Ben yuzustu yatiorum canim. Bebek daha 10 mm birsey etkilencegini sanmam . Karnin sistikten sonra yatamazsin sadeceyan da yatıyorum ama uykuya dalmam için mutlaka yüzüstü yatmam lazım yoksa uyuyamıyorumperşembe doktora sorayım en iyisi..
Bende yatıyorum arada unutup ama uyanınca hemen soluma yatıyorum..kızlar yüzüstü yatıyor musunuz sizde geceleri ? annem bana yatma dedi ama daha çok küçük olduğu için sorun olmaz diye düşünüyordum
Ben de çok korktum ama tecrübesizlik. Bir haftayla öğreniyormuş insan. Ben 9 ay adet ağrısından kurtuldum diye sevinirken 1-2 dakikalık sancılar girip duruyordu başta rahim genişliyor bebek tutunuyor diye okudum heryerde. Baktım kan lekede yok rahatladım sonra geçmesini bekledim sakince. Şimdi çok azaldı belki günde bir kez giriyor sancı ama bu sefer bulantı başladı ki bu diğerinden daha kötüymüş onu anladım.Ben de yasiyorum adet sancisi gibi sanci.Kotu dusunmemeye calisiyorum ama ben de korktum biraz..Kan yok..Sadece adet oncesi baslayan beyaz vajinal akintim sariya dondu o devam ediyor..Onu gorunce de seviniyorum.Hamileligim devam ediyor diye.:))
inşallah o günleride görürüz Allahın izniyleevet şimdiden kendimi alıştırsam iyi olur aslında ilerde nasip olurda karnım büyürse yüzüstü gibi bir seçeneğim olmayacak
allah iyiliğini versin güldürdün beniBende yatıyorum arada unutup ama uyanınca hemen soluma yatıyorum..
Hatta sanki 7 8 aylık hamile gibi sola yatıp 2 bacak arama yastık bile koyuyorum
amiiininşallah o günleride görürüz Allahın izniyle
Canım kalp atışını duydun mu bebeğinin benimde son adet tarihim 25 ocak benim tahmini yumurtlamam 8 ya da 10 şubat:)Aynen canım. Ben de biraz sıkışıktım zaten, göründü şükür :)
Hoşgeldin canım :) ben de öyle.sat 25 ocak ama 14 şubatta yumurtlama oldu. Doktor ,4 haftalık dedi bana. 16 sında kalp atışını duyacağım inşallah.
günaydın bayanlar gögüs hassasiyetiniz ne durumda , benimkiler çok şiş ve ağrıyor çok hassas ve etrafı tamamen kabarcık olmuş sizde nsıl
Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.Burda bebeklerini bekleyen herkese saglikli dogumlar,saglikli bebekler nasip olsun..Ben de her gecen gun heyecanlaniyorum ve mutlu oluyorum..Buyuyor diye masallahh.:))
ya maşallah bende bi kalp atışını duysaydım allahın izniyle cuma günü gidecegim inşallah randevuya :)
Bulanti sanirim ilerleyen haftalarda oluyor.Benim dun oldu biraz.5+4 um..Daha zamani var heralde.Bulantilar icin erken..Ben de çok korktum ama tecrübesizlik. Bir haftayla öğreniyormuş insan. Ben 9 ay adet ağrısından kurtuldum diye sevinirken 1-2 dakikalık sancılar girip duruyordu başta rahim genişliyor bebek tutunuyor diye okudum heryerde. Baktım kan lekede yok rahatladım sonra geçmesini bekledim sakince. Şimdi çok azaldı belki günde bir kez giriyor sancı ama bu sefer bulantı başladı ki bu diğerinden daha kötüymüş onu anladım.
Ben bebek dusunuyorum deyince. Bana 3 sayfa test yapildi..Ben de sasirmistim.Bu yazanlar hatta fazlasi yapildi..Alllah allah bana bu kadar detaylı yapılmamıştı sanki
tsh,lh,fsh,amh,prolaktina falan bakılmisti.
Teşekkürler ❤
Kanamam nasıldı canım benimde kanamam oldu ama serçe parmagim kadar koyu bi kan geldi bende korktum acile gittim ultrasondan bakti kese duruyor dedi progesteron verdi 5 haftaliktim kanamam oldugundaKanamam oldu öyle gittim doktora muayene etti çok riskli dedi sadece yat dedi.
benimkelrde büyüdü şişti daha dogrusu kahverengi yerlerii hep kabarcık :) bencede iyi bişey süt bezleri mi çalışıyor ne :) daha ögrenecek çok şeyimiz varlimon kesiği kadardı benimkiler şimdi avucum kadarçok hassas ve etradında kabarcıklar var bu iyi birşey galiba
aynen işte duymadan emin olamıyorum yin de eşim ve arkadaşım ablam hariç kimseye söylemedim bile bugün itibariyle 6+5 iz cuma günü yada pazartesi gidicem. dr un müsaitligine göre allahım nolur bi sıkıntı olmasınYaaa çok heycanlııDuyduktan sonra rahatlıyor insan
Aminn.. Çok teşekkür ederim.. Hepimiz için güzel dilekerimiz.. Allah isteyen herkese versinGozunaydin canim saglikla alirsin kucagina insallah:)
İzmirdeyim bende canımBeylikdizu cnm sen
Devlet Hastanelerinin kadın doğum. Bölümleri yapıyorGünaydın kızlar,doktor bu testleri sağlık ocağında yapatirabilirsin demisti.az önce sağlık ocağına gittim ama bu testlerin tamamını biz yapamıyoruz sadece 1kac tanesi yapilir dedi.
Yaptıranlar nerede yaptırdı acaba tahlilleri,özelde yapılıyordur degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?