• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana ilk söylenen 2.5 altında tutmak gerektiği. Sana o yüzden vermemiş olabilirler. Benim ilk değer 4 üstüydü o yüzden 50 başladım. Sonra 3 civarı kalınca daha fazla düşmesi için doz arttı ama benimde sonuç arttı. Üç aydır 100 mg kullanıyorum. İlaç verirse ihmal etme düzenli kullan. Bana değerlerin çok yüksek değil ama yükselirse gelişim geriliği, zeka geriliğine kadar gidebilir demişti. O korkuyla bir gün bile unutmadım. Bana kıyasla seninkiler daha düşük. İçin rahat olsun ama ihmale de gelmez.
Canım kullanıyorum aksatmıyorum ben de.sana da geçmiş olsun şükür ilaçlar ile düşmüş.benim çarpıntım vardı doktor tsh ye bakalım dedi ..hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.bu durum acaba normal doguma etki eder mi sen normal mi düşünüyorsun canım nasip olursa

Canım kullanıyorum aksatmıyorum ben de.sana da geçmiş olsun şükür ilaçlar ile düşmüş.benim çarpıntım vardı doktor tsh ye bakalım dedi ..hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.bu durum acaba normal doguma etki eder mi sen normal mi düşünüyorsun canım nasip olursa

Evet normal olacak bir aksilik olmazsa. Etkilemez herhalde. Endokrin tedavisini kadın doğum doktorum da takip ediyor biliyor yani. Sorun olsa en başında derdi normal yapamayız diye.

Evet normal olacak bir aksilik olmazsa. Etkilemez herhalde. Endokrin tedavisini kadın doğum doktorum da takip ediyor biliyor yani. Sorun olsa en başında derdi normal yapamayız diye.
Ben de bunu merak ettim canım doktor söylerdi olur veya olmaz diye ilkinde hiç böyle olmadı bu hamilelikte yükseldi..inşallah yine normal olur..sana da şimdiden hayırlı kolay doğumlar inşallah..Allah bir avazda kurtarsın inşallah:dua:

Arkadaşlar merhaba, umarım bebişler sağlıkla büyüyor siz de keyiflesinizdir. Benim sağ tarafımda boyle pıt-pıt bir atma oluyor, kalp atışı desem degildir, damar atmasi mı acaba bilemedim. Düzenli bir atış oluyor. Arada başlıyor arada kayboluyor, böyle bir şey yaşayan var mı aranizda? Bir de doğum eğitimine gideniniz oldu mu acaba? Kocaman sevgiler. :emir_bebek:
Bebek hıçkırıyordur

Günaydın kızlar. Bu sabah wc da elime beyaz bir parça geldi elime acaba bu rahim ağzındaki tıkaç olabilir mi düştü mü acaba korktum

Hayirli pazarlar 36+0 i da sukur gormek nasip oldu❤️

Ay masallah dogum tarihleri belli olmaya baslamis.
Yalniz cok az kisiyiz grupta dogumdan sonra
Artik hic ses olmaz burada

SekerAnnee SekerAnnee canim nişan mi acaba. İlkinde benim haftalar oncesi gelmisti ikincisinde de suyumun geldigi gun gelmisti. Hakkinda hayirisi ins doktorun tam olarka ne oldugunu soyler de
Rahatlarsin

Hayirli pazarlar 36+0 i da sukur gormek nasip oldu❤️

Ay masallah dogum tarihleri belli olmaya baslamis.
Yalniz cok az kisiyiz grupta dogumdan sonra
Artik hic ses olmaz burada

SekerAnnee SekerAnnee canim nişan mi acaba. İlkinde benim haftalar oncesi gelmisti ikincisinde de suyumun geldigi gun gelmisti. Hakkinda hayirisi ins doktorun tam olarka ne oldugunu soyler de
Rahatlarsin
Nişan mı acaba diye düşündüm bende ama kanlı bekliyordum onu bakalım yarın doktora sorarım herhangi bir ağrım rahatsızlığım yok

Merhaba kizlar ins.herkez iyidir son haftalar artik.benim anim animi tutmuyor hic.geceleri uyanip uyuyamiyorum.bacaklarim belim agriyo.midem kötü.ruh halimde cok karisik.

Back