2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
öyle canım ya duygular iyice karışıyor bugün doktora gidecektim sıra alamadım yarın gidicem inşallah 15.30 da inşallah kesemi görürüm çünkü eğer bir sorun olmazsa bhcg 2000e yakın olması gerekiyor

Bizimde mucizemiz de 5 yıl bekletti bizi,tamda buay tüp bebek tedavisine başlayacaktik artik.
Ben ilk hafta kimseye söylemedim,bir sonraki hafta eşimin doğum günü olduğu için ona supriz hazırladım
sonra sadece annelere söyledik ama tabi onlar sevincten herkese yaydı,keşke 3 ay kimseye söylemeseydik diyorum bazen bende

Ay benim annem yaymıyor. Daha 1 bişiye bile söylemiş değil. Bi annem kadar olamadık.

hayırlı olsun , bende 3 aydan önce söylemek istemiyorum da tutabilirsek kendiimizii , :) şimdilk bi kaç kişiye tutamadım söyledim :) hadi hayırlısı

merhaba,
bende kasım annesi olacağım. 18 aylık bir oğlum daha var bu yüzde hem çok mutlu hem çok tedirginim. henüz doktora gitmedim kalp atışı, kese hepsini aynı anda görürüm diye düşündüm

merhaba,
bende kasım annesi olacağım. 18 aylık bir oğlum daha var bu yüzde hem çok mutlu hem çok tedirginim. henüz doktora gitmedim kalp atışı, kese hepsini aynı anda görürüm diye düşündüm
Hayırlısı olsun.planli bir hamilelikmiydi.benimde 14bucuk aylık bir kızım var.hala nasıl hamile kaldığını anlayabilmiş degilim.hakkimizda hayırlısı olsun.

Hayırlısı olsun.planli bir hamilelikmiydi.benimde 14bucuk aylık bir kızım var.hala nasıl hamile kaldığını anlayabilmiş degilim.hakkimizda hayırlısı olsun.
Evet canım planlıydı. Çalışıyorum ve bakıcı konusunda biraz hassasım. Annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıyor şuan oğluma. birtane daha çocuk yapıp, 2 yıl ücretsiz izin hakkımı kullanarak ikisini bir büyütmek istedim aslında.

canm esenkentte liv var. ben ona gidicem. kendi hekimim var orda. eşimde o hastanede çalıştığı için oraya gideyim diyorum ama açıkçası bende tam karar vermiş değilim
Aaa liv cok guzel bir hastane.Kizimin kontrollerini orada yaptiriyoruz ama oraya ulasabilmemiz 15-20 dk.dan fazla aldigi icin daha yakin bir yer olsun diye dusunuyorduk
Bu hafta karar vermeye niyetluyim ama tabi kismet hamileyken iki kati kararsiz oldum

Kizlar cok kotuyum bende boyun fitigi var ve suan cok kotu tutulmam ve omurga agrim var normalde serumla geciyordu ama suan elimden hicbirsey gelmior ilac vermiyorlar agrilar icinde kivraniyorum resmen napcagimi sasirdim

Kizlar cok kotuyum bende boyun fitigi var ve suan cok kotu tutulmam ve omurga agrim var normalde serumla geciyordu ama suan elimden hicbirsey gelmior ilac vermiyorlar agrilar icinde kivraniyorum resmen napcagimi sasirdim
Geçmiş olsun canım sıcak-soğuk kompres yapsan iyi gelirmi acaba,ağrı kesici rahatlatiyorsa 1 tane parol alsan zararlı değil diye biliyorum

ay canim ya yok mudur baska caresi acaba sicak kompres falan denesen ?

Geçmiş olsun canım sıcak-soğuk kompres yapsan iyi gelirmi acaba,ağrı kesici rahatlatiyorsa 1 tane parol alsan zararlı değil diye biliyorum
Doktora gittim hicbirsey vermedi kuzum ya agri kesici bile.suan tam gelisim donemi ne versem etkiler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…