2019 KPSS ÖĞRETMENLİK 90+

Merhaba arkadaşlar benim ile birlikte çalışmaya varmisiniz birbirimize konularda yardımcı olalım birbirimizi motive edelim

Benim kpss b 2020 sınavına çalışıyorum. Matematikten başladım yavaş yavaş.
Benim konuma da beklerim. Kolay gelsin. :KK66:

Ben de varım. 2 çocukla çok zor olacak ama mecbur yapicam başka yolu yok. Biri 3 diğeri 1 yaşına girecek. Herneyse bu sene bende kendime hedef olarak 90 puan koydum. Oabt de var. Allah nasip ederse basliyacam.

Arkadaslar bende varim!! Ilk defa bu sene hazirlanip girmeyi dusunuyorum ingilizce ogretmenligi mezunuyum ve de iki cocugum var. Zor olacak ama mutlaka basaracagiz. Ben ingilizce oabt icin kadikoy de bi dershaneye gitmeyi dusunuyorum ama o kadar uzak kaldim ki bilemiyorum hangi dershaneye gitmeliyim? Tavsiye edebileceginiz bi dershaneye var mi?

Hocam ben genel yetenekten basladim ama baska sorunlar oldu tam oturamadim ders calismaya
İlk gy bitirip, gk gececegim
Gk kısmı hic yok bende.
Egitim ve alana da yavastan baslayacagim.
Buraya her gun yazalim isterseniz. Motive oluruz

Arkadaslar bende varim!! Ilk defa bu sene hazirlanip girmeyi dusunuyorum ingilizce ogretmenligi mezunuyum ve de iki cocugum var. Zor olacak ama mutlaka basaracagiz. Ben ingilizce oabt icin kadikoy de bi dershaneye gitmeyi dusunuyorum ama o kadar uzak kaldim ki bilemiyorum hangi dershaneye gitmeliyim? Tavsiye edebileceginiz bi dershaneye var mi?
Hocam bu sene benim icin de zor olacak ama dediginiz gibi basaracagiz.
Ben yargı dershanesine gidicem. Siz de cevrenizdeki iyi bir dershaneyi tercih edin. Nerede oturuyorsunuz? YouTube videolari da isinizi gorebilir deneyebilirsiniz
Yarindan itibaren burada aktif olalim ve herseyi paylaşalim. Motive olmak icin destek oluruz birbirimize.

Arkadaşlar son gunlerde gunlerde hicbirsey yapmadim ve simdi nette vakit kaybetmek yerine matematik sorusu çözeceğim.
Sizler neler yapiyorsunuz?

Ben de yarın eğitim-sen başlamayı düşünüyorum. Ben dersaneye gidemem açıkçası ancak 3 aylık hızlandırılmış kursa giderim pekiştirmek amaçlı. Kitaptan çalışıp youtube den konu anlatımını dinlerim öyle düşünüyorum . Hergün çalıştığım konuları yazarım buraya fırsat buldukça.

Pegem in konu anlatımlı setinden aldin gy gk ve eğitim. 2 tane çok aşırı ilgi isteyen bebişim var akşamları çalışmayı düşünüyorum başka türlü zaman olmuyor

Ben de varım. 2 çocukla çok zor olacak ama mecbur yapicam başka yolu yok. Biri 3 diğeri 1 yaşına girecek. Herneyse bu sene bende kendime hedef olarak 90 puan koydum. Oabt de var. Allah nasip ederse basliyacam.
İnsallah ama belirsizlik var siteler de okudugum kadari ile suan kpss pgretmenlikte gy gk kalkacak deniliyor

X