Canım o bende de oluyor sanmıyorum bebeğin suyu olacağınıGünaydın kızlar bir şey soracağım, gece afedersiniz eşimle birlikte olmuştuk. Nonrlade duş falan temizlenip öyle yatmıştım. Sabah WC’ye kalktım çamaşırımda bir avuç su gibi akıntı vardı kafam karıştı ya acaba bebeğin suyu mu geldi yoksa sperm olabilir mi ne yapmalıyım zırt pırt doktora gitmek de yordu artık psikolojimi de. Bebeğim hala çok hareketli ama.
Sizde de su gibi mi akıyor kıvamlı değil bende kokusu da yok gibi emin olamadım bu ilk defa oldu doktora yazdım bakalımCanım o bende de oluyor sanmıyorum bebeğin suyu olacağını
Canım duş alıyorsun ya vajina iyi kurulanmamışsa o çamaşırı ıslatıyor zaten gebelikte altta bir ıslaklık oluyor biraz da sperm karışmıştır.Bende öyle oluyor ama sende ki tam olarak nasıldır bilemem.İçin rahat etmeyecekse dr a git canım ya da aile hekimine ebeye de sorabilirsinSizde de su gibi mi akıyor kıvamlı değil bende kokusu da yok gibi emin olamadım bu ilk defa oldu doktora yazdım bakalım
Devamlı mı canım şimdi ebe arkadaşa sordum da diyor ki eğer amniyon sıvısıysa vajinasını kurulamasına rağmen yeniden ıslanır.devamlı olurmuş damla damla.sende durum nasıl? Bizide haberdar etSizde de su gibi mi akıyor kıvamlı değil bende kokusu da yok gibi emin olamadım bu ilk defa oldu doktora yazdım bakalım
Cok sevindim canim hadi gözün aydinMerhaba kizlar benim kontrolüm vardi bugun.herséy normal.bebegim iyi.3 kiloya yakin dedi.haftaya randevumda yatis günümü vercek ins.izmirde hava cok güzel güneşli canim gezmek istiyor acik havada.ama bu halde ancak kapi önünde oturabiliyorum.ins.gezecegimiz gunlerde gelcek.
İyim canım sen nasılsın? Doğurmadım daha:) umut ediyorum 2 hafta sonra. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Canıö şimdiye kadar böyle bir problem var mıydı? Yoksa bu haftalarda mı çıktı?Selam kızlar bende doktordan geldim tansiyonum normal olduğundan normal doğumu bekleyeceğiz dedi. Ama ultrasonda problemler çıkıyor bebeğin bacak ve kolları haftasından küçük. Ve böbrekleri problemli görünüyor şüpheli görünüyor doğana kadar neyin ne olduğunu bilemeyeceğiz inşllh sağsalim alırız kucaklarımıza. Dua edin
Şuan yok daha gelmediDevamlı mı canım şimdi ebe arkadaşa sordum da diyor ki eğer amniyon sıvısıysa vajinasını kurulamasına rağmen yeniden ıslanır.devamlı olurmuş damla damla.sende durum nasıl? Bizide haberdar et
Son haftalarda zaten akıntım artmıştı ama kıvamlı beyaz bir akıntıydı bugünkü ilk defa daha kıvamsız su gibiydi devamı olmadı bakalım bekliyorum devam ederse gideceğimCanıö şimdiye kadar böyle bir problem var mıydı? Yoksa bu haftalarda mı çıktı?
doğum haftalarındasın ambiyon sıvısı böyle az az gelmez diye düşünüyorum. Genelde foş diye geliyormuş.. benimki hiç gelmedi amaSon haftalarda zaten akıntım artmıştı ama kıvamlı beyaz bir akıntıydı bugünkü ilk defa daha kıvamsız su gibiydi devamı olmadı bakalım bekliyorum devam ederse gideceğim
Hımm bazen sızıntı şeklinde geliyormuş farkında olmadan bebeğin suyu biterse diye korkuyorum da geç kalmak istemiyorum o yüzden bakalım doktordan cevap bekliyorumdoğum haftalarındasın ambiyon sıvısı böyle az az gelmez diye düşünüyorum. Genelde foş diye geliyormuş.. benimki hiç gelmedi ama
Gözun aydin canim cok sevindim ins o gunlere az kaldi. İns benim de persembe bakalim bize doktorumuz ne diyecekMerhaba kizlar benim kontrolüm vardi bugun.herséy normal.bebegim iyi.3 kiloya yakin dedi.haftaya randevumda yatis günümü vercek ins.izmirde hava cok güzel güneşli canim gezmek istiyor acik havada.ama bu halde ancak kapi önünde oturabiliyorum.ins.gezecegimiz gunlerde gelcek.
Son haftalarda zaten akıntım artmıştı ama kıvamlı beyaz bir akıntıydı bugünkü ilk defa daha kıvamsız su gibiydi devamı olmadı bakalım bekliyorum devam ederse gideceğim
Teşekkür ederim cnm artık son zamanlarımız her şey olabilir zaten kontroller sıklaştı bir şey olmaz inşllhTatlım geçen günde yazacaktım sana
Benimde aynen tarif ettigın akıntı var hatta sabah kalktıgımda veya yürüdügümde artıyor fakat doktora hep sordugümda suyun normal diyor
Bol su iç cok normal bu akıntılar artık diyor
Hatta dedigin gibi kıvamlı iken bu ara bir bakıyorum camasirim islak bildigin
Ama sen yinede kontrolde danış doktoruna zaten muayenede belli oluyor su miktarı
Benim bebekte vardı böbrek genişlemesi 34. Haftada normal çıktı. Sen yine de bir sor dr una. 34. Haftaya kadar sınırdaydı hep.@tugbap Bizede hafif böbrekte genisleme demisti 33. Hafta civarı sonra bi daha demedi
Bende sıkıntı yapmamak icin tekrar tekrar sormuyorum
Cünkü 21.haftada baya sıkmışlardı canımızı simdi saglikla dogumu bekliyoruz tatlım
Stress yapma nolur hersey yolunda olacak
Bizimkide 1 haftada 3025 gr ken
3375 gr olmus üstelik ben 400 gr vermisim
Hatta tok bile gittim bu sabah habire yedim nst ye gircem diye
Hayretlerim sastı kilo verip ustelik bebege aldırmısım
Demek hic kilo almamak mümkün hamilelikte
Tabi benim icin çok geç)
idrar kacirmadiysan bebegin suyu olabilir önemli bi durumGünaydın kızlar bir şey soracağım, gece afedersiniz eşimle birlikte olmuştuk. Nonrlade duş falan temizlenip öyle yatmıştım. Sabah WC’ye kalktım çamaşırımda bir avuç su gibi akıntı vardı kafam karıştı ya acaba bebeğin suyu mu geldi yoksa sperm olabilir mi ne yapmalıyım zırt pırt doktora gitmek de yordu artık psikolojimi de. Bebeğim hala çok hareketli ama.
ben 20 haftalik hamileyken akıntı şeklinde cok az gelmisti test yaptilar amniyos sıvısıymış hafta küçük olduğu için hastanede yatmıştım şimdi olsa doğuma alırlardı çünkü enfeksiyon riski oluyo ihmal etme benceHımm bazen sızıntı şeklinde geliyormuş farkında olmadan bebeğin suyu biterse diye korkuyorum da geç kalmak istemiyorum o yüzden bakalım doktordan cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?