- 17 Mart 2019
- 22
- 35
- 3
- 34
öyle canım ya duygular iyice karışıyor bugün doktora gidecektim sıra alamadım yarın gidicem inşallah 15.30 da inşallah kesemi görürüm çünkü eğer bir sorun olmazsa bhcg 2000e yakın olması gerekiyorCanım, inan ben de senşn gibiyim. Ben de hala inanmıyorum. Kendini belli edemiyor daha çok küçük. Kasılmalar olsa da olmasa herşey normal olabilir. Yani belli bir şeyi yok maalesef bunun şöyle olmalı böyle olmalı diye.
Ama ben de öyleyim. Kasılma yoksa noldu bişey mi oldu acaba iyi mç büyümşyo mu diyorum. Kasılma olsa yine ayyy noldu acaba düşüyo mu diye korkuyorum...
ne panik insan oldum.
Bizimde mucizemiz de 5 yıl bekletti bizi,tamda buay tüp bebek tedavisine başlayacaktik artik.Nasılsın peki canım? Yatıyor musun? İstirahatte misin? Ay biz de 5 yıldır istiyorduk bizim de yayılıyor yavaş yavaş maalesef. 3 aya kadar kimseye söylemek istemiyorduk ama tedavi ile olduğu için biraz biliniyor herkes soruyor. Artık tedirgin olsak da söylemek zorunda kalıyoruz.
Ay benim annem yaymıyor. Daha 1 bişiye bile söylemiş değil. Bi annem kadar olamadık.Bizimde mucizemiz de 5 yıl bekletti bizi,tamda buay tüp bebek tedavisine başlayacaktik artik.
Ben ilk hafta kimseye söylemedim,bir sonraki hafta eşimin doğum günü olduğu için ona supriz hazırladım
sonra sadece annelere söyledik ama tabi onlar sevincten herkese yaydı,keşke 3 ay kimseye söylemeseydik diyorum bazen bende
Belli bir süreden sonra zaten yatamayacaksın malum göbek şiştikçeyan da yatıyorum ama uykuya dalmam için mutlaka yüzüstü yatmam lazım yoksa uyuyamıyorumperşembe doktora sorayım en iyisi..
evet bende öyle düşünüyorumBelli bir süreden sonra zaten yatamayacaksın malum göbek şiştikçebir an evvel alışmalısın
hayırlı olsun , bende 3 aydan önce söylemek istemiyorum da tutabilirsek kendiimizii , :) şimdilk bi kaç kişiye tutamadım söyledim :) hadi hayırlısıBizimde mucizemiz de 5 yıl bekletti bizi,tamda buay tüp bebek tedavisine başlayacaktik artik.
Ben ilk hafta kimseye söylemedim,bir sonraki hafta eşimin doğum günü olduğu için ona supriz hazırladım
sonra sadece annelere söyledik ama tabi onlar sevincten herkese yaydı,keşke 3 ay kimseye söylemeseydik diyorum bazen bende
Tam 7 haftalık olduk bugün.7+0.sizede hayırlı olsunhoşgeldin hayırlı olsun. ne kadarlık oldunuz bugün
Hayırlısı olsun.planli bir hamilelikmiydi.benimde 14bucuk aylık bir kızım var.hala nasıl hamile kaldığını anlayabilmiş degilim.hakkimizda hayırlısı olsun.merhaba,
bende kasım annesi olacağım. 18 aylık bir oğlum daha var bu yüzde hem çok mutlu hem çok tedirginim. henüz doktora gitmedim kalp atışı, kese hepsini aynı anda görürüm diye düşündüm
Evet canım planlıydı. Çalışıyorum ve bakıcı konusunda biraz hassasım. Annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıyor şuan oğluma. birtane daha çocuk yapıp, 2 yıl ücretsiz izin hakkımı kullanarak ikisini bir büyütmek istedim aslında.Hayırlısı olsun.planli bir hamilelikmiydi.benimde 14bucuk aylık bir kızım var.hala nasıl hamile kaldığını anlayabilmiş degilim.hakkimizda hayırlısı olsun.
maşallah bizde bugün tam 5+0 :) teşekkür ederimTam 7 haftalık olduk bugün.7+0.sizede hayırlı olsun
Aaa liv cok guzel bir hastane.Kizimin kontrollerini orada yaptiriyoruz ama oraya ulasabilmemiz 15-20 dk.dan fazla aldigi icin daha yakin bir yer olsun diye dusunuyordukcanm esenkentte liv var. ben ona gidicem. kendi hekimim var orda. eşimde o hastanede çalıştığı için oraya gideyim diyorum ama açıkçası bende tam karar vermiş değilim
Aynıyız sizinle benimde bugün 7+0 ❤ uygulamaya göre 13 mm olmuş bile,ama o kadar oldgunu sanmıyorum çünkü daha perşembe günü 5.5 mmdiTam 7 haftalık olduk bugün.7+0.sizede hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım sıcak-soğuk kompres yapsan iyi gelirmi acaba,ağrı kesici rahatlatiyorsa 1 tane parol alsan zararlı değil diye biliyorumKizlar cok kotuyum bende boyun fitigi var ve suan cok kotu tutulmam ve omurga agrim var normalde serumla geciyordu ama suan elimden hicbirsey gelmior ilac vermiyorlar agrilar icinde kivraniyorum resmen napcagimi sasirdim
ay canim ya yok mudur baska caresi acaba sicak kompres falan denesen ?Kizlar cok kotuyum bende boyun fitigi var ve suan cok kotu tutulmam ve omurga agrim var normalde serumla geciyordu ama suan elimden hicbirsey gelmior ilac vermiyorlar agrilar icinde kivraniyorum resmen napcagimi sasirdim
Doktora gittim hicbirsey vermedi kuzum ya agri kesici bile.suan tam gelisim donemi ne versem etkiler dediGeçmiş olsun canım sıcak-soğuk kompres yapsan iyi gelirmi acaba,ağrı kesici rahatlatiyorsa 1 tane parol alsan zararlı değil diye biliyorum
Denedim kuzum ya elimde sicak su torbasiyla geziyorum ama hic fayda etmiyoray canim ya yok mudur baska caresi acaba sicak kompres falan denesen ?
hosgeldin canim seninle ayniyizHanimlar ben de kasim annesiyim insallah. Kasiklarimda batmalar var normal midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?