Canım neden erken alıyolarBugünku randevuma göre
Kilosu 2.960 kg olmus
27 şubatta sezeryan günümü verdi. Muhtemelen 3.300 3.600 arası doğum ongoruyor
Ilk oğlan 2300 doğunca bu iyi geldi baya ele avuca gelir heralde
Çok panik olmakla birlikte uyuyamicam artik heyecan stres bastı beni.
Geecekten ayni şeyi düsünuyorum, hem cok heyecanliyım biran once görmek istiyorum hem de evet bu vakitleri çok ama coook ozleyecegim.Evet çok şirin oluyor. Geçen akşam bizim ufaklık hıçkırık krizine girsi sanki sürekli pıt pıııtt :)
Yüzünü,kokusunu çok merak ediyorum, ama aynı bedende olmayıda çok özleyeceğim
Canım saglikli olsun da kilosuna cok takilma ama illa aldirmak istiyorum dersen bebege kilo aldiran yiyecekler var onlardan ye canimYa ben kuruntu mu yapiyorum acaba, kizlar çok lafaya takiyorum, tamam düşünmeyecegim diyorum ama olmuyor bir yerde hata mi yapiyorum.acaba? Benim oglus tam 35 haftalik ve kilosu 2495çıktı, yani eksik gibi geliyor kilosu? Sizce kilo aldırabilmem için bildiğiniz bir yöntem var mi??
Benim 37 haftalık ama 2400 doktor genetik olabilir dedi eşinizde sizde zayıfsınız dedi 40 haftalık olup 2500 doğuran oluyormuş önemli olan sağlıklı olmasıymışYa ben kuruntu mu yapiyorum acaba, kizlar çok lafaya takiyorum, tamam düşünmeyecegim diyorum ama olmuyor bir yerde hata mi yapiyorum.acaba? Benim oglus tam 35 haftalik ve kilosu 2495çıktı, yani eksik gibi geliyor kilosu? Sizce kilo aldırabilmem için bildiğiniz bir yöntem var mi??
Canım öyle eksik sayılmaz pek iyi kilosu saglıklı olsun da cok da önemli degil..ama öuz süt ceviz kaşar peyniri iyi kilo aldırıyor ilk oglumdan biliyorum .ben de babası da minyonuz ha şu var büyüdükçe genetiğine dönüyor yavrular şimdi normal ilerliyor:)) ben diyorum hamile iken besliyorum 1 yaşından sonra yavaşlıyor:))saglıklı olsunlar canımYa ben kuruntu mu yapiyorum acaba, kizlar çok lafaya takiyorum, tamam düşünmeyecegim diyorum ama olmuyor bir yerde hata mi yapiyorum.acaba? Benim oglus tam 35 haftalik ve kilosu 2495çıktı, yani eksik gibi geliyor kilosu? Sizce kilo aldırabilmem için bildiğiniz bir yöntem var mi??
Çok şükür 11-7 ye düştü bugün bütün gün..doktora sordum ilaç içmene gerek yok yükselirse iç dediSekerAnnee tansiyonun ne durumda canim
Canım hiç kuruntu yapma 35.haftamdayım bende benim kızda 2400gr dı genetik olduğunu düşünüyorum benYa ben kuruntu mu yapiyorum acaba, kizlar çok lafaya takiyorum, tamam düşünmeyecegim diyorum ama olmuyor bir yerde hata mi yapiyorum.acaba? Benim oglus tam 35 haftalik ve kilosu 2495çıktı, yani eksik gibi geliyor kilosu? Sizce kilo aldırabilmem için bildiğiniz bir yöntem var mi??
Cok sevindim canim insallah böyle devam ederÇok şükür 11-7 ye düştü bugün bütün gün..doktora sordum ilaç içmene gerek yok yükselirse iç dedi
Canim benim de 35. Haftanın başında dr. 2500-2700 arası gibi ölçüyorum. Gayet iyi kilosu dedi. Yani haftasına göre gayet normal. Bizim bebis için 24. Haftada zayif biraz demişti dr. Ben de araştırıp yumurta, süt, bal, ceviz, muz ve pekmezin kilo aldırdığını okudum. Onları daha çok yedim. Şükür iyi şimdi kilosu. Bir de nesquikli süt yazanlar olmuş . Tabi digerleri gibi doğal bir besin degil ama arada nesquikli süt de iciyorum ben sevdiğim için.Ya ben kuruntu mu yapiyorum acaba, kizlar çok lafaya takiyorum, tamam düşünmeyecegim diyorum ama olmuyor bir yerde hata mi yapiyorum.acaba? Benim oglus tam 35 haftalik ve kilosu 2495çıktı, yani eksik gibi geliyor kilosu? Sizce kilo aldırabilmem için bildiğiniz bir yöntem var mi??
Bebek strese girmis çok sancim kasılmam varCanım neden erken alıyolar
merhaba arkadaşlar gebeliğimin başında tsh değerim 3.70 civarı çıkmıştı dahilye doktoru levotiron adlı ilaç verip bi ay sonra kontrole gel dedi. gittim 2.41 e düştü ve doğuma kadar kullanmam gerektiini söylemişti ben bi yerden sonra bu ilacı bıraktım. biraz öncede bi konuda bebeğin gelişimini etkiliyor vs gibi şeyler okudum ve üzüldüm. her gittiğimde sıkıntısız hastaneden dönüyorum bebeğimin sağlıklı olduğu söyleniyor. şimdi kullanmıyorum ama kafama takıldı ben gibi yapan yada bu denli bi sorunla karşılasan var mı ? pazartesi hastaneye gideceğim tekrar bi kan testi isticem ama yinede çok muammada kaldım korktum açıkcası
Ihlamur_sokak merhaba canım
Benim bebeğin kilosunu kelle paça çorbası ve kokorece bağlıyorumbelki sevmezsin ama denemeye değer 1 ayda 1 kilo aldığını anlayacaksın
Canim benim de 35. Haftanın başında dr. 2500-2700 arası gibi ölçüyorum. Gayet iyi kilosu dedi. Yani haftasına göre gayet normal. Bizim bebis için 24. Haftada zayif biraz demişti dr. Ben de araştırıp yumurta, süt, bal, ceviz, muz ve pekmezin kilo aldırdığını okudum. Onları daha çok yedim. Şükür iyi şimdi kilosu. Bir de nesquikli süt yazanlar olmuş . Tabi digerleri gibi doğal bir besin degil ama arada nesquikli süt de iciyorum ben sevdiğim için.
Keşke bırakmasaydın. Ben yedi aydır kullanıyorum nerdeyse başka bir tsh hapını. Birde iyot desteği alıyorum. Hiç bırakmadım. 50 mg ile başladım. 3 civarıydı 75 mg çıkardılar. Baktık 4 e gidiyor 100 mg kullandım ve şimdi birin altına düşürdüler ve değişmiyor çok şükür. Ben çok ciddiye aldım bu durumu. Temmuz sonundan beri her ay sonu kan veriyorum. 38. haftadayım ve salı günü bir daha kan vereceğim ocak sonu gelmene gerek yok şubat ortası gel dedi doktorum.
Canım benim 20. haftalardan beri 2.30 gibiydi 3 ü hiç geçmedi ama bana ilaç hiç vermediler..ama iki üç hafta önce 4 ü geçince 25mg ilaç verdiler..niye vermediler bilmiyorum ..inşallah bir sıkıntı olmaz ama kan verdim ben de hep ...Keşke bırakmasaydın. Ben yedi aydır kullanıyorum nerdeyse başka bir tsh hapını. Birde iyot desteği alıyorum. Hiç bırakmadım. 50 mg ile başladım. 3 civarıydı 75 mg çıkardılar. Baktık 4 e gidiyor 100 mg kullandım ve şimdi birin altına düşürdüler ve değişmiyor çok şükür. Ben çok ciddiye aldım bu durumu. Temmuz sonundan beri her ay sonu kan veriyorum. 38. haftadayım ve salı günü bir daha kan vereceğim ocak sonu gelmene gerek yok şubat ortası gel dedi doktorum.
Canım benim 20. haftalardan beri 2.30 gibiydi 3 ü hiç geçmedi ama bana ilaç hiç vermediler..ama iki üç hafta önce 4 ü geçince 25mg ilaç verdiler..niye vermediler bilmiyorum ..inşallah bir sıkıntı olmaz ama kan verdim ben de hep ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?