- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım kullanıyorum aksatmıyorum ben de.sana da geçmiş olsun şükür ilaçlar ile düşmüş.benim çarpıntım vardı doktor tsh ye bakalım dedi ..hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.bu durum acaba normal doguma etki eder mi sen normal mi düşünüyorsun canım nasip olursaBana ilk söylenen 2.5 altında tutmak gerektiği. Sana o yüzden vermemiş olabilirler. Benim ilk değer 4 üstüydü o yüzden 50 başladım. Sonra 3 civarı kalınca daha fazla düşmesi için doz arttı ama benimde sonuç arttı. Üç aydır 100 mg kullanıyorum. İlaç verirse ihmal etme düzenli kullan. Bana değerlerin çok yüksek değil ama yükselirse gelişim geriliği, zeka geriliğine kadar gidebilir demişti. O korkuyla bir gün bile unutmadım. Bana kıyasla seninkiler daha düşük. İçin rahat olsun ama ihmale de gelmez.
Canım kullanıyorum aksatmıyorum ben de.sana da geçmiş olsun şükür ilaçlar ile düşmüş.benim çarpıntım vardı doktor tsh ye bakalım dedi ..hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.bu durum acaba normal doguma etki eder mi sen normal mi düşünüyorsun canım nasip olursa
Ben de bunu merak ettim canım doktor söylerdi olur veya olmaz diye ilkinde hiç böyle olmadı bu hamilelikte yükseldi..inşallah yine normal olur..sana da şimdiden hayırlı kolay doğumlar inşallah..Allah bir avazda kurtarsın inşallahEvet normal olacak bir aksilik olmazsa. Etkilemez herhalde. Endokrin tedavisini kadın doğum doktorum da takip ediyor biliyor yani. Sorun olsa en başında derdi normal yapamayız diye.
Bebek hıçkırıyordurArkadaşlar merhaba, umarım bebişler sağlıkla büyüyor siz de keyiflesinizdir. Benim sağ tarafımda boyle pıt-pıt bir atma oluyor, kalp atışı desem degildir, damar atmasi mı acaba bilemedim. Düzenli bir atış oluyor. Arada başlıyor arada kayboluyor, böyle bir şey yaşayan var mı aranizda? Bir de doğum eğitimine gideniniz oldu mu acaba? Kocaman sevgiler.
Bol bol dinlenYa ben kuruntu mu yapiyorum acaba, kizlar çok lafaya takiyorum, tamam düşünmeyecegim diyorum ama olmuyor bir yerde hata mi yapiyorum.acaba? Benim oglus tam 35 haftalik ve kilosu 2495çıktı, yani eksik gibi geliyor kilosu? Sizce kilo aldırabilmem için bildiğiniz bir yöntem var mi??
Gunaydin canim benim de 1 mart sezeryan günümArkadaslat benimde 1 martta sezeryan randevusu var ssvd istemistim ama maalesef cok risk var artilari ve eksileri sayinca vazgectim hakkimizda hayirlisi
Gunaydin canim naptin gittin mi dr aGünaydın kızlar. Bu sabah wc da elime beyaz bir parça geldi elime acaba bu rahim ağzındaki tıkaç olabilir mi düştü mü acaba korktum
Günaydın canim amin inşallah bizde hayirlisiyla dogum yapariz inşallah cok heycanliyim bendeGunaydin kizlar. Biz yeni haftamiza başlıyoruz. Kardeşim dün dogum yAptı kurtuldu. Darisi sağlıkla bize insallah.
Günaydın kızlar. Bu sabah wc da elime beyaz bir parça geldi elime acaba bu rahim ağzındaki tıkaç olabilir mi düştü mü acaba korktum
MaşallahGunaydin kizlar. Biz yeni haftamiza başlıyoruz. Kardeşim dün dogum yAptı kurtuldu. Darisi sağlıkla bize insallah.
Yarın sabah gidicem inşGunaydin canim naptin gittin mi dr a
Nişan mı acaba diye düşündüm bende ama kanlı bekliyordum onu bakalım yarın doktora sorarım herhangi bir ağrım rahatsızlığım yokHayirli pazarlar 36+0 i da sukur gormek nasip oldu
Ay masallah dogum tarihleri belli olmaya baslamis.
Yalniz cok az kisiyiz grupta dogumdan sonra
Artik hic ses olmaz burada
SekerAnnee canim nişan mi acaba. İlkinde benim haftalar oncesi gelmisti ikincisinde de suyumun geldigi gun gelmisti. Hakkinda hayirisi ins doktorun tam olarka ne oldugunu soyler de
Rahatlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?