- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
O sınav stresini bıkkınlığı çok iyi bildiğim için cânı gönülden "amiiiiin inşallah" diyorum sizin için :)Çok sevindim sizin adınıza. Rabbim bize de nasip eder inşallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sınav stresini bıkkınlığı çok iyi bildiğim için cânı gönülden "amiiiiin inşallah" diyorum sizin için :)Çok sevindim sizin adınıza. Rabbim bize de nasip eder inşallah:)
Mat: 60 soru çözüldü. Cok zor bi konuymus bu benim için.Yaptiklarimizi yazicaz madem ben başlayayim hanimlar
Dun matematik yas problemlerine çalıştım. 65 soru çözdüm.
Bugun yüzde/kar-zarar problemlerine calisicam. Hedef 100 soru çözmek.
Türkçeden 50 soru çözeceğim.
Gelisiguzel calismayalim hop yas. Problemleri once ilk konulari sindirelim ben de cog cok iyi yapiyorum sanip ilk konulara bakmadim bile onlarda cuvalladim bildigimizi sandigimiz konular vuruyor bizi cunku hepimiz biliyoruz kpss her ders icin istisnasiz ezber egitim bile olsa tamam egitim de mantigi otutturuyoruz ama gene ezberleYaptiklarimizi yazicaz madem ben başlayayim hanimlar
Dun matematik yas problemlerine çalıştım. 65 soru çözdüm.
Bugun yüzde/kar-zarar problemlerine calisicam. Hedef 100 soru çözmek.
Türkçeden 50 soru çözeceğim.
Bu sekilde ilerleyecegimizi bilmiyordum, ama iyi olur dediginiz gibiHyuga tabiki uyscaksin diye birsey yok verdigim konuyu o hafta icinde biliyorsan test sayisini ikiye cikar.amac biraz duzenli calisalim baktin konulari biliyorsun onden git sikinti yok.isteyen kendi programini belirleyebilir herkesin duzeni farkli sadece programa konu olarak sadik kalalim biz bir konuyu bitirirken digerimiz geride kalmasin ki motivasyon dismesin pazara kadar karisik calosalim pazar konulari verecegim pazartesi baslayacak ayni gun ayni konu olursa yapilamayan sorular sorulur bir de soru sorulup cozulen uygulamalar var ondan indirin isim vermeyeyim ok seklinde yarari olur hepimize
Daha hizli iletişim ve dosya soru vs paylaşımı icin onermistim hocamTabiki hocam watshap bir oneri ama ben karsiyim kadinlar kulubunde tanisiyoruz sonra watshapa geciyoruz burayi unutuyoruz bizi bir araya getiren suan kadinlar kulubu o yuzden ben burda devam etme taraftariyim benim dusuncem bu.
Tamam aksam 19.00 da programi vereyim duzenli calismaya baslayalim haklisin
Merhabalar ben de çocuk gelişimi dört yıllık ünite kayıt oldum hangi kpss ye gireceğim ve konular neler bilginiz var mıMerhaba arkadaşlar benim ile birlikte çalışmaya varmisiniz birbirimize konularda yardımcı olalım birbirimizi motive edelim
Suan daha yeni kayit oldugunuzdan onceki mezuniyetiniz gecerli lise ise ortaogretim iki yillim bitirdiyseniz onlisans sinaviMerhabalar ben de çocuk gelişimi dört yıllık ünite kayıt oldum hangi kpss ye gireceğim ve konular neler bilginiz var mı
Burda davozel var oradan hizli yazismalar yapariz o imkanimiz varDaha hizli iletişim ve dosya soru vs paylaşımı icin onermistim hocam
Artik durmak yok motivasyon için herşeyi yapalım :)
Önceki eğitimim de dört yıllık ama işletme. Bu uzaktan eğitim olacak peki burda okurken de önlians ya da lisnans tan kpss sınavına girebiliyor muyumSuan daha yeni kayit oldugunuzdan onceki mezuniyetiniz gecerli lise ise ortaogretim iki yillim bitirdiyseniz onlisans sinavi
Hocam haklisiniz kesinlikle motivasyon herşey. Soru çözerken bile motivasyonum eksikse konuyu bilsem bile yanlis yapabiliyorum.Merhaba kızlar bende 2020 kpss hazırlanıyorum. ufaktan başladım 2018 puanım atamam için yetmiyor maalesef hergün 10 paragraf ve matematik sorusu çok önemli buraya sürekli giriyorum. motive etmek edibilmek sınavın kazanmasını çok etkiliyor.