2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar cok kotuyum bende boyun fitigi var ve suan cok kotu tutulmam ve omurga agrim var normalde serumla geciyordu ama suan elimden hicbirsey gelmior ilac vermiyorlar agrilar icinde kivraniyorum resmen napcagimi sasirdim
canım ben uzman fizyoterapistim. omurga uzerıne çalışıyorum. istanbuldaysan yardımcı olabilirim :))

şimdi bi duşundum de ben ilk doğumumu beylkdüzünde oturup gazıosmanpasa da yapmıştım :) :) :)

Kizlar cok kotuyum bende boyun fitigi var ve suan cok kotu tutulmam ve omurga agrim var normalde serumla geciyordu ama suan elimden hicbirsey gelmior ilac vermiyorlar agrilar icinde kivraniyorum resmen napcagimi sasirdim
Takip ettiğim bir kadın doğum doktoru hamilelere uygun ilaçlar var. Eğer bunları kullanmayı reddederseniz kendinize boşuna işkence çektirmiş olursunuz demiş. Bende hamileleğimi öğrenmeden önce adet ağrısı sanıp üç kez majezik kullandım. Bilmiyorum iyi araştır o ağrıyı çekmek zorunda değilsin ılık bir duş al. Benimde midem çok bulanıyor ilaç alacağım günlük hayatım tamamen aksıyor çünkü

Tabi kizimi bugun okula goturemedim yerimden kalkamiyorum ki kaf
cok uzuldum ya iste hamile oluncada insanin eli kolu baglaniyor Rabbim sifa versin bol bol ya şafi zikret kuzum
Ah keske sadece hamilelik olsa bir de iki cocuk var onlarda hareketli mecbur onlarla da ilgileniosun dedigin gibi zikir deneyeyim

Anladım canım. 25 martta kalp atışını da duyarsın inşallah. Sağlıklı haberlerle gel inşallah
Al benden de o kadar. Nereye gitsem çıkmadan giderim. Gittiğim yerde giderim. Bi de gittiğim yerden çıkmadan giderim. Tuvalete gitmekten nefret ediyorum resmen
Ay ne bileyim ya kendi kendimi korkuttum
Allah 'in izniyle sağlıklı haberler alırsın inşallah canım. Korkma. Bende de oldu aynıları
Hoşgeldin:) Allah bağışlasın. Perşembe görürsünüz keseyi canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah:)
Ben de yasiyorum adet sancisi gibi sanci.Kotu dusunmemeye calisiyorum ama ben de korktum biraz..Kan yok..Sadece adet oncesi baslayan beyaz vajinal akintim sariya dondu o devam ediyor..Onu gorunce de seviniyorum.Hamileligim devam ediyor diye.:))
Adet ağrısı olurmuş canım. Çok normal . Benim de sarı akıntım oluyor. Seviniyim mı ben de
günaydın bayanlar gögüs hassasiyetiniz ne durumda , benimkiler çok şiş ve ağrıyor çok hassas ve etrafı tamamen kabarcık olmuş sizde nsıl
Selam . Eskiye göre şiş ve biraz hassas. Onun dışında bi değişim yok :))
Devlette yaparlar canım. Orda yaptır .
Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.Burda bebeklerini bekleyen herkese saglikli dogumlar,saglikli bebekler nasip olsun..Ben de her gecen gun heyecanlaniyorum ve mutlu oluyorum..Buyuyor diye masallahh.:))
Amin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ya maşallah bende bi kalp atışını duysaydım allahın izniyle cuma günü gidecegim inşallah randevuya :)
Duyacaksın inşallah canım sağlıkla .
kızlar yüzüstü yatıyor musunuz sizde geceleri ? annem bana yatma dedi ama daha çok küçük olduğu için sorun olmaz diye düşünüyordum
Valla ben yatıyorum. En rahat ettiğim pozisyon. Burun etim şiştiği için soluma hiç yatamıyorum zaten. Öyleyken burnum tıkanıyor çünkü . Ya sağıma ya yüzüstü yatıyorum. Zararlı olsa doktor söylerdi bence.
Canım kalp atışını duydun mu bebeğinin benimde son adet tarihim 25 ocak benim tahmini yumurtlamam 8 ya da 10 şubat:)
Cumartesi duyduk şükür canım. 14 şubat yumurtlama. 6 haftalık dedi doktor.
Kesin duyarsın o zamana canım. İçini ferah tut.
Merhaba arkadaşlar bugün test yaptırdım 58.13 çıktı. Değer düşük olunca tedirgin oldum. Sizce nasıl değerim
Ona bakma canım. 2 gün sonra tekrar ver .artış önemli daha çok canım.
Valla benim 1500 lerde gördü doktor. Ama başka doktor 3 binlerde göremedi. Cihazdan cihaza fark ediyor. İçini ferah tut canım.
Allah bağışlasın. Bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sağlıkla ilerlesin inşallah
inşallah görürsün. Biz görmüştük canım ama cihazdan cihaza fark ediyormuş .
merhaba,
bende kasım annesi olacağım. 18 aylık bir oğlum daha var bu yüzde hem çok mutlu hem çok tedirginim. henüz doktora gitmedim kalp atışı, kese hepsini aynı anda görürüm diye düşündüm
Allah bağışlasın. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Çok çok geçmiş olsun. Ne yapılabilir hiç bilmem. Inşallah bi şekilde şifa bulursun
Hanimlar ben de kasim annesiyim insallah. Kasiklarimda batmalar var normal midir
Hayırlı olsun .Çok şiddetli ve sürekli değilse gayet normal canım.
ben muayene olmadim 2 kez kan tahlili verdim , persembe gunu muayene icin gidicem insallah gorurum goruruz bebislerimizi
Inşallah sağlıkla görürsün

persembe gunu soracagim doktora bakalim insallah canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…