• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar yüzüstü yatıyor musunuz sizde geceleri ? annem bana yatma dedi ama daha çok küçük olduğu için sorun olmaz diye düşünüyordum
Bende yatıyorum arada unutup ama uyanınca hemen soluma yatıyorum..
Hatta sanki 7 8 aylık hamile gibi sola yatıp 2 bacak arama yastık bile koyuyorum 😃😃

Ben de yasiyorum adet sancisi gibi sanci.Kotu dusunmemeye calisiyorum ama ben de korktum biraz..Kan yok..Sadece adet oncesi baslayan beyaz vajinal akintim sariya dondu o devam ediyor..Onu gorunce de seviniyorum.Hamileligim devam ediyor diye.:))
Ben de çok korktum ama tecrübesizlik. Bir haftayla öğreniyormuş insan. Ben 9 ay adet ağrısından kurtuldum diye sevinirken 1-2 dakikalık sancılar girip duruyordu başta rahim genişliyor bebek tutunuyor diye okudum heryerde. Baktım kan lekede yok rahatladım sonra geçmesini bekledim sakince. Şimdi çok azaldı belki günde bir kez giriyor sancı ama bu sefer bulantı başladı ki bu diğerinden daha kötüymüş onu anladım.

Kızlar yüzüstü yatmanin hiçbir zararı yok.Ben 7.ayima kadar yüzüstü yatmistım,sonra zaten göbekten yatamiyorsunuz.Doktor da bi zararı yok demişti .Sola yatmak en iyisi çünkü bebeğe kan akışı rahat sağlanıyor.

Aynen canım. Ben de biraz sıkışıktım zaten, göründü şükür :)

Hoşgeldin canım :) ben de öyle.sat 25 ocak ama 14 şubatta yumurtlama oldu. Doktor ,4 haftalık dedi bana. 16 sında kalp atışını duyacağım inşallah.
Canım kalp atışını duydun mu bebeğinin benimde son adet tarihim 25 ocak benim tahmini yumurtlamam 8 ya da 10 şubat:)

günaydın bayanlar gögüs hassasiyetiniz ne durumda , benimkiler çok şiş ve ağrıyor çok hassas ve etrafı tamamen kabarcık olmuş sizde nsıl

limon kesiği kadardı benimkiler şimdi avucum kadar 😂😂😂çok hassas ve etradında kabarcıklar var bu iyi birşey galiba

Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.Burda bebeklerini bekleyen herkese saglikli dogumlar,saglikli bebekler nasip olsun..Ben de her gecen gun heyecanlaniyorum ve mutlu oluyorum..Buyuyor diye masallahh.:))

Hepimiz sağlıklıca alalım yavrularımızı kucaklarımıza sağlıklıca büyütelim inşallah 🙏
Ben de çok heycanlanıyorum şimdiden konuşuyorum😍

Ben de çok korktum ama tecrübesizlik. Bir haftayla öğreniyormuş insan. Ben 9 ay adet ağrısından kurtuldum diye sevinirken 1-2 dakikalık sancılar girip duruyordu başta rahim genişliyor bebek tutunuyor diye okudum heryerde. Baktım kan lekede yok rahatladım sonra geçmesini bekledim sakince. Şimdi çok azaldı belki günde bir kez giriyor sancı ama bu sefer bulantı başladı ki bu diğerinden daha kötüymüş onu anladım.
Bulanti sanirim ilerleyen haftalarda oluyor.Benim dun oldu biraz.5+4 um..Daha zamani var heralde.Bulantilar icin erken..

limon kesiği kadardı benimkiler şimdi avucum kadar 😂😂😂çok hassas ve etradında kabarcıklar var bu iyi birşey galiba
benimkelrde büyüdü şişti daha dogrusu kahverengi yerlerii hep kabarcık :) bencede iyi bişey süt bezleri mi çalışıyor ne :) daha ögrenecek çok şeyimiz var

Günaydın kızlar,doktor bu testleri sağlık ocağında yapatirabilirsin demisti.az önce sağlık ocağına gittim ama bu testlerin tamamını biz yapamıyoruz sadece 1kac tanesi yapilir dedi.
Yaptıranlar nerede yaptırdı acaba tahlilleri,özelde yapılıyordur degilmi
Devlet Hastanelerinin kadın doğum. Bölümleri yapıyor 😉

Back