O sancılar 20. Haftadan sonra cogaliyor ben ki dogumunun son 1 saatine kadar agriyi anlamamis insanim agri esigim cok yulsektir ama kizima hamileyken donemiyordum agridan bildigin.... canim yatakta eşim ceviriyordu resmen sağdan solaBen de çok korktum ama tecrübesizlik. Bir haftayla öğreniyormuş insan. Ben 9 ay adet ağrısından kurtuldum diye sevinirken 1-2 dakikalık sancılar girip duruyordu başta rahim genişliyor bebek tutunuyor diye okudum heryerde. Baktım kan lekede yok rahatladım sonra geçmesini bekledim sakince. Şimdi çok azaldı belki günde bir kez giriyor sancı ama bu sefer bulantı başladı ki bu diğerinden daha kötüymüş onu anladım.
merhaba, adetin kaç gün gecikti pekiMerhaba arkadaşlar bugün test yaptırdım 58.13 çıktı. Değer düşük olunca tedirgin oldum. Sizce nasıl değerim
Kanamam nasıldı canım benimde kanamam oldu ama serçe parmagim kadar koyu bi kan geldi bende korktum acile gittim ultrasondan bakti kese duruyor dedi progesteron verdi 5 haftaliktim kanamam oldugunda
aynen işte duymadan emin olamıyorum yin de eşim ve arkadaşım ablam hariç kimseye söylemedim bile bugün itibariyle 6+5 iz cuma günü yada pazartesi gidicem. dr un müsaitligine göre allahım nolur bi sıkıntı olmasın
benim ilk değerim 42.9 du canım seninde çok yenidir muhtemelen, sat kaçMerhaba arkadaşlar bugün test yaptırdım 58.13 çıktı. Değer düşük olunca tedirgin oldum. Sizce nasıl değerim
benim ilk değerim 42.9 du canım seninde çok yenidir muhtemelen, sat kaç
öyle mi allah saglıkla kucagına koysun canımyaaa bir gün bizden büyüksünüzz
yaa ben 8 yıldır bekliyorum duymayan kalmadı
Adetime 3 - 4gün var.merhaba, adetin kaç gün gecikti peki
evet bende adetime 4 gün kala kan vermiştim 42.9du endişelenme günden güne artacak 2 gün sonra tekrar ver istersen ben 6martta verdim 42ydi 9 martta 315e çıkmıştıAdetime 3 - 4gün var.
o zaman iyi değerin, endişelenmeAdetime 3 - 4gün var.
hoşgeldin hayırlı olsun. ne kadarlık oldunuz bugünKızlar herkese merhaba,daha yeni anneliğin tadını çıkarmaya başlamışken tekrar hamile olduğumu öğrendim.14bucuk aylık bi kızım var.ogrendimgimde baya şok geçirdim ama artık hamile olduğum gerçeğine alıştım.keseyi gördük bu hafta sonuna doğru kalp atışı için doktora gideceğiz.rabbim hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins.
Ben çok saçlı doğmuşum ama annem hiç bılantısı olmadığını söylüyor :)Rabbim yardımcın olsun inşallahEvet ya 12 -14 hafta arası diyolar ama bazıları da saçları oldukça daha çok bulantı olduğunu söylüyor
Canım, inan ben de senşn gibiyim. Ben de hala inanmıyorum. Kendini belli edemiyor daha çok küçük. Kasılmalar olsa da olmasa herşey normal olabilir. Yani belli bir şeyi yok maalesef bunun şöyle olmalı böyle olmalı diye.kızlar kasılmalar devamlı mı olması gerekiyor sat 5 şubattı programa göre 5+5 hamileyim cuma günü beta bhcg 491 çıktı ilk hamileliğim korkuyorum sanki kasılmam olmadığında bebek yokmuş gibi hissediyorum biliyorum biraz saçma ama ne bilim daha inanamıyorum sanki çok karmaşık duygular içindeyim ama mutluluğu hiçbir şey ifade edemez
canm esenkentte liv var. ben ona gidicem. kendi hekimim var orda. eşimde o hastanede çalıştığı için oraya gideyim diyorum ama açıkçası bende tam karar vermiş değilimMerhaba ben de b.duzunde oturuyorum
Hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Medilife ve medicana arasinda kaldik
Ikisine de muayene oldum ama karar veremedim ☺
Sor cnm, bize de haber ver. Ben de yüzüstü yatmaya bayılıyorum ama yatmıyorum. Yan yatıyorum nolur nolmaz diye ama yani bir zararı olsaydı zaten doktorlar söylerlerdi aman dikkat edin kesinlikle yatmayın derlerdi..yan da yatıyorum ama uykuya dalmam için mutlaka yüzüstü yatmam lazım yoksa uyuyamıyorumperşembe doktora sorayım en iyisi..
Nasılsın peki canım? Yatıyor musun? İstirahatte misin? Ay biz de 5 yıldır istiyorduk bizim de yayılıyor yavaş yavaş maalesef. 3 aya kadar kimseye söylemek istemiyorduk ama tedavi ile olduğu için biraz biliniyor herkes soruyor. Artık tedirgin olsak da söylemek zorunda kalıyoruz.yaaa bir gün bizden büyüksünüzz
yaa ben 8 yıldır bekliyorum duymayan kalmadı
Ayy maşallah canım bend3 perşembe gidicem inşallah 6. Haftaya bizde girdik benim kanamam o akşam geldi birdaha hic gelmedi pembe leke bile gelmedi çok şükür inşallah bizde duyarız perşembe günü:)Evet ilk gelen kan kırmzıydı sonra kahve rengi ve siyah geldi. Yanlış bir hareketten olmuş dedi rahiminin içinde hala pıhtılar var onlar akıcak dedi. Tamamen ıstrahat dedi profestan kullanıyorum şükür geçen Cuma kalp atışını duydum 6+1 dim
tamam canım söylerim :)Sor cnm, bize de haber ver. Ben de yüzüstü yatmaya bayılıyorum ama yatmıyorum. Yan yatıyorum nolur nolmaz diye ama yani bir zararı olsaydı zaten doktorlar söylerlerdi aman dikkat edin kesinlikle yatmayın derlerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?