- 16 Temmuz 2018
- 279
- 231
- 103
Benim de Allah nasip ederse ilk dogumun olacak. Gecen gece adet sancısı gibi sancim başladı. Cok heyecanlandim ama gecti bir süre sonra. Bir de benim takibimin oldugu hastane bize 1bucuk saat uzaklikta, merkezde. Doguda görev yapiyoruz esimle. Korkuyorum yolda zorlanirsam, yetisemezsek diye. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Kızlar benimde 2 gündür belimden karnıma doğru sancılarım oluyo yalancı sancılar sanırım ama dogumun yaklastigininda habercisi çok heyecanliyim
Canim o bende de var. Bende bilmiyorum.. Normal herhalde. Ya da artık takmiyorum.Kizlar cok fazla akintim var normal miki bu ne zamandir bole camasrima bile geciyor surekli tuvalete gidince sumuksu sari bi akintim olyor baya geliyor ama
Canim o bende de var. Bende bilmiyorum.. Normal herhalde. Ya da artık takmiyorum.
Günaydın canim benimde bugün nst var kahvalti yapip gidecembugun nst var kntrol var doktora soracagim artik bide sezeryan icin ikna etsem cok guzelnolavak ya :)
Günaydın canim benimde bugün nst var kahvalti yapip gidecem
Hadi guzel haberlerle insallahbugun nst var kntrol var doktora soracagim artik bide sezeryan icin ikna etsem cok guzelnolavak ya :)
Enfeksiyon olabilir belki cnm bana doktorum öyle soylemistiCanim o bende de var. Bende bilmiyorum.. Normal herhalde. Ya da artık takmiyorum.
Amin canim insallah hepimiz güzel haberlerle gelelim evet az kaldi Allahin izniyle bende heycanda basladiartik surekli nstye griicez mecbur ins hayirli haberlerle gelirisn cnm gunlerimiz yakin az kaldi artik dogumlar baslar yakinda
Insallah hayirlisiyla bizde aliriz günler yaklaşınca heycan artiyo ilk olunca merak kaygi heycan hepsi karışık oluyoGunaydin kizlar. Benim okulda son haftam. 3. Çocuğum olduğu halde heyecan aynı heyecan. Aynı kaygi.38.haftadan sonra başlarız artık dogum hikayelerine. Subat anneleri masallah bebeklerini kucaklarına aldılar.
Aynı ben doktorum eğilip sakin iş yapma bsebegin 38.haftaya kadar dayansın dedi. Aksi gibi ev temizleyesim geliyorMerhaba kizlar.benimde yarin kontrolum var.kendimi cok zorluyorum iş yapiyorum ne olcak benim bu halim bilmiyorum.sonrada agrilar basliyor.bende hamilelikle beraber temizlik takintisi artti.yapmamam gerekiyo ama dyramiyorum
İnglesina trilogy en beğenilen bebek arabalarından. Bütçe sıkıntısı olmayan bence inglesina alsın :) diğer türlü Kraft pocket ya da Chicco nun bi modeli vardı travel o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?