekrar, güzel sonuçlanarak sevindirsin Rabbim. Bende oldum ameliyatımı 16 Mayıs'ta 1 ay olacak inşallah. Regl olmayı bekliyorum 3-4 ay zaman verdi doktor.
Amin canım inşallah 🙏❤️ Geçmiş olsun canım 😊nasıl geçti ameliyatın? 3-4 ay bekleyin mı dedi yoksa 3-4 ay içerisinde gebelik haberi mi bekliyor

Erken canım daha olabilir yani sen akşam beni etiketliyerek at buraya bakayım🤗
Canım testin resmini paylaştım bi yorumla bakalım belki içine bişeyler doğar 😘😊

Eklentiler

• 20190510_191009.jpg
    20190510_191009.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 107
Selam canım hoşgeldin :) Benimde 10. günüm dediğin gibi benimde oldukça fazla ağrılarım var göğüsler dokunulmuyo o derece. Dün akşam test yaptım negatif çıktı malesef. Doktoru aradım pazartesi günü test yap ara dedi. İnşallah tutmuştur hepimizin. Sabırla pazartesiyi bekliyorum :KK43:
bnmde pzt. inş gzl günler olsn

Canım testin resmini paylaştım bi yorumla bakalım belki içine bişeyler doğar 😘😊
Canım sen görüyor musun T deki gölgeyi yani daha bide 10. Günün elinde fazla test varsa yarında yap hatta 14. Güne kadar sonra kan verirsin inşallah pozitif sonuç alırsın 🙏🤗❤️

Back