- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Selam kızlar bende doktordan geldim tansiyonum normal olduğundan normal doğumu bekleyeceğiz dedi. Ama ultrasonda problemler çıkıyor bebeğin bacak ve kolları haftasından küçük. Ve böbrekleri problemli görünüyor şüpheli görünüyor doğana kadar neyin ne olduğunu bilemeyeceğiz inşllh sağsalim alırız kucaklarımıza. Dua edin
Bir hafta boyunca farklı farklı ultrasonlara girdim çıktım bazılarının mantıklı açıklamaları da oldu tabi ölçümler noktasında artık bebek çok büyük bu saatten sonra ölçümlere bakmanın anlamı yok diye. Ama böbrek noktasında hepsi aynı fikirde sanırım ya yok yada gelişmemiş bilmiyorum artık doğunca göreceğiz tek duam inşllh olan böbreği çok sağlıklı bir şekilde çalışıyordurultrosondaki olcumler yanlis olabliyor cnm sne icini fereh tut hayirlsiiyla saglikli bi sekilde kucagna alirisn ins bebegni
Bir hafta boyunca farklı farklı ultrasonlara girdim çıktım bazılarının mantıklı açıklamaları da oldu tabi ölçümler noktasında artık bebek çok büyük bu saatten sonra ölçümlere bakmanın anlamı yok diye. Ama böbrek noktasında hepsi aynı fikirde sanırım ya yok yada gelişmemiş bilmiyorum artık doğunca göreceğiz tek duam inşllh olan böbreği çok sağlıklı bir şekilde çalışıyordur
Ay canım benimde yarın kontrolüm var. Geçen hafta içi eve temizliğe yardıma bir abla geldi yaptıydı. Bugün ben yine duramadım her tarafı tekrar temizledim. Bende ağrı değil ama sabahtan bu zamana kadar hep bebek kendini kasıp sanki aşağı itiyormuş gibi oluyor. Yarın alt muayene yapacağını da söylemişti. Nst de var. Bakalım dr ne söyleyecekMerhaba kizlar.benimde yarin kontrolum var.kendimi cok zorluyorum iş yapiyorum ne olcak benim bu halim bilmiyorum.sonrada agrilar basliyor.bende hamilelikle beraber temizlik takintisi artti.yapmamam gerekiyo ama dyramiyorum
Haftasonu bebek görmeye ziyarete gitmiştik. Orada öğrendim ki bebeğe ayrıntılı ultrason da bakılırken neler dememişler. Kolu yok bacağı yokSelam kızlar bende doktordan geldim tansiyonum normal olduğundan normal doğumu bekleyeceğiz dedi. Ama ultrasonda problemler çıkıyor bebeğin bacak ve kolları haftasından küçük. Ve böbrekleri problemli görünüyor şüpheli görünüyor doğana kadar neyin ne olduğunu bilemeyeceğiz inşllh sağsalim alırız kucaklarımıza. Dua edin
Aynısı bende bir hafta önce geldi ama benim birkaç gün sonra kaşıntılı bir akıntıya dönüşmüştü. Bende arkadaşların cevabını bekliyorum. Acaba dr ne dedi. Yarın bende gidince muayene olacağım.Kızlar söylemesi ayıptır sabah sümüksü kalin sarı akintı geldi aynı durumu yaşayanlar var di acaba doktor ne dedi sizlere
Nisan olsa pembesi geliyor ama öncü mu acaba
Bizimki enfeksiyon olmasın ya kaşıntıda varAynısı bende bir hafta önce geldi ama benim birkaç gün sonra kaşıntılı bir akıntıya dönüşmüştü. Bende arkadaşların cevabını bekliyorum. Acaba dr ne dedi. Yarın bende gidince muayene olacağım.
Benimde cok kasiliyor.ayreten bacaklarimin arasi agriyo belim bacagima vuruyo.ama duramiyorum hergun iş güc yapiyom.bugun cam sildim ev temizledim mesela.Ay canım benimde yarın kontrolüm var. Geçen hafta içi eve temizliğe yardıma bir abla geldi yaptıydı. Bugün ben yine duramadım her tarafı tekrar temizledim. Bende ağrı değil ama sabahtan bu zamana kadar hep bebek kendini kasıp sanki aşağı itiyormuş gibi oluyor. Yarın alt muayene yapacağını da söylemişti. Nst de var. Bakalım dr ne söyleyecek
ben antibiyotik kullanırken 2-3 kez gelmişti bi sorun olmadıBizimki enfeksiyon olmasın ya kaşıntıda var
Dediğin gibi
Neyse hayırlısı artik
Benimde bas asagi uzun zamandir.bu yüzden hareketlerimi cok.zorluyo.ama duramiyorum napayim yapiyorum.sezeryan olcam.ben az kaldi.bakalim digumdan sonra be yapicamAynı ben doktorum eğilip sakin iş yapma bsebegin 38.haftaya kadar dayansın dedi. Aksi gibi ev temizleyesim geliyor
Valla yapabiliyorsaniz iyisinizdir kizlar bravo ben asla yapamiyorum. Kontrole meteoyla gideyim dedim onu bile yapamam gibi geldi. Kisa mesafeli dinlenmeli yuruyusler vs sikinti yok. Pazara avm ye fln gidiyorum ama ev isi egil kalk dikil kol.bacak zorla demek imkansiz resmen esim yapio bayadir. Yemek yapmak bulasik yikamak gibi ufak tefek isler bile perisan ediyor beni. Masallah size. 2. Diye mi boyle ilki nasildi hatirlamiorum da yada zayifim diye mi bilmiyorum valla ama hele su bacak aramdaki 1 aydir hic gecmeyen aci agri beni mahvediyor.Merhaba kizlar.benimde yarin kontrolum var.kendimi cok zorluyorum iş yapiyorum ne olcak benim bu halim bilmiyorum.sonrada agrilar basliyor.bende hamilelikle beraber temizlik takintisi artti.yapmamam gerekiyo ama dyramiyorum
Canim niye normal istemiyorsun. Hos ilk dogumun mu bilmiyorum ya imkan varsa ozele gitmedi tabsiye ederim nasil dogurursan sogur o luks herseye deger. Ucuz ufak hastane olsun ama ozel olsun. Ben ilki dogurdugimda kk dan biesuru arkadas hele de anadoludakiler devlette dogurdu ama.ne hikayeler. 30 yil once annemin beni dogurdugundan hic bir farki yok. Hele istanbulda ankarada durum anadoluya nazaran daha fena benim anladigim. Dogum hassas is aksine de devlette mahremiyet yuzunden bayagi yapayalnizsn bu bile.bana asiri korkutucu geliyor. Tavir davranis malum zaten. Ven normal dogurdum ebeme neler yapmadim cnm hic sesini cikarmadigi gibi beni oyle guzel.yonlendirdi ki. Yengem drvlette dogurmustu azcik sesi cikacak olmus yaparken iyiydi minvalinde igrenc sozler soylemisler dusun o andaki ihtiyacin ve psikolojiyi. Keske hepimiz devkette ozeldeki olanklarin en azindan asgarisine sahip olabilsek en azindan anlayis olarak fiziksel olanaklar olarak. Ama nerde... devlette dogum yapacaklara da simdiden ekstra guc kuvvet sabir saglik diliyorum!Kntrolden ciktim sabah 10 da gidip nst cektirdim oglen 3 e kadar dktora gisteremedim 3 de dktora girdim nstyi begenmedi oynamamis tekrar cektircen dedi ultrosonla bakti 3 kilo 380 gram olmus nst cektir gel dedi sezeryama hala yok diyor etmicek sezeryan gittim nst cektiridm snra dktor ciktigi icin dktoru bulamadim anca gelebldim eve de skldim yoruldum sabahtir hastanede beklyordum artik yarin ozele godecem ya epdral nrmal dogum ettirecem yada sezeryan isticem bakalim devlet bunaltti beni zorla normal dogum ettirecek bana anlamiyorum ya
Oncu diye birsey duymadim cnm ben hic. Kardesimde olmustu enfeksiyon dediler bakildi oda temiz cikti. Ama son ay akinti artışı cok normal cnku rahim hazirlik yapiyor inceliyor vs. Ben 1 saat kuru camasirla gezemiyorum inanilmaz bi akinti yogunlugu var ama ilk dogumdan tevrubeliyim o yuzden onemsemiyorum. Kasinti koyu renk koku enfeksiyon demektir tabi baktirmakta fayda var.Kızlar söylemesi ayıptır sabah sümüksü kalin sarı akintı geldi aynı durumu yaşayanlar var di acaba doktor ne dedi sizlere
Nisan olsa pembesi geliyor ama öncü mu acaba
Canim niye normal istemiyorsun. Hos ilk dogumun mu bilmiyorum ya imkan varsa ozele gitmedi tabsiye ederim nasil dogurursan sogur o luks herseye deger. Ucuz ufak hastane olsun ama ozel olsun. Ben ilki dogurdugimda kk dan biesuru arkadas hele de anadoludakiler devlette dogurdu ama.ne hikayeler. 30 yil once annemin beni dogurdugundan hic bir farki yok. Hele istanbulda ankarada durum anadoluya nazaran daha fena benim anladigim. Dogum hassas is aksine de devlette mahremiyet yuzunden bayagi yapayalnizsn bu bile.bana asiri korkutucu geliyor. Tavir davranis malum zaten. Ven normal dogurdum ebeme neler yapmadim cnm hic sesini cikarmadigi gibi beni oyle guzel.yonlendirdi ki. Yengem drvlette dogurmustu azcik sesi cikacak olmus yaparken iyiydi minvalinde igrenc sozler soylemisler dusun o andaki ihtiyacin ve psikolojiyi. Keske hepimiz devkette ozeldeki olanklarin en azindan asgarisine sahip olabilsek en azindan anlayis olarak fiziksel olanaklar olarak. Ama nerde... devlette dogum yapacaklara da simdiden ekstra guc kuvvet sabir saglik diliyorum!
hayirli sabahlar canimGünaydın kızlar bir şey soracağım, gece afedersiniz eşimle birlikte olmuştuk. Nonrlade duş falan temizlenip öyle yatmıştım. Sabah WC’ye kalktım çamaşırımda bir avuç su gibi akıntı vardı kafam karıştı ya acaba bebeğin suyu mu geldi yoksa sperm olabilir mi ne yapmalıyım zırt pırt doktora gitmek de yordu artık psikolojimi de. Bebeğim hala çok hareketli ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?