2019 KPSS ÖĞRETMENLİK 90+

2019 girebiliyorum ama B gurbu için atamalar 2 yılda bir olduğu için bir anlamı olmuyor sadece sınav stresimi yenmek ve 2020 daha iyi bir puan almak adına gireceğim. 2017 65 puan alırken 2018 78 puan aldım. :)

Cuma:turkiyenin cografi konumu(cografya)
Cumartesi:temel sayilar(mat)
50 sorunun altina dusmeyelim kizlar ekstra bu iki gun icinde gunluk 10 sorudan mat testi cozelim iyi calismalar

nasıl gidiyor kızlar çalışmalar
Ben iki gundur evde degilim o yuzden calisamiyorum. artik eve donunce calisacagim.
Bir dee, biz nasil bir strateji izleyeceğiz anlamadim. Hic konusmadik. Egitim alan ve gkgy birlikte mi goturecegiz napicaz
Bunlari konusup konulari yazmak daha mantikli olur gibi geliyor bana

Sizin nasil gidiyor çalışmalariniz

Benim sadece gy-gk olduğu için valla bende daha başlamadım 2020 kpss gireceğim için çokta kasmıyorum ama ne kadar erken çalışsam iyi :)

bende gireceğim 2019 kpss fakat sadece deneme amaçl puanımı görmek adina hedefim 90 ve üstü almak cünkü düz memurluk puanları ole oluyor. 90 üstü alınca ilk atamada çok kolay bir şekilde atanıyorsunuz:)

bende gireceğim 2019 kpss fakat sadece deneme amaçl puanımı görmek adina hedefim 90 ve üstü almak cünkü düz memurluk puanları ole oluyor. 90 üstü alınca ilk atamada çok kolay bir şekildtanıyorsunuz:)

ben cok kaygılıyım , 2019 da gireceğim ama pek düzen sağlayamadım. sadece matta ilerledim. türkçe birazcık
siz nasıl çalışıyorsunuz

2018 kpss için gy pek önemsemedim gk yoğunlaştım ama çok büyük hataymış önce gy halledin gk bir şekilde oluyor. çok çalışma verimli ve düzenli çalışma. siz kendinize göre bir çalışma planını yapın önce hedefleri yapılabilir düzeyde tutun sonra biraz biraz artırın. derim

Merhabalar . Ben de aranıza katılmak isterim daha başlamadım ama böyle bir konu görmek çok mutlu etti beni . Bir kaç gün içerisinde başlamayı planlıyorum ancak benim alan sıkıntım olduğu için bu yıl alandan başlayacağım alanım da edebiyat . Umarım güzel olur hepimiz için

aramıza hoşgeldin. umarım en yakın zamanda başlarsın, ne yaptıklarımızı yazarsak belki daha çok hırs yaparız.

Merhaba bende bu sene kpssye hazırlanıyorum okulum var ve kpss nasıl gider bilmiyorum sizler de mi yeni başladınız daha geç kalmış değilim değil mi

ben 2020 hazırlanacağım için henüz kpss temposuna hala girmiş değilim içimden de hiç girmek gelmiyor. çok sıkıldım artık. :KK43:

Merhaba bende bu sene kpssye hazırlanıyorum okulum var ve kpss nasıl gider bilmiyorum sizler de mi yeni başladınız daha geç kalmış değilim değil mi
yok hocam bence geç kalmadınız ama bence bir an önce başlayın derim. zaman çok hızlı akıp gidiyor birde okul var demişssiniz. okul başlayana kadar bitirdiğiniz konular kar olur bence

yok hocam bence geç kalmadınız ama bence bir an önce başlayın derim. zaman çok hızlı akıp gidiyor birde okul var demişssiniz. okul başlayana kadar bitirdiğiniz konular kar olur bence

Aynen bende öyle düşünüyorum birde gk gy öabt ve eğitim bilimleri var sadece gy bitti sayılır oda ales sayesinde en kısa sürede başlamalıyım umarım hepsi güzelce yetişir

hocam merhaba, bende psikolojik danışmanlık son sınıfım. aynı dertten muzdaribiz hem okul hem kpss nasıl olacak bakalım. benimde GYkonuları bitti sayılır. daha sonra alan ve eğitimi bitirmek istiyorum açıkcası. oralardan cok eksiğim var.
siz ne düşünüyorsunuz

Ben hepsini birlikte bitirmeyi planlıyorum o zaman belki daha iyi olur diye mesela her ders için günler belirleyip öyle devam etmek istiyorum ama tam olarak başlamadım daha o beni endişelendiriyor siz başladınız mı?

X