2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O sancılar 20. Haftadan sonra cogaliyor ben ki dogumunun son 1 saatine kadar agriyi anlamamis insanim agri esigim cok yulsektir ama kizima hamileyken donemiyordum agridan bildigin.... canim yatakta eşim ceviriyordu resmen sağdan sola

Kanamam nasıldı canım benimde kanamam oldu ama serçe parmagim kadar koyu bi kan geldi bende korktum acile gittim ultrasondan bakti kese duruyor dedi progesteron verdi 5 haftaliktim kanamam oldugunda

Evet ilk gelen kan kırmzıydı sonra kahve rengi ve siyah geldi. Yanlış bir hareketten olmuş dedi rahiminin içinde hala pıhtılar var onlar akıcak dedi. Tamamen ıstrahat dedi profestan kullanıyorum şükür geçen Cuma kalp atışını duydum 6+1 dim

yaaa bir gün bizden büyüksünüzz
yaa ben 8 yıldır bekliyorum duymayan kalmadı

Merhaba arkadaşlar adetime 1 gün kala evde test yaptım ve çift çizgi gördüm hemen kan testi yaptık ve 626 çıktı dört gün sonra doktora gttik keseyi görmek için kese daha görünmez ama yinede bakalım dedi görmedi yine kan testi isteyeceğim senden dedi ve değerim 3500 lerde çıktı bir hafta sonraya randevu verdi bu değerde kese gözükmezmi ilk çocuğumda 1900 lerde keseyi görmüştük çok merak ediyorum

öyle mi allah saglıkla kucagına koysun canım
ben elbet söylerim hele bi kontrole gidip geleyim öyle söylerim diyorum cümlemizi de inşallah, canım bende 2 yıl bekledim çok şükür ki geldi hemde hiç beklemedigim zamanda tam umudumu kesmişken mucizem o benim, o kadar ugraştık çabaladık, bıraktıgım düşünmedigim an geldi melegim allahım ayırmasın bizleri onlardan

Kızlar herkese merhaba,daha yeni anneliğin tadını çıkarmaya başlamışken tekrar hamile olduğumu öğrendim.14bucuk aylık bi kızım var.ogrendimgimde baya şok geçirdim ama artık hamile olduğum gerçeğine alıştım.keseyi gördük bu hafta sonuna doğru kalp atışı için doktora gideceğiz.rabbim hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins.

hoşgeldin hayırlı olsun. ne kadarlık oldunuz bugün

Canım, inan ben de senşn gibiyim. Ben de hala inanmıyorum. Kendini belli edemiyor daha çok küçük. Kasılmalar olsa da olmasa herşey normal olabilir. Yani belli bir şeyi yok maalesef bunun şöyle olmalı böyle olmalı diye.
Ama ben de öyleyim. Kasılma yoksa noldu bişey mi oldu acaba iyi mç büyümşyo mu diyorum. Kasılma olsa yine ayyy noldu acaba düşüyo mu diye korkuyorum...
ne panik insan oldum.

Merhaba ben de b.duzunde oturuyorum
Hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Medilife ve medicana arasinda kaldik
Ikisine de muayene oldum ama karar veremedim ☺
canm esenkentte liv var. ben ona gidicem. kendi hekimim var orda. eşimde o hastanede çalıştığı için oraya gideyim diyorum ama açıkçası bende tam karar vermiş değilim

yan da yatıyorum ama uykuya dalmam için mutlaka yüzüstü yatmam lazım yoksa uyuyamıyorum perşembe doktora sorayım en iyisi..
Sor cnm, bize de haber ver. Ben de yüzüstü yatmaya bayılıyorum ama yatmıyorum. Yan yatıyorum nolur nolmaz diye ama yani bir zararı olsaydı zaten doktorlar söylerlerdi aman dikkat edin kesinlikle yatmayın derlerdi..

Nasılsın peki canım? Yatıyor musun? İstirahatte misin? Ay biz de 5 yıldır istiyorduk bizim de yayılıyor yavaş yavaş maalesef. 3 aya kadar kimseye söylemek istemiyorduk ama tedavi ile olduğu için biraz biliniyor herkes soruyor. Artık tedirgin olsak da söylemek zorunda kalıyoruz.

Ayy maşallah canım bend3 perşembe gidicem inşallah 6. Haftaya bizde girdik benim kanamam o akşam geldi birdaha hic gelmedi pembe leke bile gelmedi çok şükür inşallah bizde duyarız perşembe günü:)

Sor cnm, bize de haber ver. Ben de yüzüstü yatmaya bayılıyorum ama yatmıyorum. Yan yatıyorum nolur nolmaz diye ama yani bir zararı olsaydı zaten doktorlar söylerlerdi aman dikkat edin kesinlikle yatmayın derlerdi..
tamam canım söylerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…