• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kırıklığına uğradım 😔

Dil kursuna gidecek param yok . İkincisi Allah'ın cezası kpss yüzünden vaktim de yok. Halk eğitim dil kursu veriyor ama o da uzak kalıyor bana her gün toplu taşıma saatlerce yol cekemem
Onu yapamam bunu yapamam armut piş ağzıma düş. Senden bir cacık olmaz. Zengin kocalar da kapında kuyruk olmuş seni bekliyordu zaten elif bizle evlensin diye

Son düzenleme:
Onu yapamam bunu yapamam armut piş ağzıma düş. Senden bir cacık olmaz. Zengin kocalar da kapında kuyruk olmuş seni bekliyordu zaten elif bizle evlensin diye
ha öyle mi e bana zengin de talip oldu reddettim. hala da evlenmek istiyor reddettiğim halde. e madem zengin istiyorsun neden evlenmedin diyeceksen kriterlerime uymuyordu da ondan. zengin koca avcısı değilim anlayacağınız eğer öyle olsaydı anında evet derdim. senden bi cacık oldu mu peki sen ne halt ediyorsun

ha öyle mi e bana zengin de talip oldu reddettim. hala da evlenmek istiyor reddettiğim halde. e madem zengin istiyorsun neden evlenmedin diyeceksen kriterlerime uymuyordu da ondan. zengin koca avcısı değilim anlayacağınız eğer öyle olsaydı anında evet derdim. senden bi cacık oldu mu peki sen ne halt ediyorsun
Elif zengin koca dediğin adam da aile apartmanında yaşayan, o apartmandan çıkınca aç bilaç kalacak olan, anasına hizmetçi arayan, vasatı zorlayan bi tipti Allah aşkına ya, tabi o üye yeni bunu bilmiyor ama biz biliyoruz gülüm, yapma. 🤣

Elif zengin koca dediğin adam da aile apartmanında yaşayan, o apartmandan çıkınca aç bilaç kalacak olan, anasına hizmetçi arayan, vasatı zorlayan bi tipti Allah aşkına ya, tabi o üye yeni bunu bilmiyor ama biz biliyoruz gülüm, yapma. 🤣
Elifin zengin koca vizyonu bu muymuş? Ben de gerçek zengin koca sandım 😂😂😂

Size direkt olarak zengin bir adam talip olmamıştı ki. Mahallenizde 27 ve 35 yaşında 2 bekar oğlu olan bir kadın, oğullarından biriyle evlenmeyi düşünür müsünüz diye ağzınızı aramıştı.

aynen ya. sizin gibi gereksizler buraya gelerek vaktini harcıyor bende bunlara gülüyorum eğlenceli oluyor her yoruma gülüp geçiyorum
Hanımefendiciğim sordum ama cevap vermediniz .Ücretli öğretmenlik yaparken neden işinize son verildi? Gerçekten merak ettim.Yerine atama olmadıktan sonra ücretli arkadaşların işine son verilmez .Aldıkları çok az bir ücret olduğu için de herkes elinden gelen toleransı ve iyi niyeti gösterir beler yaptınız da işinize son verildi acaba?

Hanımefendiciğim sordum ama cevap vermediniz .Ücretli öğretmenlik yaparken neden işinize son verildi? Gerçekten merak ettim.Yerine atama olmadıktan sonra ücretli arkadaşların işine son verilmez .Aldıkları çok az bir ücret olduğu için de herkes elinden gelen toleransı ve iyi niyeti gösterir beler yaptınız da işinize son verildi acaba?
Her şeyi ondan beklemişler bir cevabında öyle yazmış. :D

Da
Şahsın kendisine ulaşamadım çünkü sosyal medyayı şu anda kullanmiyormuş. Kendi kurduğu dernegiyle iletişime geçtim. Onlarda iş verme ile ilgili projeleri olmadığını yazdilar. Hayal kırıklığına uğradım. İş bulamayan atanamayan insanların neden bunalıma girip intihar ettiklerini şimdi anlıyorum. Çalışmak istiyorum evde bunalıma giriyorum zaten ailevi problemlerim var. Nasıl iş bulacağım kimden yardım isteyeceğim derdimi anlatacağım kimse de yok. Yıllarımı masa başında kpss calisarak geçirmek istemiyorum. Böyle devam etmez ki gelecek sene ücretli öğretmenliğe basvursam torpil olmadan calistiracaklarini zannetmiyorum bir çıkmazın içindeyim
Daha derdinizi net anlatamiyorsunuz ne bir selam ne bir sabah. Nezaket kurallarini dahi bilmeyen insanlari zaten dogru duzgun kariyer sahiplerinin isyerlerinin alacagini dusunmuyorum.hicbirseye hicbir konuya boyle dan diye girilmez.yukaridaki uyeye de gereksiz cikismissiniz. Biraz sakin kalip dusunmenizi tavsiye ederim

Sen çok yaşa e mi.Hiç aklıma gelmemişti
25 yıllık öğretmenim son 20 yıldır ilahiyat mezunu olup atanamayan insan veya hangi branştan olursa olsun ücretli olup da kovulan öğretmen görmedim, duymadım...

Normalde ucretlilerden derse girmek dışında hicbirsey beklenmez...

Ne plan ne zümre, ne toplantı, ne nöbet , ne sınıf rehberliği, ne komisyon üyeliği, ne proje , ne envanter, ne ölçek, ne sosyal faaliyet , ne kulüp , ne raporlama....Hiçbirini yapmak zorunda değiller.

Hatta ders mers anlatmayip sınıfın başında dursalar bile yeter idare için...

Kovulan ilk ücretli olmak için ne yapmış olabilir şimdi ben de aşırı merak ettim?

Düşünüyorum neler beklemiş olabileceklerini de bulamıyorum
Kendisinin yapması gereken en basit şeyler için bile konu açıp cevap bekleyen birisinin her şeyi benden beklediler dediği standart öğretmenlik görevleridir muhtemelen 😆

Back