Canim niye normal istemiyorsun. Hos ilk dogumun mu bilmiyorum ya imkan varsa ozele gitmedi tabsiye ederim nasil dogurursan sogur o luks herseye deger. Ucuz ufak hastane olsun ama ozel olsun. Ben ilki dogurdugimda kk dan biesuru arkadas hele de anadoludakiler devlette dogurdu ama.ne hikayeler. 30 yil once annemin beni dogurdugundan hic bir farki yok. Hele istanbulda ankarada durum anadoluya nazaran daha fena benim anladigim. Dogum hassas is aksine de devlette mahremiyet yuzunden bayagi yapayalnizsn bu bile.bana asiri korkutucu geliyor. Tavir davranis malum zaten. Ven normal dogurdum ebeme neler yapmadim cnm hic sesini cikarmadigi gibi beni oyle guzel.yonlendirdi ki. Yengem drvlette dogurmustu azcik sesi cikacak olmus yaparken iyiydi minvalinde igrenc sozler soylemisler dusun o andaki ihtiyacin ve psikolojiyi. Keske hepimiz devkette ozeldeki olanklarin en azindan asgarisine sahip olabilsek en azindan anlayis olarak fiziksel olanaklar olarak. Ama nerde... devlette dogum yapacaklara da simdiden ekstra guc kuvvet sabir saglik diliyorum!