Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 yillik mezunu oldugundan onlisansa giremezsin sadece bitirdigin bolumden girebilirsinÖnceki eğitimim de dört yıllık ama işletme. Bu uzaktan eğitim olacak peki burda okurken de önlians ya da lisnans tan kpss sınavına girebiliyor muyum
Teşekkürler4 yillik mezunu oldugundan onlisansa giremezsin sadece bitirdigin bolumden girebilirsin
Ben iki gundur evde degilim o yuzden calisamiyorum. artik eve donunce calisacagim.nasıl gidiyor kızlar çalışmalar
bende gireceğim 2019 kpss fakat sadece deneme amaçl puanımı görmek adina hedefim 90 ve üstü almak cünkü düz memurluk puanları ole oluyor. 90 üstü alınca ilk atamada çok kolay bir şekildtanıyorsunuz:)
yok hocam bence geç kalmadınız ama bence bir an önce başlayın derim. zaman çok hızlı akıp gidiyor birde okul var demişssiniz. okul başlayana kadar bitirdiğiniz konular kar olur benceMerhaba bende bu sene kpssye hazırlanıyorum okulum var ve kpss nasıl gider bilmiyorum sizler de mi yeni başladınız daha geç kalmış değilim değil mi
yok hocam bence geç kalmadınız ama bence bir an önce başlayın derim. zaman çok hızlı akıp gidiyor birde okul var demişssiniz. okul başlayana kadar bitirdiğiniz konular kar olur bence
hocam merhaba, bende psikolojik danışmanlık son sınıfım. aynı dertten muzdaribiz hem okul hem kpss nasıl olacak bakalım. benimde GYkonuları bitti sayılır. daha sonra alan ve eğitimi bitirmek istiyorum açıkcası. oralardan cok eksiğim var.Merhaba bende bu sene kpssye hazırlanıyorum okulum var ve kpss nasıl gider bilmiyorum sizler de mi yeni başladınız daha geç kalmış değilim değil mi