2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım neden erken alıyolar

Evet çok şirin oluyor. Geçen akşam bizim ufaklık hıçkırık krizine girsi sanki sürekli pıt pıııtt :)
Yüzünü,kokusunu çok merak ediyorum, ama aynı bedende olmayıda çok özleyeceğim
Geecekten ayni şeyi düsünuyorum, hem cok heyecanliyım biran once görmek istiyorum hem de evet bu vakitleri çok ama coook ozleyecegim.

Ya ben kuruntu mu yapiyorum acaba, kizlar çok lafaya takiyorum, tamam düşünmeyecegim diyorum ama olmuyor bir yerde hata mi yapiyorum.acaba? Benim oglus tam 35 haftalik ve kilosu 2495çıktı, yani eksik gibi geliyor kilosu? Sizce kilo aldırabilmem için bildiğiniz bir yöntem var mi??

Canım saglikli olsun da kilosuna cok takilma ama illa aldirmak istiyorum dersen bebege kilo aldiran yiyecekler var onlardan ye canim

Benim 37 haftalık ama 2400 doktor genetik olabilir dedi eşinizde sizde zayıfsınız dedi 40 haftalık olup 2500 doğuran oluyormuş önemli olan sağlıklı olmasıymış

Canım öyle eksik sayılmaz pek iyi kilosu saglıklı olsun da cok da önemli degil..ama öuz süt ceviz kaşar peyniri iyi kilo aldırıyor ilk oglumdan biliyorum .ben de babası da minyonuz ha şu var büyüdükçe genetiğine dönüyor yavrular şimdi normal ilerliyor:)) ben diyorum hamile iken besliyorum 1 yaşından sonra yavaşlıyor:))saglıklı olsunlar canım

Gercekten dogru aslinda, bu düşüncelerden umarim sıyrılabilirim. İnsallah sağlıkla gelsin, simdi oturdum kilo aldiran besinler diye araştiriyorum

Canım hiç kuruntu yapma 35.haftamdayım bende benim kızda 2400gr dı genetik olduğunu düşünüyorum ben

Canim benim de 35. Haftanın başında dr. 2500-2700 arası gibi ölçüyorum. Gayet iyi kilosu dedi. Yani haftasına göre gayet normal. Bizim bebis için 24. Haftada zayif biraz demişti dr. Ben de araştırıp yumurta, süt, bal, ceviz, muz ve pekmezin kilo aldırdığını okudum. Onları daha çok yedim. Şükür iyi şimdi kilosu. Bir de nesquikli süt yazanlar olmuş . Tabi digerleri gibi doğal bir besin degil ama arada nesquikli süt de iciyorum ben sevdiğim için.

Ihlamur_sokak merhaba canım
Benim bebeğin kilosunu kelle paça çorbası ve kokorece bağlıyorum belki sevmezsin ama denemeye değer 1 ayda 1 kilo aldığını anlayacaksın

Keşke bırakmasaydın. Ben yedi aydır kullanıyorum nerdeyse başka bir tsh hapını. Birde iyot desteği alıyorum. Hiç bırakmadım. 50 mg ile başladım. 3 civarıydı 75 mg çıkardılar. Baktık 4 e gidiyor 100 mg kullandım ve şimdi birin altına düşürdüler ve değişmiyor çok şükür. Ben çok ciddiye aldım bu durumu. Temmuz sonundan beri her ay sonu kan veriyorum. 38. haftadayım ve salı günü bir daha kan vereceğim ocak sonu gelmene gerek yok şubat ortası gel dedi doktorum.

Ihlamur_sokak merhaba canım
Benim bebeğin kilosunu kelle paça çorbası ve kokorece bağlıyorum belki sevmezsin ama denemeye değer 1 ayda 1 kilo aldığını anlayacaksın

Kesinlikle kilo aldoriyordur, ben vejetaryenim( anne-baba oyleyiz) sut ve ürünlerini tuketiyoruz ama elimden geleni yapacagim, bıdiğim da sizinkiler gibi olsun hepsi saglıkla gelsin

Bu hafta kendimi sıkı yönetime alacağım, bol sıvı, sut, bal, pekmez, ceviz, yumurta haftasi olacak bol şans bize:))) en kocamann opüyorum guzel hamişler

Canım benim 20. haftalardan beri 2.30 gibiydi 3 ü hiç geçmedi ama bana ilaç hiç vermediler..ama iki üç hafta önce 4 ü geçince 25mg ilaç verdiler..niye vermediler bilmiyorum ..inşallah bir sıkıntı olmaz ama kan verdim ben de hep ...

Bana ilk söylenen 2.5 altında tutmak gerektiği. Sana o yüzden vermemiş olabilirler. Benim ilk değer 4 üstüydü o yüzden 50 başladım. Sonra 3 civarı kalınca daha fazla düşmesi için doz arttı ama benimde sonuç arttı. Üç aydır 100 mg kullanıyorum. İlaç verirse ihmal etme düzenli kullan. Bana değerlerin çok yüksek değil ama yükselirse gelişim geriliği, zeka geriliğine kadar gidebilir demişti. O korkuyla bir gün bile unutmadım. Bana kıyasla seninkiler daha düşük. İçin rahat olsun ama ihmale de gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…