2019 KPSS ÖĞRETMENLİK 90+

Kizlar benimde 2 oglum var biri 4 biri 2 yasinda kolaymi kazanmam cok zor Ama hep yarim yamalak calistim bu sene asilacagim elimden geldigince ve fazlasiyla bekar arkadaslara gelince firsati kacirmayin kacinca ele gecmiyor.keske bekar halim olsaydi onume meyvem gelir sabah erken lalkar kafama gore derse otururdum acikcasi sallardim aman aksam calisirim derdim simdi oylemi yemek sende temizlik bende tam derse oturacagim pat biri odaya giriyor anne mamma simdi cok istiyorum elime gecmiyor...elinizde firsatin ne kadar onemli oldugunu bilin.hii keske demeyle de olmaz basaracagim diyecegiz ayrica bu sene kpss son olabilir gy gk kalkabilir hicbirsey belli degil allah sonumuzu hayir etsin suan calissamda motive olamiyorum tarih calissam olmuyor egitim calissam olmuyor arada kaldim

Ornek bu hafta islam tarihi
Matematikte temel kavramlar vs
Biz toplumca programa alismisiz olmazsa calismiyoruz odev gibi yapalim belirleyelim test cozumusayisi yazalim cizelge yapip duvarimiza asalim evimizde her yere 90 aldim yazalim ins olacak yapamadiginiz sorularin fotolarini cekip atalim buraya yapabilen cozup paylassin olur mu siz de fikirler verin ortada toplanalim

Arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum.
Pes etmeyin inancımızı kaybetmeyin.
4 defa girdim kpss ye çok şükür bu yıl atandım.
Bana artık imkansız gibi gelmeye başlamıştı ama değilmiş :)
Umarım siz de yaşarsınız bu duyguları :)
İnsallah kazaniriz hepimiz allah herkesin gonlune gore versin mutlulugunu bizimle paylastigin icinde tesekkur ederim yolun acik basarilarin daim olsun

Arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum.
Pes etmeyin inancımızı kaybetmeyin.
4 defa girdim kpss ye çok şükür bu yıl atandım.
Bana artık imkansız gibi gelmeye başlamıştı ama değilmiş :)
Umarım siz de yaşarsınız bu duyguları :)
Aa ne güzel çok sevindim adınıza. Nasıl çalıştınız, kaç puan oldunuz, bölüm neydi? Bu tarz şeyleri yazarsanız bizde belki motive oluruz.

Kizlar benimde 2 oglum var biri 4 biri 2 yasinda kolaymi kazanmam cok zor Ama hep yarim yamalak calistim bu sene asilacagim elimden geldigince ve fazlasiyla bekar arkadaslara gelince firsati kacirmayin kacinca ele gecmiyor.keske bekar halim olsaydi onume meyvem gelir sabah erken lalkar kafama gore derse otururdum acikcasi sallardim aman aksam calisirim derdim simdi oylemi yemek sende temizlik bende tam derse oturacagim pat biri odaya giriyor anne mamma simdi cok istiyorum elime gecmiyor...elinizde firsatin ne kadar onemli oldugunu bilin.hii keske demeyle de olmaz basaracagim diyecegiz ayrica bu sene kpss son olabilir gy gk kalkabilir hicbirsey belli degil allah sonumuzu hayir etsin suan calissamda motive olamiyorum tarih calissam olmuyor egitim calissam olmuyor arada kaldim
Kesinlikle bekar olmak çok daha avantajlı. Evli ve çocuklu iken çok çok zor ama imkansız da değil açıkçası. Benim bölüm Tarih öğretmenliği bayaa bi yüksek almam lazım anlayacağın ama bu sene kararliyim. Önce eğitimden başlıyacam ben.

Kesinlikle bekar olmak çok daha avantajlı. Evli ve çocuklu iken çok çok zor ama imkansız da değil açıkçası. Benim bölüm Tarih öğretmenliği bayaa bi yüksek almam lazım anlayacağın ama bu sene kararliyim. Önce eğitimden başlıyacam ben.
Mantikli en azindan kaybedecegin birsey olmaz cunku yeni sinav takvimi 2019 icin kisin aciklanacak o zamana kadar bekleyemeyiz

Aa ne güzel çok sevindim adınıza. Nasıl çalıştınız, kaç puan oldunuz, bölüm neydi? Bu tarz şeyleri yazarsanız bizde belki motive oluruz.
Sınıf öğretmeniyim.
76 puanla Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde atandım.
4 defa kpss girdim demiştim. İlk 2 seferde çok çalıştım. Hatta ilk sene dersaneyede gittim. İkinci sene evde hazırlandım. Olmadı...
Üçüncü sene ilk iki senenin hayal kırıklığıyla ümitsizliğe düşüp doğru düzgün çalışmadım.
Dördüncü yani son sene ilk iki seneden az ama üçüncü seneden çok çalıştım. Nasip bu seneyeymiş.
Nasıl çalıştın dersen öyle belli bir stilim yoktu galiba. Konu çalıştım. Ben yazarak çalışırım genelde. Sonra da test çözdüm :)

Sınıf öğretmeniyim.
76 puanla Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde atandım.
4 defa kpss girdim demiştim. İlk 2 seferde çok çalıştım. Hatta ilk sene dersaneyede gittim. İkinci sene evde hazırlandım. Olmadı...
Üçüncü sene ilk iki senenin hayal kırıklığıyla ümitsizliğe düşüp doğru düzgün çalışmadım.
Dördüncü yani son sene ilk iki seneden az ama üçüncü seneden çok çalıştım. Nasip bu seneyeymiş.
Nasıl çalıştın dersen öyle belli bir stilim yoktu galiba. Konu çalıştım. Ben yazarak çalışırım genelde. Sonra da test çözdüm :)
Çok sevindim sizin adınıza. Rabbim bize de nasip eder inşallah:)

Arkadaşlar bende bu yıl kararlı ve gayretli bi şekilde hazırlanmak istiyorum Daha başlamadım ama kendime motive arıyodum. Buradaki başlığı görünce çok sevindim. Ben birileriyle ortaklaşa daha iyi gaza geliyorum.. aslında gk-gy ve eğitimde ortak konuları yakın zamanlarda çalışırsak birbirimize danışma şansımız olur ne dersiniz?

X