Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi çalışmalar umarım emeğinin karşılığını alırsınBenim kpss b 2020 sınavına çalışıyorum. Matematikten başladım yavaş yavaş.
Benim konuma da beklerim. Kolay gelsin.
Konu aktif mi?Merhaba arkadaşlar benim ile birlikte çalışmaya varmisiniz birbirimize konularda yardımcı olalım birbirimizi motive edelim
Evet çalışmalarımızı yazariz yorum yaparız konulara tartisirizKonu aktif mi?
Bende calisma arkadasi ariyorum
Hocam hiç başlamadiniz mi?Ben de varım. 2 çocukla çok zor olacak ama mecbur yapicam başka yolu yok. Biri 3 diğeri 1 yaşına girecek. Herneyse bu sene bende kendime hedef olarak 90 puan koydum. Oabt de var. Allah nasip ederse basliyacam.
Hayır malesef daha başlamadım ama bugün başlıyorum Allah 'in izniyle :)) Nerden nasıl başlamamı önerirsiniz?H
Hocam hiç başlamadiniz mi?
Hocam bu sene benim icin de zor olacak ama dediginiz gibi basaracagiz.Arkadaslar bende varim!! Ilk defa bu sene hazirlanip girmeyi dusunuyorum ingilizce ogretmenligi mezunuyum ve de iki cocugum var. Zor olacak ama mutlaka basaracagiz. Ben ingilizce oabt icin kadikoy de bi dershaneye gitmeyi dusunuyorum ama o kadar uzak kaldim ki bilemiyorum hangi dershaneye gitmeliyim? Tavsiye edebileceginiz bi dershaneye var mi?
Allah bağışlasın :) bendr aksamlari calisabiliyorum ancakPegem in konu anlatımlı setinden aldin gy gk ve eğitim. 2 tane çok aşırı ilgi isteyen bebişim var akşamları çalışmayı düşünüyorum başka türlü zaman olmuyor
Merhaba arkadaşlar benim ile birlikte çalışmaya varmisiniz birbirimize konularda yardımcı olalım birbirimizi motive edelim
İnsallah ama belirsizlik var siteler de okudugum kadari ile suan kpss pgretmenlikte gy gk kalkacak deniliyorBen de varım. 2 çocukla çok zor olacak ama mecbur yapicam başka yolu yok. Biri 3 diğeri 1 yaşına girecek. Herneyse bu sene bende kendime hedef olarak 90 puan koydum. Oabt de var. Allah nasip ederse basliyacam.